Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kleine vaatwasser / mini vaatwasser

 

Kijk hier voor de beste kleine vaatwasser uit de test (Bosch mini vaatwasser) en voor andere goede kleine afwasmachines.
beste kleine vaatwasser test mini vaatwasser

De vaat wassen is voor slechts weinig mensen een hobby. Daarom is een vaatwasser ook voor heel kleine huishoudens interessant. Speciaal voor éénpersoonshuishoudens en tweepersoonshuishoudens zijn er gelukkig heel handige kleine vaatwassers. Deze worden ook wel mini vaatwasser genoemd. Wij hebben hier de beste kleine vaatwasser uit de test voor je.


Het betreft de Bosch SKS62E32EU die meermalen tot beste kleine vaatwasser is getest. Het is een compacte vaatwasser die ook makkelijk in een kleine keuken past. 

Hieronder vind je alle informatie over deze beste kleine vaatwasser van Bosch. Ook hebben we een overzicht met meer goede mini vaatwassers.


Al deze kleine afwasmachines passen prima in een kleine keuken. Mini vaatwassers nemen nauwelijks ruimte in. Maar daardoor kan een mini vaatwasser ook maar heel weinig vaat (couverts) bevatten. 

Deze kleine vaatwassers hebben een capaciteit die geschikt is voor singles, en eventueel voor een twee persoons huishouden. 

Ook kan zo'n kleine vaatwasser goed gebruikt worden op een kantoor om aan het eind van de dag de koffiekoppen te wassen.

Voor een wat groter huishouden is een grotere vaatwasser al snel praktischer. Kijk hiervoor bij de onderstaande andere vaatwasser testen en vaatwasser aanbiedingen.

Hier onder kijken we naar de beste kleine vaatwasser uit de test, een kleine vaatwasmachine voor maximaal 6 couverts (2 personen) van Bosch.

Beste kleine vaatwasser: Bosch SKS62E32EU 

Deze beste kleine vaatwasser van Bosch is slechts 45 hoog en 55 centimeter breed. Daarmee kan je deze vrijstaande mini vaatwasser makkelijk overal plaatsen. De kleine afwasmachine past ook bovenop een tafel, onder een tafel of op of onder een ander keukenapparaat zoals een koelkast of wasmachine.

De bedieningsknoppen en het kleine display zitten laag aan de voorkant van deze beste compacte vaatwasser waardoor deze beste kleine vaatwasser makkelijker te bedienen is als deze hoog geplaatst is.


De kleine vaatwasser is geschikt voor 6 couverts, oftewel 2 personen (ontbijt, lunch, diner). Je hebt bij deze mini vaatwasser de keuze uit zeven verschillende programma's zoals een extra krachtig programma (intensief) voor heel vuile vaat, maar ook een behoedzaam programma voor teer servies. Verder onder andere een eco-programma voor extra stroomzuinig wassen, een kort programma en een programma voor alleen spoelen.

Met het korte programma (vario speed) kun je in de helft van de tijd de vaat laten wassen. Handig bij een feestje als je weer snel schone bekers, borden of glazen wilt hebben.

Voor extra zuinigheid zorgt de beladingsensor die het waterverbruik en energieverbruik aan de hoeveelheid vaat aanpast. Op het display aan de buitenkant kun je altijd zien hoe lang het vaatwasprogramma nog duurt.

Kortom de Bosch SKS62E32EU mini vaatwasser is een prima vaatwasser voor een éénpersoons huishouden of tweepersoons huishouden.

In het overzicht met alle kleine vaatwassers bovenaan vind je nog meer van deze kleine vaatwassers voor een klein huishouden van één of tweepersonen. Je vindt daar ook nog kleinere mini vaatwassers voor bijvoorbeeld een single huishouden.

Kijk op het bovenstaande overzichten voor deze beste kleine vaatwasser en andere goede grote en kleine vaatwassers tegen een lage prijs bij de beste winkels.

Zie ook: Meer vaatwasser testen


Samenvatting:
Een single of tweepersoons huishouden heeft geen grote vaatwasser nodig, maar ook in zo'n klein huishouden is er ook weinig zin om met de hand de vaat te doen. Gelukkig zijn er voor éénpersoons en tweepersoons prima kleine vaatwassers (mini vaatwasser, kleine vaatwasmachine, kleine afwasmachine), zoals de Bosch SKS62E32EU, de beste kleine vaatwasser en de beste vaatwasser voor een klein gezin (1 of 2 personen). In het overzicht bovenaan staan nog meer van deze kleine vaatwassers / mini vaatwassers.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *