Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste kleine USB stick: SanDisk Ultra Fit Flash Drive

Review en aanbiedingen van de SanDisk Ultra Fit USB stick, de beste kleine USB stick uit de test.

Beste USB stick klein test Sandisk Ultra Fit

Met een kleine USB stick bedoelen we hier geen USB geheugenstick met weinig geheugen, maar een heel compacte USB stick. Zo'n kleine USB stick heeft als voordeel dat je hem gewoon in je laptop kunt laten zitten als je er mee op pad gaat.

De USB stick is namelijk zo klein dat hij slechts minimaal uitsteekt. Net genoeg om de memorystick uit de laptop of computer te trekken, maar te weinig om te beschadigen als hij in een tas zit.

De als beste kleine USB stick geteste memorystick is de SanDisk Ultra Fit USB Flash Drive (de opvolger van de SanDisk Cruzer Fit Ultra) die te koop is in capaciteiten van 16, 32, 64, 128, 256 en 512 GB. Het is duidelijk dat de term klein niet op de opslagruimte slaat.

De versie met de hoogste capaciteit (een halve TB) is een volwaardige vervanging voor een harde schijf, maar met een prijs van minder dan euro euro veel goedkoper en net zo piepklein als alle andere SanDisk Ultra Fit USB-sticks.

Voor de SanDisk Ultra Fit 256 GB betaal je zelfs maar zo'n 30 euro. En deze kleine USB stick biedt net zoveel opslagruimte als een gemiddelde laptop.

SanDisk Ultra Fit USB stick

Niet alleen de capaciteit, ook de prestaties van deze beste USB-stick zijn verre van klein. Met zijn USB 3.0 ondersteuning haalt deze kleine USB stick een leessnelheid van 150 Mb per seconde. De kleine USB memorystick is plug and play, dus je steekt hem in je computer of ander apparaat en hij werkt (meestal) meteen.

Beste USB stick klein Sandisk Ultra Fit

Beste USB stick klein Sandisk Ultra Fit


Ook plezierig is de  SanDisk SecureAccess software waarmee je de stick of aparte mappen op de stick van een wachtwoord kunt voorzien. Dit is heel belangrijk bij een USB-stick want waarschijnlijk wil je niet dat alle bestanden ook figuurlijk op straat komen te liggen als je hem verliest of als je laptop en/of stick gestolen wordt.

Maar zijn naam Fit Ultra verdient deze piepkleine SanDisk geheugenstick zonder meer, want wat is deze klein! Het is ongelofelijk dat hier zoveel bestanden, films en foto's oppassen. Prik hem in een apparaat, of dat nu een laptop, PC, autoradio of televisie is, en je kunt hem gerust laten zitten. Hij beschadigt niet, en je ziet hem niet zitten.

De 128 en 256 GB versies zijn serieuze alternatieven voor een harde schijf. Er kan een hele videotheek aan films op de USB memorystick, en die kun je gerust in de USB-poort van je TV of laptop laten zitten.

Over Sandisk

Sandisk is een specialist in dataopslag uit Californië (USA). Naast de Sandisk UltraFit (de beste kleine USB stick) en andere USB sticks maakt Sandisk ook SSD's en geheugenkaartjes voor telefoons. camera's, game consoles, laptops en andere hardware. Sandisk is wereldwijd één van de grootste fabrikanten op dit gebied.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen computerwinkels voor deze USB geheugensticks tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen USB-sticks


Foto bovenaan: Sandisk Ultra Fit (beste USB stick klein ).

Onderwerp:
Zoek je een heel kleine USB stick? De SanDisk Ultra Fit USB Flash drive is de kleinste USB-stick qua grote, maar zeker niet klein qua capaciteit. Deze kleine USB geheugenstick kun je gebruiken als vervanging voor de harde schijf. Toch is deze kleine USB memorystick zo klein dat hij vrijwel in de USB poort verdwijnt. Daardoor kun je de USB stick er gewoon in laten zitten.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Een sterk punt van deze kleine usb stick vind ik de manier waarop de Sandisk Ultra Fit Flash Drive in de laptop zit. Ik heb al meerdere andere geheugensticks "geknakt" door ze te botsen, maar deze kleine Sandisk usb stick kan zelfs in de laptop blijven zitten als ik hem in me tas doe.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.