Heel goede en betaalbare av-receiver

De beste AV receiver uit de test tegen een heel aantrekkelijke prijs.
denon beste av receiver test

Centraal in een serieuze HiFi-set of homecinemaset staat de av-receiver. Dit is de basis van de geluidsinstallatie waarop je alle losse apparatuur en speakers aansluit. Hier kijken we naar de Denon AVR-X2700H, een goede av-versterker die al enige tijd geleden tot beste receiver is getest en nog steeds leverbaar is. De prijs van deze goede av-reciever zijn is flink gezakt. Dat maakt deze Denon av-receiver heel interessant als je een goede betaalbare receiver wil kopen.


Denon AVR-X2700H av-receiver

De Denon  AVR-X2700H receiver heel betaalbaar (kijk maar bij de aanbiedingen van Denon receivers). Dit is een 7.2 receiver is met een kanaal-vermogen van 150 Watt. Je kunt deze Denon receiver gebruiken in je HEOS multiroom systeem. Dankzij de ondersteuning van WiFi en Airplay, en de Ethernet netwerkaansluiting is de Denon av-receiver zeer geschikt om al je muziek mee te streamen, ook direct van streamingdiensten zoals Spotify.

beste av receiver denon

Denon av-receiverDe Denon av-receiver beschikt over Dolby Atmos waarbij je tijdens het kijken van films de vliegtuigen boven je hoofd hoort vliegen. Dankzij 8 HDMI aansluitingen, 2 HDMI-poorten, 5 RCA-tulp ingangen en een Phono-ingang kun je al je apparatuur aansluiten. 

Kijk bij de andere testen van receivers voor meer beste geteste receivers.

Onderwerp:
De Denon AVR-X2700H is al weer enige tijd geleden als beste av-receiver getest. Omdat deze Denon receiver in prijs is gedaald is deze beste Denon av-receiver nu nog interessanter.

Foto bovenaan: Denon