Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste snijmachine (elektrische allessnijder)

Redactie     13:33    


Doe zelf het snijwerk in de keuken met een elektrische snijmachine. Je hebt snijmachines voor brood en snijmachines voor vlees, maar ook snijmachines waarmee je beide kan snijden. Kijk hier voor de resultaten van een test van deze elektrische allessnijders. Wat is de beste elektrische allessnijder?

De Duitse Expertentesten riep de Graef Master uit tot beste allessnijder. Dit is een professionele snijmachine waarmee je brood, kaas, fruit en groente kunt snijden, maar bijvoorbeeld ook zelf rosbief en carpaccio in flinterdunne plakjes kunt snijden. Hieronder meer informatie over deze Graef snijmachine.

Wat is voor jou de beste snijmachine?

Niet iedereen stelt aan zijn snijmachine dezelfde eisen. Misschien wil je er alleen brood mee snijden of je bent op zoek naar een eenvoudige goedkope snijmachine. Via het overzicht alle snijmachines kun je snel en eenvoudig de voor jou meest geschikte snijmachine selecteren.

De beste allessnijder: Graef Master snijmachine

Maar het is dus de Graef Master snijmachine die als beste allessnijder is uitgeroepen. Deze allessnijder is bij de bovenstaande aanbiedingen goedkoop te koop.

Deze elektrische allessnijder is te gebruiken voor grof werk zoals het snijden van brood maar ook voor de meest fijne plakjes vleeswaren. Zelfs rosbief en carpaccio kun je er mee snijden dankzij het hol geslepen gladde mes.

Wat ook plezierig is, is dat je de Graef Master snijmachine eenvoudig kunt schoonmaken dankzij de afneembare slede. Kabels kunnen netjes in een kabeldepot worden opgeborgen en een vergrendeling zorgt voor extra veiligheid.


Graef snijmachines

Ook andere Graef snijmachines kwamen goed uit de test van elektrische allessnijders. Graef is dan ook een echte snijmachine specialist. Het bedrijf maakt al sinds 1967 met de hand snijmachines in het Duitse Arnsberg. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige snijmachines van hoge kwaliteit. Iedere Graef snijmachine is sterk en vriendelijk in het gebruik. Deze snijmachines zijn nauwkeurig in te stellen en makkelijk schoon te maken. Graef snijmachines worden niet voor niets door veel professionals zoals slagers, bakkers en koks gebruikt.

Bij bovenstaande overzichten kun je terecht voor een Graef snijmachine tegen een lage prijs.


Onderwerp:
De Graef Master is als beste snijmachine getest. Deze beste snijmachine uit de test is een professionele snijmachine. In het bovenstaande overzicht met alle snijmachines vind je ook goedkopere goede snijmachines.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.