Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Moulinex keukenmes als beste elektrische mes getest

Het beste elektrische mes uit de test. Dit Moulinex elektrisch mes is te gebruiken als elektrisch broodmes, elektrisch vleesmes, voor bevroren voedsel, enz.

beste elektrische mes test moulinex

Bij een in Duitsland uitgevoerde test van elektrische messen is de Moulinex Secanto DJAC41 als beste elektrische mes uit de test gekomen. Met dit elektrische mes snij je zonder problemen alle soorten voedsel, ook als deze zwaar bevroren zijn.


Kijk voor de beste aanbieders van de Moulinex Secanto DJAC4 en andere goede elektrische messen bij de onderstaande overzichten:
 

Beste elektrische mes: Moulinex Secanto DJAC41

Niet voor niets riep Expertentesten de Moulinex Secanto DJAC41 tot beste elektrische mes uit. Het is een krachtig 100 watt apparaat waarmee het probleemloos snijden is. Dit Moulinex elektrische keukenmes wordt bovendien heel compleet geleverd met een opbergtas en een tweede mes, speciaal voor het snijden van diepvries producten.

beste elektrische mes
Moulinex elektrisch mes


Het wisselen van keukenmes gaat makkelijk en veilig dankzij de automatische uitwerping.

Beste koop

Bij de Duitse test scoorde dit beste elektrische mes een "Heel Goed" en bijna de maximale score. de Severin EM 3965 werd uitgeroepen tot beste koop met de waardering "Goed", maar de score van deze ligt wel een stuk lager. Omdat het prijsverschil tussen beide keukenmessen in Nederland maar klein is zou onze voorkeur zonder meer naar de als beste elektrische mes geteste Moulinex Secanto uitgaan.

De Severin EM 3965 is evenals nog veel meer goede elektrische keukenmessen te vinden in het boven genoemde overzicht met alle elektrische messen.

Kijk op het bovengenoemde Beste Elektrische Mes Kopen voor alle actuele laagste prijzen.

Zie ook:

Samenvatting:
Het Moulinex elektrische keukenmes is als beste elektrische keukenmes getest. Deze Moulinex Secanto is goedkoper dan het Severin elektrische keukenmes dat in de test ook hoog scoorde. Gebruik dit elektrische keukenmes als elektrisch vleesmes, elektrisch broodmes enz. Bovenaan vind je een aanbieding van dit beste elektrische keukenmes uit de test en aanbiedingen van andere goede elektrische keukenmessen.