Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste deodorant vrouwen (beste deo dames)

 

Bij een deodorant test is de Lavera Spray tot beste deodorant voor vrouwen uitgeroepen. Kijk hier voor deze beste (en natuurlijke) deodorant voor vrouwen.

Levera maakt natuurlijke deodoranten die niet alleen lekker en fris ruiken, en die transpiratie tegen gaan, maar Levera  deodorants is ook goed zijn voor je huid en je gezondheid.

beste deodorant vrouwen


Deze beste deodorant voor vrouwen uit de test is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De testwinnaar uit de deodorant test is te koop als roll-on en als spray deodorant voor dames. Voor heren is er alleen een roller.


De als beste deodorant voor vrouwen geteste Lavera deodorant is in Nederland niet overal te koop. Maar bij de aanbevolen drogisterijen kun je Lavera deodorant voordelig kopen. Of kijk bij de onderstaande productlink.

Beste deodorant voor vrouwen: Lavera Spray

Bij een Duitse test van Vergleich haalde de Lavera deodorant een Zeer Goed en de hoogste score van alle deo's voor vrouwen. Bekende deospray's van onder andere Fa en Nivea kwamen in deze Duits deodorant test niet hoger dan een Goed.

Een groot voordeel van deze natuurlijke deodorant is dat Lavera deodorant geen aluminium zouten bevat. Veel deodoranten bevatten aluminium omdat dit de poriën in de oksels verstopt. Dat werkt op zich goed, maar is niet gezond omdat mensen op andere manieren ook al veel aluminium binnen krijgen. Bovendien houdt aluminium het ademen van de huid tegen.

Dit nadeel heb je niet bij de als beste deodorant geteste deodorant van Lavera. Niet bij de Lavera deodorant spray en niet bij de Lavero deodorant roller. Maar deze beste deodorant voor vrouwen laat je wel heerlijk fris ruiken, en deze beste deodorant voor dames werkt bovendien 24 uur lang.


Ook op andere punten is de best geteste Lavera deodorant gezond voor mens en omgeving. Er wordt nooit gebruik gemaakt van dierproeven bij de ontwikkeling van Lavera producten en de pompspray bevat geen drijfmiddel.

Ook is deze beste deodorant voor dames uit de test vrij van siliconen, mineraalolie en parabenen (een conserveermiddel dat er van wordt verdacht de hormoonhuishouding te beïnvloeden). Wel bevat deze beste deodorant alcohol en parfum, maar dat geldt voor de meeste deodoranten.

Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor deodorant van Lavera en andere goede verzorgingsproducten tegen de laagste prijzen.

Zie ook: Meer testen van deodoranten en anti-transpiranten


Onderwerpen:
Lavera spray is de beste deodorant vrouwen uit de test. Hier boven informatie over deze beste deo dames en aanbiedingen van Lavera deodorant. Tevens vind je hierboven links naar meer beste deodorants en beste anti-transpirant uit de test.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.