Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Heel goede en betaalbare av-receiver

De beste AV receiver uit de test tegen een heel aantrekkelijke prijs.
denon beste av receiver test

Centraal in een serieuze HiFi-set of homecinemaset staat de av-receiver. Dit is de basis van de geluidsinstallatie waarop je alle losse apparatuur en speakers aansluit. Hier kijken we naar de Denon AVR-X2700H, een goede av-versterker die al enige tijd geleden tot beste receiver is getest en nog steeds leverbaar is. De prijs van deze goede av-reciever zijn is flink gezakt. Dat maakt deze Denon av-receiver heel interessant als je een goede betaalbare receiver wil kopen.


Denon AVR-X2700H av-receiver

De Denon  AVR-X2700H receiver heel betaalbaar (kijk maar bij de aanbiedingen van Denon receivers). Dit is een 7.2 receiver is met een kanaal-vermogen van 150 Watt. Je kunt deze Denon receiver gebruiken in je HEOS multiroom systeem. Dankzij de ondersteuning van WiFi en Airplay, en de Ethernet netwerkaansluiting is de Denon av-receiver zeer geschikt om al je muziek mee te streamen, ook direct van streamingdiensten zoals Spotify.

beste av receiver denon

Denon av-receiver



De Denon av-receiver beschikt over Dolby Atmos waarbij je tijdens het kijken van films de vliegtuigen boven je hoofd hoort vliegen. Dankzij 8 HDMI aansluitingen, 2 HDMI-poorten, 5 RCA-tulp ingangen en een Phono-ingang kun je al je apparatuur aansluiten. 

Kijk bij de andere testen van receivers voor meer beste geteste receivers.

Onderwerp:
De Denon AVR-X2700H is al weer enige tijd geleden als beste av-receiver getest. Omdat deze Denon receiver in prijs is gedaald is deze beste Denon av-receiver nu nog interessanter.

Foto bovenaan: Denon

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ook de nieuwere Denon AVR-X2800H DAB AV Receiver is een aanrader. Beeld en geluid zijn fantastisch. Ik moest wel nieuwe HDMI kabels kopen maar dat is geen echt nadeel want het komt de kwaliteit alleen maar ten goede, en daar koop je toch een goede AV receiver voor. Ten opzichte van mijn vorige receiver merk ik een duidelijk verschil in de geluidskwaliteit. Veel beter, terwijl zijn voorganger toch ook geen slechte AV receiver was.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.