Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste cookprocessor (uitgebreide foodprocessor)

Hier de beste cookprocessor uit de laatste cookprocessor test. Plus meer goede cookprocessors en keukenmachines.


Een cookprocessor is het uitgebreide broertje van de foodprocessor. Met een cookprocessor (ook wel cooking processor genoemd) kun je niet alleen hakken, snijden, raspen en mixen, maar ook stomen, koken en kneden. Het is dus een zeer veelzijdige keukenmachine. Hier kijken we naar de beste cookprocessor. de beste uitgebreide foodprocessor.

Beste cookprocessor test

De foodprocessor is een uitgebreide keukenmachine, maar de cookprocessor gaat nog een stapje verder. De cook processor is de overtreffende trap van de food processor. Hieronder vind je de beste cookprocessor uit de test en meer goede cookprocessors.


Op foto's op deze pagina zie je voorbeelden van Kenwood cookprocessor. Kenwood is een toonaangevende fabrikant van deze uitgebreide foodprocessors. Andere goede cookprocessor merken zijn KitchenAid, Magimix, Moulinex en Severin.
Besparen op andere keukenmachines

Goedkoop is een goede cookprocessor niet, maar een goede cookprocessor vervangt veel keukenapparaten. Je kunt dus weer geld besparen op de aanschaf van andere keukenapparaten. Een losse foodprocessor, slowcooker, blender, mixer en veel andere keukenapparatuur heb je allemaal niet meer nodig met deze veelzijdige keukenmachine.

En dat scheelt niet alleen geld, maar ook ruimte op je aanrecht en in de keukenkastjes.
Verschillende mogelijkheden van een cookprocessor

Let in het hier boven genoemde overzicht met alle cookprocessors op de mogelijkheden van de cook processor voor je een cookprocessor koopt. 

Kloppen, hakken, koken en mixen is standaard bij een echte cookprocessor, maar voor snijden en kneden vallen er al veel cookprocessors af. En als het op raspen en stomen aankomt komen er nog meer cookprocessors niet meer in aanmerking.

De cookprocssor mag dan een uitgebreide foodprocessor zin, met veel extra mogelijkheden, Niet iedere cookprocessor heeft dezelfde mogelijkheden. 

Vink hierboven, in het overzicht met alle cookprocessors, aan wat je van je cookprocessor verwacht, en alleen de voor jou beste cookprocessor apparaten blijven over. Op die manier vind je de cook processor die de kwaliteiten biedt die jij zoekt.

Veel van de mogelijkheden van zo'n uitgebreide foodprocessor hangen af van de accessoires die bij de foodprocessor worden meegeleverd. Denk op het gebied van de meegeleverde accessoires aan een klopper, garde, kneedhaak, rasp, snijschijf, blender, citruspers, vleesmolen en hakmolen).

Ook zaken als het vermogen, de maximale prijs en de inhoud van de mengkom kun je hier boven bij het selecteren van je beste cookprocessor selecteren.

Selecteer zo je persoonlijk beste cookprocessor / beste foodprocessor met veel mogelijhkeden.  Of kijk bij de bovenstaande beste cookprocessor uit de test welke uitgebreide foodprocessor er als beste cookprocessoris getest.Kijk bij het bovenstaande testen en aanbiedingen van keukenmachines voor meer informatie over deze beste cookprocessor en andere goede keukenmachines.Foto's: Kenwood cookprocessors

Samenvatting:
De cookprocessor (cooking processor) is het uitgebreidere broertje van de foodprocessor. Kijk hier boven voor de beste coolprocessor uit de test en andere goede cookprocessors. 


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Het nadeel van een goede uitgebreide cookprocessor is de prijs. Dit zijn wel erg dure keukenmachines.Voor een cookprocessor van een goed merk als Moulinex, Magimix of Kenwood betaal je al snel meer dan 1.000 euro. Er zijn wel aanmerkelijke goedkopere cookprocessors (circa 300 euro) maar die worden gemaakt door echte budget fabrkanten als Silvercrest en Royal Swiss. En ik vind dat dan weer veel geld als je de kwaliteit niet goedaan inschatten. Heeft iemand ervaring met zo'n goedkope cookprocessor?

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.