Nuna kinderwagen beste in test kinderwagens

De Nuna Mixx is de best getest kinderwagen uit de beste kinderwagen test. Hier een review en aanbiedingen.

Nuna beste kinderwagen test

Bij een grote test van kinderwagens is de Nuna Mixx als beste kinderwagen getest. Deze beste kinderwagen van Nuna is een zogenaamde combiwagen. Dat is een kinderwagen die je als babywagen, peuterwagen, reiswieg, en soms ook in combinatie met een autostoeltje kunt gebruiken.

Perfecte kinderwagen van geboorte tot kleuterleeftijd

Dat laatste is ook het geval met deze beste kinderwagen uit de test. Op de Nuna Mixx passen alle autostoeltjes met het Maxi Cosi systeem. Vanaf de geboorte is deze kinderwagen te gebruiken, eerst in combinatie met het reiswiegje of een Maxi Cosi autostoeltje, en later in combinatie met het zitgedeeltje. Alle drie zijn op het onderstel van de kinderwagen te plaatsen.

>>> TIP: Kijk op Beste Kinderwagen Kopen voor de beste winkels om online goedkoop te kinderwagen te kopen. Je vind daar ook de Kinderwagen Top 10.

Het kindje kan tot een gewicht van 20 kilo deze Nuna kinderwagen blijven gebruiken. Dat is een gewicht dat voor de meeste andere kinderwagens een te zware belasting is.

Liever een andere kinderwagen?

Hieronder vind je meer informatie over de best geteste kinderwagen, de Nuna Mixx.

Nuna kinderwagen test


Makkelijk mee te nemen kinderwagen

De Nuna kinderwagen is compact en wendbaar. Ook is de Nuna Mixx heel makkelijk en klein op te vouwen tot een pakket dat je makkelijk in de auto of het openbaar vervoer kunt meenemen. Hoogstens is de wagen wat zwaar als je met de trein of bus reist. Door zijn lichte voorkant rij je er makkelijk een stoep mee op. Het in en uitklappen van deze kinderwagen gaat bijzonder eenvoudig.

Aan alle comfort en gebruiksgemak gedacht

Deze beste kinderwagen uit de test beschikt over vier geveerde foambandjes die voor kleiner zijn dan achter. Het voordeel van foambanden is dat ze wel licht en comfortabel rijden, maar niet lek kunnen gaan.

kinderwagens getest


De duwstang is traploos verstelbaar zodat deze voor iedere lengte duwer optimaal afgesteld kan worden. En de rem kan met de onderkant van de schoen worden vastgezet. Daarover is beter nagedacht dan bij de meeste andere kinderwagens waarbij dat met de bovenkant van de schoen gaat, waardoor de schoen kan beschadigen.

Het reiswiegje

Tot zover frame en onderstel, en verder met het reiswiegje dat daarop geplaatst kan worden. Deze is voor de bescherming tegen de zon voorzien van een geïntegreerd zonneklepje aan de bovenkant dat met magneetjes onder kan worden vastgezet zodat de kap helemaal afgesloten wordt voor zonlicht. Ook het dekje van de Nuna kinderwagen wordt vastgezet met magneetjes. Erg handig en veel makkelijker dan de gebruikelijke rits.

Nuna Mixx beste kinderwagen test


Het reiswiegje is lang zodat het kindje hem lang kan gebruiken. De ventilatie is goed geregeld en door de geveerde wielen heeft de baby of peuter weinig last van trillingen.

De binnenbekleding van de Nuna kinderwagen kan worden losgeritst wat erg handig als als je deze wilt wassen. En wat ook erg handig is, als je de reiswieg niet gebruikt kun je hem tot een heel klein pakketje samenvouwen.

Het zitje

En dan het zitje van de Nuna kinderwagen: Deze kan zowel met het gezicht naar voren als met het gezicht naar achteren op het onderstel worden geplaatst. Het zitje heeft meerdere ligstanden, waaronder ook geheel plat, iets dat bij veel andere combi-kinderwagens niet kan. De zonnekap kan op verschillende standen worden gesteld.

Nuna Mixx beste kinderwagen test


De Nuna Mixx kinderwagen wordt zeer compleet geleverd. Niet alleen met een onderstel, reiswieg en zitje, maar ook met een reistas, boodschappentas, voetenzak, seatliner (een zitbeschermer), regenscherm en kophouder. Je hoeft dus niets meer los aan te schaffen waardoor deze beste kinderwagen uit de test uiteindelijk veel goedkoper is dan hij misschien op het eerste gezicht lijkt.

Nuna kinderwagens

Nuna is een specialist in kinderwagens, kinderstoelen en autostoeltjes. Nuna kinderwagens zijn er in diverse soorten zoals wandelwagens, babywagens met reiswiegje, tweeling kinderwagens en buggy kinderwagens. Veel van de Nuna kinderwagens zijn compatibel met de Nuna autostoeltjes. 

Nuna is een Nederlands merk (Amsterdam) dat in 2007 is opgericht. Nuna kinderwagens worden over de hele wereld verkocht.

Kijk voor de actuele laagste prijs van de beste kinderwagen uit de test op het bovenaan genoemde Beste Kinderwagen Kopen.


Onderwerp:
De Nuna Mixx is de beste kinderwagen uit de test van kinderwagens. Deze beste kinderwagen uit de test is geschikt van baby tot kleuter. Je kunt de Nuna kinderwagen gebruiken als babywagen, peuterwagen en reiswieg en combineren met een autostoeltje.

Foto's: Nuna