Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste deodorant vrouwen (beste deo dames)

Bij een deodorant test is de Lavera Spray tot beste deodorant voor vrouwen uitgeroepen. Kijk hier voor deze beste (en natuurlijke) deodorant voor vrouwen en voor andere goede deo's.

beste deodorant vrouwen

Levera maakt natuurlijke deodoranten die niet alleen lekker en fris ruiken, en die transpiratie tegen gaan, maar Levera deodorants is ook deodoranten die goed is voor je huid en je gezondheid.

Deze beste deodorant voor vrouwen uit de test is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De testwinnaar uit de deodorant test is te koop als roll-on en als spray deodorant voor dames. Voor heren is er alleen een roller.

De als beste deodorant voor vrouwen geteste Lavera deodorant is in Nederland niet overal te koop. Maar bij de aanbevolen drogisterijen kun je Lavera deodorant voordelig kopen. Of kijk bij de onderstaande Lavera deodorant aanbiedingen.


Beste deodorant voor vrouwen: Lavera Spray

Bij een Duitse test van Vergleich haalde de Lavera deodorant voor dames een Zeer Goed en haalde deze damesdeodorant de hoogste score van alle deo's voor vrouwen. Daarmee overtrof Lavera de concurrentie. Bekende deospray's van onder andere Fa en Nivea scoorde in deze Duits deodorant test niet hoger dan een Goed.

Wat maakt Lavera deo tot de beste deodorant voor vrouwen? Een groot voordeel van deze natuurlijke deodorant is dat Lavera deodorant geen aluminium zouten bevat. Veel deodoranten bevatten aluminium omdat dit de poriën in de oksels verstopt. Dat werkt op zich goed, maar is niet gezond omdat mensen op andere manieren ook al veel aluminium binnen krijgen. Bovendien houdt aluminium het ademen van de huid tegen.

Dit nadeel heb je niet bij de als beste deodorant geteste deodorant van Lavera. Niet bij de Lavera deodorant spray en niet bij de Lavero deodorant roller. Maar deze beste deodorant voor vrouwen laat je wel heerlijk fris ruiken, en deze beste deodorant voor dames werkt bovendien 24 uur lang.

Allemaal sterke punten, die er toe hebben bijgedragen dat de Lavera deo als beste deodorant voor vrouwen uit de test is gekomen.


Maar deze beste deo voor dames heeft meer pluspunten. Ook op andere punten is de best geteste Lavera deodorant gezond voor mens en omgeving. Er wordt nooit gebruik gemaakt van dierproeven bij de ontwikkeling van Lavera producten en de pompspray bevat geen drijfmiddel.

Ook is deze beste deodorant voor dames uit de test vrij van siliconen, mineraalolie en parabenen (een conserveermiddel dat er van wordt verdacht de hormoonhuishouding te beïnvloeden). Wel bevat deze beste deodorant alcohol en parfum, maar dat geldt voor de meeste deodoranten.

Wat is belangrijk als je een deodorant zoekt?

Als je de beste deodorant zoekt dan zijn een aantal kenmerken belangrijk. Aan deze eigenschappen moet een deodorant voor dames voldoen om zich een beste deodorant voor vrouwen te mogen noemen.

  • Natuurlijk moet de beste deodorant voor vrouwen in staat zijn om de lichaamsgeur in zijn geheel te maskeren. Je gebruikt de deo immers om lekker fris te ruiken.

  • En dat lekker fris ruiken wij je de hele dag. Zonder dat je telkens opnieuw moet rollen of spuiten.  De beste deodorant van dames gebruik je 's ochtends en houdt je de hele dag fris. Ook als het warm is en / of als je lichamelijk bezig bent.

  • En de geur die de beste deodorant voor dames afgeeft moet natuurlijk een lekkere aangename geur zijn. Dit kenmerk is wel persoonlijk, want de ene vrouw houdt van een frisse geur, de ander ruikt liever fris, en weer een andere vrouw geeft de voorkeur aan een neutraal ruikende deodorant die niet opvalt. Daarom bieden de beste deo merken hun deodoranten in diverse geuren aan.

  • Natuurlijk is de beste deo voor vrouwen een deodorant die huidvriendelijk is en geen irritatie geeft. Ook niet bij dames die daar gevoelig voor zijn.

  • Het niet vlekken op kleding is ook een belangrijk kenmerk van een goede deodorant voor dames. Je wil je mooie kleding immers niet verpesten met een deodorant die vlekken of verkleuringen achter laat.

  • De als beste deodorant voor vrouwen geteste Lavera deo is vrij van aluminium. Bewuste vrouwen houden daar rekening mee, want het aanbrengen van aluminium op de huid is niet zo gezond.

  • Ook andere punten, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en dierenwelzijn zijn belangrijk bij het kiezen van een deodorant. Het niet gebruiken van een drijfmiddel, het niet gebruiken van dieren voor proeven en het niet gebruiken van verdachte of slechte materialen als siliconen en parabenen (zoals bij Lavera deodorant) speelt allemaal een rol bij het kiezen van de beste deodorant.

Meer goede deodorant voor vrouwen merken

Lavera deodorant mag dan als beste deodorant voor vrouwen getest zijn, en zijn mer goede merken. Fabrikanten van deo voor vrouwen die vaak ook een stuk bekender zijn.

Hieronder vind je een aantal van de beste deodorant merken voor dames.

Dove deodorant

Ook Dove deodorant scoort een hoge score in de test deodorant voor vrouwen. Dove (een merk van Unilever) maakt veel goede huidverzorging producten waaronder ook deodorant voor dames. Deze Dove deodorants zijn heel effectief in het bestrijden van lichaamsgeur (de hoofdtaak van iedere deodorant) maar het zijn ook milde deodoranten die vaak goed geschikt zijn voor dames met een gevoelige huid.

Dove deodorant voor vrouwen is verkrijgbaar in vele aangename geuren. Met een ruime keuze uit geuren van bloemen, frisse geuren en fruitige geuren. Voor iedere dame wat van wils.

Nivea deodorant

Liever een wat meer neutraal ruikende deodorant? Dan is Nivea deodorant een aanrader. De Nivea deodorant voor vrouwen maskeert zweetgeur en andere lichaamsgeur zonder dat daar een overweldigende andere geur voor nodig nodig is.

Niveau deodorant is ontwikkeld om de gebruikster langdurig tegen nare luchtjes te beschermen (tot wel 48 uur lang!) en doet dat op een huidvriendelijke manier.

Rexona deodorant

Ook Rexona deodorant voor dames zorgt voor een maskering voor nare geurtjes als transpiratie lucht en andere lichaamsgeuren zonder dat daar een andere overheersende geur voor in de plaats komt. 

Ook Rexona behoort tot de beste deodorant voor vrouwen merken.

Meer goede deodoranten voor dames

Naast de deo's voor vrouwen van Lavera, Rexona, Nivea en Dove vind je nog veel meer goede deodorants voor vrouwen bij de bovenaan genoemde deo aanbiedigngen.

Je vindt daar onder andere ook goede deodorants voor dames van Neutral, Annemarie Borlind, Maybelline New York, Biotherm en andere goede deodorant voor vrouwen merken.


Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor deodorant van Lavera en andere goede verzorgingsproducten tegen de laagste prijzen.

Zie ook: Meer testen van deodoranten en anti-transpiranten


Onderwerpen:
Lavera spray is de beste deodorant vrouwen uit de test. Hier boven informatie over deze beste deo dames en aanbiedingen van Lavera deodorant. Tevens vind je hierboven links naar meer beste deodorants en beste anti-transpirant uit de test.