Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste Bluetooth speakers (mobiel)

Redactie     12:33    


Op zoek naar de beste Bluetooth speaker voor mobiel gebruik? We hebben hier vijf draadloze speakers die door What Hi-Fi als beste zijn getest.


Onderstaande vijf mobiele speakers zijn voordelig te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Draadloze Speaker Kopen. Je vindt daar nog veel meer goede speakers, waaronder de mobiele speaker top 10.

JBL Xtreme

De JBL Xtreme is een populaire speaker die je in de huiskamer kunt gebruiken maar ook makkelijk kunt meenemen. Hij is compact, sterk en beschikt over een accu met 15 uur aan speeltijd. En de JBL Xtreme is waterdicht zodat je hem gerust naar een zwembad of het strand kunt meenemen.


Maar ook binnenshuis is dit een prima speaker om de muziek van je smartphone, tablet, computer of andere audio-bron mee af te spelen. Ondanks zijn compacte formaat produceert deze draadloze Bluetooth speaker een diepe bas en een krachtig stereogeluid.

En dankzij de microfoon kun je deze beste Bluetooth speaker ook als handsfree set voor je telefoon gebruiken.

Ultimate Ears Boom 2

De Ultimate Ears Boom 2 (UE Boom 2) is een heel betaalbare maar zeer goede snoerloze Bluetooth speaker die dan ook zeer veel verkocht wordt in Nederland en Belgiƫ. De UE Boom 2 is te koop in zo'n beetje iedere kleur die je je voor kunt stellen.


Het is een kleine speaker die makkelijk mee te nemen is. De accu is sterk genoeg om 15 uur lang muziek af te spelen en doordat de Ultimate Ears Boom 2 bestand is tegen water, modder, stof en schokken hoef je niet continue voorzichtig te zijn als je met deze Bluetooth speaker op pad bent. Je kunt hem gewoon onder de kraan schoonspoelen.

Ook voor thuisgebruik is de Ultimate Ears Boom 2 geschikt al is het geluid wat minder krachtig dan van de JBL Xtreme. Je kunt wel een prachtig stereo-geluid in de woonkamer creeren door twee van deze speakers draadloos aan elkaar te koppelen. Door de lage prijs is de aanschaf van twee van deze goede Bluetooth speakers een reele optie.


KEF MUO BT

Minder bekend maar niet minder goed is de KEF MUO BT. Deze portable speaker heeft een verbluffend goed geluid voor zo'n klein apparaat. Alle onderdelen in de gegoten aluminium behuizing zijn dan ook van zeer hoge kwaliteit. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige audio-componenten. Helaas is dat aan de prijs te merken. Niet iedereen zal 349 euro (adviesprijs) willen neertellen voor een draadloze Bluetooth speaker, ook niet als deze zo'n subliem geluid aflevert.Gelukkig kun je de KEF MUO BT vaak met korting kopen. Kijk op het bovenstaande Beste Draadloze Speaker Kopen voor de beste aanbieders van deze en andere Bluetooth speakers.

Ultimate Ears Megaboom

Terug naar Ultimate Ears met de Ultimate Ears Megaboom. Evenals de UE Boom 2 is de UE Megaboom te koop in vele kleuren en (bij de winkels van het bovenstaande Beste Draadloze Speaker Kopen) goed betaalbaar. De UE is ook een stuk krachtiger, de naam zegt het al. Het geluid is stevig met een diepe bas. De Audiostreamershop heeft deze Bluetooth speaker dan ook uitgeroepen tot de beste speaker voor buiten.


Voor een regenbui is de 36 watt Ultimate Ears Megaboom dan ook niet bang. Sterker nog, je kunt deze speaker zonder problemen een half uur een meter onder water leggen. De accuduur is imponerend (20 uur lang muziek spelen) en je kunt hem ook als handsfree set en wekker gebruiken. Of koppel twee van deze speakers draadloos aan elkaar voor een echte audio-opstelling.

Het enige (kleine) nadeel is dat deze krachtpatser in vergelijk met andere portable speakers met 877 gram wat aan de zware kant is.

Ultimate Ears Roll

Een heel andere Bluetooth speaker van Ultimate Ears dan de Megaboom is de UE Roll. Met zijn ongebruikelijke ronde vorm en felle kleuren valt hij op. Maar deze vorm heeft ook een functie, de speaker kun je namelijk (met de meegeleverde floater) op het water laten drijven. Ideaal om muziek te luisteren in het zwembad. Ook is deze Bluetooth speaker via een koord te koppelen aan een tas of aan kleding.


Ook leuk voor mobiel gebruik, met vrienden, is de mogelijkheid om drie smartphones gelijktijdig te koppelen.
De Ultimate Ears Roll is volledig waterdicht en stofdicht, en de muziek is goed te beluisteren vanuit iedere positie. De accu levert voor 9 uur muziek spelen aan stroom.

Door zo'n lage prijs, aparte uiterlijk, goede mobiele mogelijkheden en vooral ook de betaalbare prijs is de  Ultimate Ears Roll vooral bij jongeren populair. Voor speaker in huis is deze Bluetooth speaker echter minder geschikt.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Draadloze Speaker kopen voor de beste en goedkoopste aanbieder van deze (en andere) beste Bluetooth speakers. Je vindt daar ook de Mobiele Speaker Top 10.

Zie ook: Meer testen van Bluetooth speakers

Foto bovenaan: JBL

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.