Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste foodprocessor en beste koop

De beste foodprocessor uit de test is de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL food processor. De Philips Viva foodprocessor is de beste koop. Kijk hier voor deze beste foodprocessors uit de test.


Snijden, hakken, raspen, een foodprocessor doet het voor je. Bovendien is een goede foodprocessor ook als blender te gebruiken. Hier de beste foodprocessor voor dagelijks gebruik en de beste goedkope foodprocessor (de beste koop).

Wat is een foodprocessor?

Maar eerst, wat is een foodprocessor precies? Een foodprocessor is een compacte keukenmachine die is voorzien van scherpe messen een een mengkom. Met een foodprocessor kun je voedsel raspen, snijden en hakken. 

Aan de bovenkant van de foodprocessor bevindt zich een toevoer via welke je ingrediënten kunt toevoegen. Deze ingrediënten kun je vervolgens mixen.

Met sommige foodprocessors, en meegeleverde accessoires, kun je ook mengen en kneden.

Beste foodprocessor test

De experts hebben in hun foodprocessor test de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL aangewezen als beste foodprocessor voor dagelijks gebruik. 

Deze beste foodprocessor uit de test is een geweldige keukenmachine voor hakken, raspen en snijden. Het is een degelijke en krachtige foodprocessor die is voorzien van vlijmscherpe messen van het Franse topmerk Sabatier.


De 950 watt motor van deze beste foodprocessor uit de test is krachtig maar ook verbazend stil. En de snelheid wordt bij deze Magimix foodprocessor automatisch aangepast aan het te bewerken voedsel. Heel makkelijk!

Er worden bij de beste foodprocessor wel drie mengkommen meegeleverd (van 1,2, 2,6 en 3,6 liter). Alle losse onderdelen van de foodprocessor kunnen in de vaatwasser, dus het is makkelijk schoonmaken. En na gebruik kunnen de accessoires in een meegeleverde bewaardoos worden opgeruimd.

Deze beste foodprocessor is ook een heel complete keukenmachine. Een deegmes, 4 raspbladen en snijbladen, een klopschijf, een spatel en een blendermix worden meegeleverd. Door de blendermix kun je deze foodprocessor ook als blender gebruiken en er smoothies, milkshakes en sauzen mee maken. Zo spaar je bij deze foodprocessor een aparte blender uit!

Als nadeel kunnen we de prijs noemen (kijk bij het bovenstaande link naar de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL voor deze beste foodprocessor tegen een lage prijs). Daarom hebben we hieronder nog een goedkoop alternatief.

Beste goedkope foodprocessor (beste koop)

Wil je de prijs van de foodprocessor (ruim) onder de 100 euro houden? Dan is de Philips Viva foodprocessor de beste koop. 

Deze beste foodprocessor voor een lage prijs (beste koop) is evenals de Magimix ook als blender in te zetten. Het is ook op andere punten een veelzijdige foodprocessor die met een veelzijdig accessoirepakket geleverd wordt.De geteste versie van de Philips Viva wordt geleverd met 2 snijschijven, 3 raspschijven, een julienneschijf, een emulsieschijf, een kneedmes, een RVS hakmes, een cirtuspers, een mini-gehaktmolen en een blenderkan van anderhalve liter. 

Al deze onderdelen kunnen in de vaatwasser. Er zijn ook andere versies van de Philips Versie met andere standaard meegeleverde accessoires.

Met een vermogen van 850 watt is deze Philips wat minder krachtig dan de bovenstaande beste foodprocessor, maar krachtiger dan concurrenten in deze prijsklasse. Bovendien kun je een korte extra krachtige stoot geven als je harde ingrediënten zoals noten moet verpulveren.

Bij de bovenstaande productlink naar de Philips Via foodprocessor vind je deze beste koop in diverse versies. 

Bij de onderstaande testen van keukenmachines vind je niet alleen nog meer beste keukenmachines uit de test, maar ook meer dan 5.000 goede foodprocessors en andere keukenmachines tegen een lage prijs met al hun specificaties en mogelijkheden.


Samenvatting:
De Magimix Cuisine is de beste foodprocessor uit de foodprocessor test, en de Philips Viva  foodprocessor is de beste koop uit deze  keukenmachine test. Kijk hier voor deze beste foodprocessors uit de test en andere goede foodprocessors.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Naar aanleiding van een positief consumentenbond review heb ik de Kenwood MultiPro Compact foodprocessor gekocht. Dit is misschien niet de allerbeste foodprocessor maar wel een foodprocessor met een goede prijs kwaliteit verhouding.

    Deze keukenmachine kostte me ongeveer 100 euro. Er zijn ook foodprocessors van enkele honderden euro's maar daarvoor gebruik ik dit keukenapparaat te weinig. Deze voordelige koop is goed genoeg voor het hakken, snijden, pureren en raspen waarvoor ik hem gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.