Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste deodorant en beste anti transpirant (dames en heren)

De beste deodorant en de beste anti transpirant (deo die transpireren tegen gaat) uit de test.

Hier kijken we naar de beste deodorant en beste anti-transpirant voor dames en heren uit diverse testen. Verder kijken we ook naar het verschil tussen die twee, want een anti-transpirant en een deodorant zijn twee heel verschillende middelen.

Testen van deodorant en anti-transpirant

De onderstaande testen hebben we voor je verzameld. Kijk hier onder wat de beste deodorant en beste anti transpirant uit de test is.


Alle deodorant en anti transpirant

Nog veel meer goede deodorant (deo) en goede anti transpirant voor dames en heren is te vinden in het overzicht alle deodorant. Hier vind je alle prijzen (ook van voordeelverpakkingen), specificaties en gegevens, maar ook reviews en ervaringen van gebruikers van de deodoranten en anti-transpiranten.Axe deododorant bodyspray heren

Verschil deodorant en anti-transpirant

Een deodorant en een anti-transpirant worden vaak als hetzelfde product gezien. Maar het zijn twee totaal verschillende producten. Heel kortweg gezegd is een anti-transpirant een middel dat vieze zweetgeur tegengaat en is een deodorant een middel dat vieze zweetgeur overstemt.

Dat is maar één woord anders, maar een groot verschil.

Veel deo die je koopt zijn een mix van beide. Ze beschikken over ingrediënten die zweten voorkomen maar ook over ingrediënten die geur overstemmen. Op de verpakking van deze middelen staat dan vaak deodorant - anti transpirant.

Dove deodorant anti transpirant dames

Dove deodorant anti transpirant dames


Hoe werkt een anti transpirant?

Het actieve bestanddeel van de meeste anti-transpiranten zijn aluminiumzouten. Deze zouten lossen het vocht op je huidoppervlak op en vormen een gel die de zweetklier tijdelijk afdekt. Het resultaat is makkelijk te raden. Er wordt minder zweet afgescheiden.

Sommige van de beste anti-transpirant voor heren en dames bevatten antibacteriële bestanddelen tegen de bacteriën die de lichaamsgeur veroorzaken. Dit is een extra bescherming tegen de zweetgeur.

Dove anti transpirant spray

Dove anti transpirant spray heren

Hoe werkt een deodorant?

Een deodorant maskeert de lichaamsgeur met een eigen aangename geur. Het is dus meer een parfum dan een middel om nare luchtjes te voorkomen. De lichaamsgeur wordt door een deo niet tegengegaan maar overstemd door een meer aangename geur.

Zie ook: Het beste voor verzorging en gezondheid uit de test 


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste deodorant en beste anti-transpirant uit de test. Het betreft de beste deodorant voor heren, de beste anti-transpirant voor heren en de beste deodorant voor dames. Ook lees je hier het verschil tussen een deo en een anti transpirant. In het overzicht met alle deodorant voor heren en dames vind je nog veel meer goede deodorant en anti-transpirant aanbiedingen.

Een reactie posten

0 Reacties