Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kleine vaatwasser

Redactie     11:53    


De vaat wassen is voor slechts weinig mensen een hobby. Daarom is een vaatwasser ook voor heel kleine huishoudens interessant. Speciaal voor éénpersoonshuishoudens en tweepersoonshuishoudens zijn er gelukkig heel handige kleine vaatwassers. Wij hebben hier de beste kleine vaatwasser uit de test voor je.


Het betreft de Bosch SKS62E32EU die meermalen tot beste kleine vaatwasser is getest. Het is een compacte vaatwasser die ook makkelijk in een kleine keuken past. 

Deze beste kleine vaatwasser is online goedkoop te koop bij de Vaatwasserstore en andere aanbevolen winkels op Beste Vaatwasser Kopen. Je vindt daar ook de Vaatwasser Top 10 en een Vaatwasser Keuzehulp.

Beste kleine vaatwasser: Bosch SKS62E32EU 

Deze beste kleine vaatwasser van Bosch is slechts 45 hoog en 55 centimeter breed. Daarmee kan je dit vrijstaande vaatwassertje makkelijk overal plaatsen. Ook boven of onder een tafel of op een ander keukenapparaat.

De bedieningsknoppen en het kleine display zitten laag aan de voorkant van deze beste compacte vaatwasser waardoor deze makkelijker te bedienen is als deze hoog geplaatst is.


De kleine vaatwasser is geschikt voor 6 couverts, oftewel 2 personen (ontbijt, lunch, diner). Je hebt de keuze uit zeven verschillende programma's zoals een extra krachtig programma (intensief) voor heel vuile vaat, maar ook een behoedzaam programma voor teer servies. Verder onder andere een eco-programma voor extra stroomzuinig wassen, een kort programma en een programma voor alleen spoelen.

Met het korte programma (vario speed) kun je in de helft van de tijd de vaat laten wassen. Handig bij een feestje als je weer snel schone bekers, borden of glazen wilt hebben.

Voor extra zuinigheid zorgt de beladingsensor die het waterverbruik en energieverbruik aan de hoeveelheid vaat aanpast. Op het display aan de buitenkant kun je altijd zien hoe lang het vaatwasprogramma nog duurt.

Kortom de Bosch SKS62E32EU is een prima vaatwasser voor een éénpersoons huishouden of tweepersoons huishouden.

Kijk op het bovenstaande Beste Vaatwasser Kopen voor deze vaatwasser en andere grote en kleine vaatwassers tegen een lage prijs bij de beste winkels.

Zie ook: Meer vaatwasser testen


Samenvatting:
Een single of tweepersoons huishouden heeft geen grote vaatwasser nodig, maar ook in zo'n klein huishouden is er ook weinig zin om met de hand de vaat te doen. Gelukkig zijn er voor éénpersoons en tweepersoons prima kleine vaatwassers, zoals de Bosch SKS62E32EU, de beste kleine vaatwasser en de beste vaatwasser voor een klein gezin (1 of 2 personen).

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.