Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste deodorant en anti-transpirant

Hier kijken we naar de beste deodorant en anti-transpirant voor dames en heren uit diverse testen. Verder kijken we ook naar het verschil tussen die twee, want een anti-transpirant en een deodorant zijn twee heel verschillende middelen.

Testen van deodorants en anti-transpirants

De onderstaande testen hebben we voor je verzameld:Verschil deodorant en anti-transpirant

Een deodorant en een anti-transpirant worden vaak als hetzelfde product gezien. Maar het zijn twee totaal verschillende producten. Heel kortweg gezegd is een anti-transpirant een middel dat vieze zweetgeur tegengaat en is een deodorant een middel dat vieze zweetgeur overstemt.

Dat is maar één woord anders, maar een groot verschil.

Veel deo's die je koopt zijn een mix van beide. Ze beschikken over ingrediënten die zweten voorkomen maar ook over ingrediënten die geur overstemmen. Op de verpakking van deze middelen staat dan vaak deodorant - anti transpirant.

Hoe werkt een anti-transpirant?

Het actieve bestanddeel van de meeste anti-transpiranten zijn aluminiumzouten. Deze zouten lossen het vocht op je huidoppervlak op en vormen een gel die de zweetklier tijdelijk afdekt. Het resultaat is makkelijk te raden. Er wordt minder zweet afgescheiden.

Sommige van de beste anti-transpiranten bevatten antibacteriële bestanddelen tegen de bacteriën die de lichaamsgeur veroorzaken.

Hoe werkt een deodorant?

Een deodorant maskeert de lichaamsgeur met een eigen aangename geur. Het is dus meer een parfum dan een middel om nare luchtjes te voorkomen.

Zie ook: Het beste voor verzorging en gezondheid uit de test 

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.