Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste mobiele speakers

Vind hier je beste mobiele speaker. Al deze beste mobiele speakers, van o.a. JBL en Ultimate Ears, hebben de hoogste waardering gehad. 


Op zoek naar de beste Bluetooth speaker voor mobiel gebruik? We hebben hier drie mobiele speakers die door What Hi-Fi als beste mobiele speaker zijn getest. Alle drie deze mobiele bluetooth speakers hebben een maximale 5 sterren waardering gehad.


Onderstaande drie mobiele speakers zijn voordelig te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Bluetooth Speaker Kopen. Je vindt daar nog veel meer goede speakers, waaronder de mobiele speaker top 10.

JBL Xtreme

De JBL Xtreme is een populaire mobiele speaker die je in de huiskamer kunt gebruiken maar ook makkelijk kunt meenemen. Deze beste mobiele speaker is compact, sterk en beschikt over een accu met 15 uur aan speeltijd. En de JBL Xtreme 3 is waterdicht zodat je hem gerust naar een zwembad of het strand kunt meenemen.


Maar ook binnenshuis is dit een prima mobiele speaker om de muziek van je smartphone, tablet, computer of andere audio-bron mee af te spelen. Ondanks zijn compacte formaat produceert deze draadloze Bluetooth speaker een diepe bas en een krachtig stereogeluid.

En dankzij de microfoon kun je deze beste Bluetooth speaker ook als handsfree set voor je telefoon gebruiken.

Ultimate Ears Boom

De Ultimate Ears Boom 3 (UE Boom 3) is een heel betaalbare maar zeer goede snoerloze Bluetooth speaker die dan ook zeer veel verkocht wordt in Nederland en België. De UE Boom 3 is te koop in zo'n beetje iedere kleur die je je voor kunt stellen.


Het is een kleine speaker die makkelijk mee te nemen is. De accu van deze mobiele speaker is sterk genoeg om 15 uur lang muziek af te spelen en doordat de Ultimate Ears Boom 3 bestand is tegen water, modder, stof en schokken hoef je niet continue voorzichtig te zijn als je met deze Bluetooth speaker op pad bent. Je kunt hem gewoon onder de kraan schoonspoelen.

Ook voor thuisgebruik is de Ultimate Ears Boom 3 geschikt al is het geluid wat minder krachtig dan van de JBL Xtreme. Je kunt wel een prachtig stereo-geluid in de woonkamer creëren door twee van deze mobiele speakers draadloos aan elkaar te koppelen. Door de lage prijs is de aanschaf van twee van deze goede Bluetooth speakers een reële optie.

Er is ook een grotere versie van deze beste Bluetooth speaker beschikbaar met de naam Ultimate Ears MegaBoom. Ook deze vind je bij de aanbevolen winkels op het bovengenoemde Beste Bluetooth Speaker Kopen. Hieronder meer informatie:

Ultimate Ears Megaboom 3

Evenals de UE Boom is de UE Megaboom te koop in vele kleuren en (bij de winkels van het bovenstaande Beste Draadloze Speaker Kopen) goed betaalbaar. De UE Megaboom 3 mobiele speaker is ook een stuk krachtiger, de naam zegt het al. Het geluid is stevig met een diepe bas. De Audiostreamershop heeft deze Bluetooth speaker dan ook uitgeroepen tot de beste speaker voor buiten.


Voor een regenbui is de 36 watt Ultimate Ears Megaboom dan ook niet bang. Sterker nog, je kunt deze mobiele speaker zonder problemen een half uur een meter onder water leggen. De accuduur is imponerend (20 uur lang muziek spelen) en je kunt hem ook als handsfree set en wekker gebruiken. Of koppel twee van deze mobiele speakers draadloos aan elkaar voor een echte audio-opstelling.

Het enige (kleine) nadeel is dat deze krachtpatser in vergelijk met andere portable speakers met 877 gram wat aan de zware kant is.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Draadloze Speaker kopen voor de beste en goedkoopste aanbieder van deze (en andere) beste mobiele speakers. Je vindt daar ook de Mobiele Speaker Top 10.

Zie ook: Meer testen van Bluetooth speakers

Foto bovenaan: JBL


Onderwerp:
Hier kijken we naar drie mobiele speaker die in de test van What HiFi met 5 sterren uit de test zijn gekomen. Deze beste mobiele speakers zijn de JBL Extreme, de UE Boom en de UE Megaboom van Ultimate Ears. Kijk hier voor alle informatie en aanbiedingen van deze beste mobiele speakers uit de test.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Voor mij zijn de portable speakers van Ultimate Ears echt de beste mobiele speakers. Ik gebruik de UE Hyperboom bluetooth speaker die veel mensen als mobiele speaker misschien te groot en te zwaar zullen vinden maar voor mij staat de kwaliteit van het geluid voorop. Ik gebruik de bluetooth speaker namelijk niet alleen mobiel maar ook veel thuis.

    En als woonkamer speaker is de Ultimate Ears Hyperboom een volwaardige speaker. Thuis gebruik ik hem vooral draadloos via bluetooth maar hij kan ook met een audiokabel aan een stereo installatie worden verbonden. Het geluid is heel goed en kan via de app goed worden bijgesteld als je dat wil. Ook thuis gebruik ik hem vaak op de accu want de EA Hyperboom beschikt over een prima accu die lang stroom levert.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.