Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Moulinex keukenmes als beste elektrische mes getest

Redactie     11:27    

beste elektrische mes test moulinex

Bij een in Duitsland uitgevoerde test van elektrische messen is de Moulinex Secanto DJAC41 als beste elektrische mes uit de test gekomen. Met dit elektrische mes snij je zonder problemen alle soorten voedsel, ook als deze zwaar bevroren zijn.


Kijk voor de beste aanbieders van de Moulinex Secanto DJAC4 en andere goede elektrische messen bij Beste Elektrische Mes Kopen. Je vindt daar ook de top 10 van elektrische messen.

Beste elektrische mes: Moulinex Secanto DJAC41

Niet voor niets riep Expertentesten de Moulinex Secanto DJAC41 tot beste elektrische mes uit. Het is een krachtig 100 watt apparaat waarmee het probleemloos snijden is. Dit Moulinex elektrische keukenmes wordt bovendien heel compleet geleverd met een opbergtas en een tweede mes, speciaal voor het snijden van diepvries producten.

beste elektrische mes


Het wisselen van keukenmes gaat makkelijk en veilig dankzij de automatische uitwerping.

Beste koop

Bij de Duitse test scoorde dit beste elektrische mes een "Heel Goed" en bijna de maximale score. de Severin EM 3965 werd uitgeroepen tot beste koop met de waardering "Goed", maar de score van deze ligt wel een stuk lager. Omdat het prijsverschil tussen beide keukenmessen in Nederland maar klein is zou onze voorkeur zonder meer naar de als beste elektrische mes geteste Moulinex Secanto uitgaan.

Kijk op het bovengenoemde Beste Elektrische Mes Kopen voor alle actuele laagste prijzen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.