Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kleine USB stick: SanDisk Cruzer Fit Ultra

Redactie     14:31    


Met een kleine USB stick bedoelen we hier geen USB geheugenstick met weinig geheugen, maar een heel compacte USB stick. Zo'n kleine USB stick heeft als voordeel dat je hem gewoon in je laptop kunt laten zitten als je er mee op pad gaat.

De USB stick is namelijk zo klein dat hij slechts minimaal uitsteekt. Net genoeg om de memorystick uit de laptop of computer te trekken, maar te weinig om te beschadigen als hij in een tas zit.

De als beste kleine USB stick geteste memorystick is de SanDisk Cruzer Fit Ultra die bij aanbevolen computerwinkels te koop is in capaciteiten van 16, 32, 64 en 128 GB. Het is duidelijk dat de term klein niet op de opslagruimte slaat!

SanDisk Cruzer Fit Ultra

En ook de prestaties zijn verre van klein. Met zijn USB 3.0 ondersteuning haalt deze kleine USB stick een leessnelheid van 150 Mb per seconde. Het stickje is plug and play, dus je steekt hem in je computer of ander apparaat en hij werkt (meestal) meteen.Ook plezierig is de  SanDisk SecureAccess software waarmee je de stick of aparte mappen op de stick van een wachtwoord kunt voorzien. Dit is heel belangrijk bij een USB-stick want waarschijnlijk wil je niet dat alle bestanden ook figuurlijk op straat komen te liggen als je hem verliest of als je laptop en/of stick gestolen wordt.

Maar zijn naam Fit Ultra verdient deze piepkleine SanDisk geheugenstick zonder meer, want wat is deze klein! Het is ongelofelijk dat hier zoveel bestanden, films en foto's oppassen. Prik hem in een apparaat, of dat nu een laptop, PC, autoradio of televisie is, en je kunt hem gerust laten zitten. Hij beschadigt niet, en je ziet hem niet zitten.

Vooral de high-end versie, met 128 GB, is bijna een extra harde schijf zoveel kan er op. Er kan een hele videotheek aan films op, en die kun je gerust in de USB-poort van je TV laten zitten.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen computerwinkels voor deze USB geheugensticks tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen USB-sticks

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.