Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste deodorant vrouwen

Redactie     13:33    

Bij een test van deodorant is de Lavera Spray tot beste deodorant voor vrouwen uitgeroepen. Levera maakt natuurlijke deodoranten die niet alleen lekker en fris ruiken, en die transpiratie tegen gaan, maar het zijn ook deodorants die goed zijn voor je huid en je gezondheid.

beste deodorant vrouwen


Deze beste deodoranten voor vrouwen uit de test zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De testwinnaar uit de deodorant test is te koop als roll-on en als spray deodorant voor dames. Voor heren is er alleen een roller.


De als beste deodorant voor vrouwen geteste Lavera deodorant is in Nederland niet overal te koop. Maar bij de aanbevolen drogisterijen kun je Lavera deodorant voordelig kopen.

Beste deodorant voor vrouwen: Lavera Spray

Bij een Duitse test van Vergleich haalde de Lavera deodorant een Zeer Goed en de hoogste score van alle deo's voor vrouwen, terwijl de deospray's van onder andere Fa en Nivea niet hoger dan een Goed kwamen.

Een groot voordeel van deze natuurlijke deodorant is dat deze geen aluminium zouten bevat. Veel deodoranten bevatten aluminium omdat dit de poriën in de oksels verstopt. Dat werkt op zich goed, maar is niet gezond omdat mensen al veel aluminium binnen krijgen. Bovendien houdt het het ademen van de huid tegen.

Dit nadeel heb je niet bij de als beste deodorant geteste deodorants van Lavera, niet bij de sprays en niet bij de rollers. Maar deze beste deodorant voor vrouwen laat je wel heerlijk fris ruiken, en werkt bovendien 24 uur lang.


Ook op andere punten is de best geteste Lavera deodorant gezond voor mens en omgeving. Er wordt nooit gebruik gemaakt van dierproeven bij de ontwikkeling van Lavera producten en de pompspray bevat geen drijfmiddel.

Ook is deze beste deodorant voor dames uit de test vrij van siliconen, mineraalolie en parabenen (een conserveermiddel dat er van wordt verdacht de hormoonhuishouding te beïnvloeden). Wel bevat deze beste deodorant alcohol en parfum, maar dat geldt voor de meeste deodoranten.

Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor deodorant van Lavera en andere goede verzorgingsproducten tegen de laagste prijzen.

Publicatie test: december 2017
Meer testen van deodoranten en anti-transpiranten

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.