Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste foodprocessor en beste koop

Redactie     13:58    


Snijden, hakken, raspen, een foodprocessor doet het voor je. Bovendien is een goede foodprocessor ook als blender te gebruiken. Hier de beste foodprocessor voor dagelijks gebruik en de beste goedkope foodprocessor.

Wat is een foodprocessor?

Een foodprocessor is een compacte keukenmachine die is voorzien van scherpe messen een een mengkom. Met een foodprocessor kun je voedsel raspen, snijden en hakken. Aan de bovenkant van de foodprocessor bevindt zich een toevoer via welke je ingrediënten kunt toevoegen. Deze ingrediënten kun je vervolgens mixen.

Met sommige foodprocessoren, en meegeleverde accessoires, kun je ook mengen en kneden.

Beste foodprocessor voor veelvuldig huishoudelijk gebruik

De experts van de Keukenmachineshop hebben de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL aangewezen als beste foodprocessor voor dagelijks gebruik. Dit is een geweldige keukenmachine voor hakken, raspen en snijden. Het is een degelijke en krachtige foodprocessor met vlijmscherpe messen van het Franse topmerk Sabatier.


De 950 watt motor is krachtig maar ook verbazend stil. En de snelheid wordt automatisch aangepast aan het te bewerken voedsel. Heel makkelijk!

Er worden wel drie mengkommen meegeleverd (van 1,2, 2,6 en 3,6 liter). Alle losse onderdelen kunnen in de vaatwasser, dus het is makkelijk schoonmaken. En na gebruik kunnen de accessoires in een meegeleverde bewaardoos worden opgeruimd.

Een deegmes, 4 raspbladen en snijbladen, een klopschijf, een spatel en een blendermix worden meegeleverd. Door de blendermix kun je deze foodprocessor ook als blender gebruiken en er smoothies, milkshakes en sauzen mee maken. Zo spaar je een aparte blender uit!

Als nadeel kunnen we de prijs noemen (kijk bij het bovenstaande Beste Keukenmachine Kopen voor deze beste foodprocessor tegen een lage prijs). Daarom hebben we hieronder nog een goedkoop alternatief.

Beste goedkope foodprocessor

Wil je de prijs van de foodprocessor (ruim) onder de 100 euro houden? Dan is de Philips Viva foodprocessor de beste koop. Deze beste foodprocessor voor een lage prijs is evenals de Magimix ook als blender in te zetten. Het is ook op andere punten een veelzijdige foodprocessor die met een veelzijdig accessoirepakket geleverd wordt.De geteste versie van de Philips Viva wordt geleverd met 2 snijschijven, 3 raspschijven, een julienneschijf, een emulsieschijf, een kneedmes, een RVS hakmes, een cirtuspers, een mini-gehaktmolen en een blenderkan van anderhalve liter. Al deze onderdelen kunnen in de vaatwasser. Er zijn ook andere versies van de Philips Versie met andere standaard meegeleverde accessoires.

Met een vermogen van 850 watt is deze Philips wat minder krachtig dan de bovenstaande beste foodprocessor, maar krachtiger dan concurrenten in deze prijsklasse. Bovendien kun je een korte extra krachtige stoot geven als je harde ingrediënten zoals noten moet verpulveren.

Kijk op het bovenstaande Beste Keukenmachine Kopen bij de Keukenmachineshop voor deze en andere foodprocessors tegen de laagste prijs.

Zie ook: 


Onderwerpen:
Magimix Cuisine beste foodprocessor test, Philips Viva beste koop, keukenmachine, beste foodprocessors test.


, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.