Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

2 oudere maar heel goede en betaalbare av-receivers

Redactie     12:32    


Centraal in een serieuze HiFi-set of homecinemaset staat de av-receiver. Dit is de basis van de geluidsinstallatie waarop je alle losse apparatuur en speakers aansluit. Dit keer kijken we naar twee av-versterkers die al enige tijd geleden tot beste receiver zijn getest en nog steeds leverbaar zijn. Hun prijzen zijn wel flink gezakt. Dit maakt deze twee receivers tot de beste ac-receiver voor als je wel een heel goede, maar ook goed betaalbare receiver wil kopen.

Sony STR-DN1080

De Sony STR-DN1080  is heel goed te betalen receiver (zie aanbiedingen Sony receivers). Deze beste receiver biedt veel vermogen (165 watt per kanaal) en er heel fraai uitziet. Met veel mogelijkheden om apparatuur aan te sluiten en met een ondersteuning van veel bestandsformaten.Deze 7.2 kanaals receiver ondersteunt DTS:X en Dolby Atmos. Door de Dolby Atmos technologie weerkaatst de Sony STR-DN1080 het surround geluid via het plafond. Dit betekent dat bij deze receiver het geluid ook van boven lijkt te komen waardoor je nog meer in de actie lijkt te zitten. Ook biedt deze WiFi receiver veel mogelijkheden om muziek te streamen van je eigen apparatuur of vanaf internet-streamingdiensten.

Deze AV-receiver bevat geen phono-ingang voor een platenspeler.

Denon AVR-X2700H

Denon staat met twee receivers in deze lijst van beste receivers uit de test. Evenals de Sony is de Denon  AVR-X2700H receiver heel betaalbaar. Deze 7.2 receiver is met een kanaal-vermogen van 150 Watt wel wat minder krachtig, maar de mogelijkheden zijn groot. Zo kun je deze receiver gebruiken in je HEOS multiroom systeem en is hij met zijn WiFi, Airplay en Ethernet-aansluiting zeer geschikt om al je muziek mee te streamen, ook direct van streamingdiensten zoals Spotify.

beste receiver denonOok deze Denon beschikt over Dolby Atmos waarbij je de vliegtuigen boven je hoofd hoort vliegen. Dankzij 8 HDMI aansluitingen, 2 HDMI-poorten, 5 RCA-tulp ingangen en een Phono-ingang kun je al je apparatuur aansluiten. 

Kijk bij de andere testen van receivers voor meer beste geteste receivers.

Foto bovenaan: Yamaha

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.