Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste cookprocessor

Redactie     15:59    


Een cookprocessor is het uitgebreide broertje van de foodprocessor. Met een cookprocessor (ook wel cooking processor genoemd) kun je niet alleen hakken, snijden, raspen en mixen, maar ook stomen, koken en kneden. Het is dus een zeer veelzijdige keukenmachine. Hier kijken we naar de beste cookprocessor.


De Kenwood KM096 kreeg de titel Best Reviewed bij Kieskeurig. Kijk bij de door Kieskeurig best geteste keukenmachines voor de actuele lage prijs en alle informatie over deze beste cookprocessor en andere beste keukenmachines, of kijk op aanbiedingen alle keukenmachines voor alle cookprocessors, foodprocessors, mixers, blenders en andere goede keukenmachines.

Bij meer tests van keukenmachines vind je nog veel meer beste geteste keukenmachines.Beste cookprocessor: Kenwood KM096

Goedkoop is hij niet, maar een cookprocessor als de Kenwood KM096 vervangt veel keukenapparaten. Een losse foodprocessor, slowcooker, blender, mixer en veel andere keukenapparatuur heb je allemaal niet meer nodig met deze veelzijdige keukenmachine.


De Kenwood KM096 Major Cooking Chef beschikt over inductie-technologie waarmee je de ingrediƫnten in de mixkom tot wel 140 graden kunt verhitten. Deeg kneedt je niet alleen met dit keukenapparaat, de laat het er ook mee gisten. Met de blender pureer en mix je zowel ijskoude als kokend hete gerechten.

Dankzij de grote mengkom met een inhoud van 6,7 liter kun je grote hoeveelheden deeg en beslag maken. Het vermogen van wel 1500 watt zorgt voor probleemloos kneden. Ook bij zwaar deeg als dat van koek of een taartbodem.


Kijk bij het bovenstaande aanbiedingen van keukenmachines voor meer informatie over deze beste cookprocessor en andere goede keukenmachines.


Onderwerpen:
Beste cookprocessor test, Kenwood foodprocessor, keukenmachine, best geteste cookprocessor, beste koop.


, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.