Netatmo Presence beste bewakingscamera test

In de outdoor IP camera test van TechAdvisor is de Netatmo Presence outdoor beveiligingscamera als beste outdoor bewakingscamera getest.

Het Britse TechAdvisor heeft IP bewakingscamera's getest. De geavanceerde Netatmo Presence kwam als beste bewakingscamera uit de test. Deze slimme WiFi bewakingscamera kun je vanaf iedere locatie bedienen met je telefoon.

beste bewakingscamera test

De connectie met internet en een smartphone-app is wel gebruikelijk bij een IP-camera, maar de Netatmo Presence heeft ook meer unieke eigenschappen. Zo is deze beste bewakingscamera ook in staat om mensen, dieren en auto's van elkaar te onderscheiden, en hier naar te handelen. Dit maakt de Netmo Presence tot de beste slimme bewakingscamera.


Kijk voor de Netatmo Presence tegen een scherpe online prijs bij de aanbiedingen van de Netamo Presence camera of bij de aanbevolen winkels op Beste IP-Camera Kopen. Daar vind je ook de top 10 van dit soort camera's.

Beste slimme bewakingscamera: Netatmo Presence

Deze beste bewakingscamera uit de test beschikt over infraroodverlichting die het de camera mogelijk maakt om als het donker is toch tot wel 20 meter ver te kijken.

Live meekijken op je telefoon
Met een kijkhoek van 100 graden is de Netatmo Presence in staat om een groot gebied in beeld te brengen. Zo kun je precies zien wat er voor je huis gebeurd. Dat kan gewoon op je telefoon, waar je ook bent. De bewakingscamera beschikt over WiFi zodat je de beelden met de app op je telefoon (Android of iOs) live kunt bekijken.

Wel kijken, niet praten
Je kunt zien wie er voor de deur staat, maar kunt helaas niet tegen deze persoon praten, want deze IP bewakingscamera beschikt niet over een speaker en ook niet over een microfoon. 

Wil je die mogelijkheid wel hebben, kijk dan bij de beste bewakingscamera's uit de test voor een IP bewakingscamera waarbij deze communicatie wel mogelijk is.


beste beveiligingscamera test

Netatmo Presence outdoor IP camera


Achteraf bewakingsbeelden bekijken kan wel bij de Netamo Presence ook. Tenminste via foto's. Deze beste bewakingscamera maakt continue foto's die op een microSD kaart worden opgeslagen. Deze foto's vragen heel veel minder ruimte dan videobeelden zouden doen.

Een abonnement is niet nodig bij de Netamo Presence.

Meteen slimme buitenverlichting
En deze beste IP bewakingscamera van Netatmo doet meteen als buitenverlichting dienst. Geactiveerd door een sensor natuurlijk. Doordat de camera mensen, dieren en auto's kan herkennen kun je instellen dat het licht alleen aanspringt als er een persoon langs loopt, en niet bij dieren of auto's.

In een Smart Home past deze Netatmo camera ook heel goed. Koppel de Netatmo Presence aan je Smart Home netwerk, en je kunt bijvoorbeeld je garagedeur automatisch laten openen als je de oprit oprijdt (deze camera herkent immers auto's).

Door zijn LED-verlichting lijkt deze beste IP bewakingscamera uit de test meer op een buitenlamp dan een camera, en dat is natuurlijk een voordeel voor een beveiligingscamera.

Kijk voor de actuele prijs van deze en andere IP bewakingscamera's op het bovenaan genoemde Beste IP-camera Kopen.

Zie ook: Meer testen bewakingscamera's

Onderwerpen:
Bij een test van de beste IP bewakingscamera test is de Netamo Presence tot beste bewakingscamera uitgeroepen. Hier boven vind je alle informatie over deze beste IP bewakingscamera.