Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kledingstomer

Redactie     16:49    


Met een kledingstomer kun je zelf, dus zonder stomerij, je kleding stomen. Hier kijken we naar de beste handstomers voor kreukvrije en fris ruikende kleding. Het betreft de beste kledingstomer met standaard en de beste handstomer.


Deze beste handstomers zijn te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Kledingstomer Kopen. Op Beste Kledingstomer Kopen vind je ook de Kledingstomer Top 10.

Beste handstomer: Philips Steam&Go

Een handstomer heeft als grote voordeel dat je hem makkelijk mee kunt nemen. Zo kun je met een goede handstomer tijdens een zakenreis of vakantie je kleding even snel stomen. Bijvoorbeeld om de kreukels door het vervoer in de koffer weg te werken. 

Ook de snelheid en het gebruiksgemak is een voordeel van de handheld kledingstomer. Een handstomer is snel op temperatuur en daarmee snel klaar voor gebruik.Van de handstomers is de Philips Steam&Go de beste uit de test. Met de beste handstomer uit de test stoom je ook dikke stoffen, zoals de stof van een winterjas. Het waterreservoir van deze beste kledingstomer is afneembaar zodat je de handstomer makkelijk onder de kraan weer kunt vullen.


Het nadeel van een handstomer is dat je de kleding niet op de stomer zelf kunt uithangen. Voor het uithangen van de kleding moet je bijvoorbeeld een deur of stoel gebruiken.

Beste kledingstomer met standaard: SteamOne Unilys

Dat hoeft niet met de SteamOne van Unilys. Dit is de beste kledingstomer met kledingstandaard. Dit is een bijna professioneel stoomapparaat voor kleding. 

De SteamOne Unilys heeft 2000 watt vermogen en een continue stoomproductie van 42 gram per minuut. Binnen een minuut is bij deze beste kledingstomer het water op temperatuur en kun je je kleding stomen.


Een nadeel van deze beste kledingstomer uit de test is de prijs die flink boven de 200 euro ligt. Dat is een ander verhaal dan de lage prijs van de Philips handstomer. 

Maar met de SteamOne Unilys heb je wel een stomerij aan huis, en kun je dus ook kosten besparen. Niet alleen kleding (waaronder kwetsbare kleding) kun je zelf stomen, ook gordijnen en andere stoffen.

Dankzij de slang en de hoge stoomtemperatuur kun je ook stoffen meubels met stoom opfrissen. Een reiniging maakt de stof schoon en laat alles weer fris ruiken. Deze beste kledingstomer doodt bacteriƫn en laat nare luchtjes verdwijnen.

De SteamOne Unilys heeft een dusdanig groot waterreservoir dat je er 40 minuten non-stop mee kunt stomen.

Deze beste kledingstomer wordt standaard geleverd met een kledinghanger, een kledinghanger voor broeken, een haak, een borstel, een kleine strijkplank en een handschoen.

Kijk bij het bovenstaande Beste Kledingstomer Kopen voor meer informatie, de actuele lage prijzen en meer kledingstomers.

Zie ook: Alle testen van kledingstomers


Onderwerp:
Kijk hier voor de beste kledingstomer test. De beste handstomer uit de test is de Philips Steam&Go en de SteamOne Unilys is de beste kledingstomer met standaard uit de beste kledingstomers test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.