Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste externe harde schijf (portable en op bureau)

De beste externe harde schijven uit de test. Met de beste externe harde schijf voor op je bureau en de beste portable harde schijf.


Ondanks de steeds groter wordende capaciteit van USB-sticks is een portable harde schijf nog steeds een veel goedkopere optie als je veel opslagruimte wil. Ook de thuis versie van de externe harddisk is nog populair. Daarom kijken we hier naar de beste externe harde schijf uit de test en de beste externe harde schijf voor thuis.

Voor zo'n 50 euro heb je tegenwoordig al een goede externe 1 TB harde schijf en voor een 2 TB harde schijf hoef je nog geen 70 euro te betalen. 

Wil je een overzicht van alle goede harde schijven, en deze met elkaar vergelijken? Ook qua prijs? Kijk dan in het overzicht externe harde schijven. Daar vind je meer dan 500 externe harde schijven die je op tal van manieren kan selecteren op zo je beste externe harde schijf te vinden. Je vindt daar ook veel reviews en ervaringen met al deze harde schijven.

Western Digital externe harddisks de beste

Zowel bij de beste externe harde schijf als bij de beste harde schijf voor op het bureau krijgen de WD Elements harde schijven de hoogste score. Deze externe harde schijven zijn er in capaciteiten van 1 TB tot wel 16 TB en daar alles tussen in.

Kijk bij de  WD Elements externe HD aanbiedingen voor alle prijzen en specificaties. Hieronder meer informatie over deze beste externe HD.  

Beste portable harde schijf: WD Elements Portable

De WD Elements Portable harde schijf is een portable harde schijf die verkrijgbaar is in de formaten 1 TB, 2 TB, 3 TB, 4 TB en 5TB. Deze portable externe harde schijf heeft een lage prijs per GB, en is mede daarom één van de meest verkochte externe harde schijf van dit moment.Natuurlijk is zo'n harde schijf wat groter dan een USB-stick, maar een formaat van nauwelijks meer dan 8 bij 11 centimeter, een dikte van 2,1 centimeter en een gewicht van 234 gram is dit een apparaatje dat je zo in je zak steekt. En deze portable harde schijf is net zo makkelijk in het het gebruik als een USB-stick want ook deze prik je gewoon in de USB-poort, waar hij ook de stroom vandaan haalt.

Deze beste portable harde schijf is plug and play. Dat betekent dat hij zonder installatie werkt op een Windows computer.

Op een Mac werkt deze portable harde schijf ook. Je hoeft hem dan alleen even te formatteren.

USB 3.0 wordt ondersteund zodat je zelfs video's in een paar seconden overzet van je computer naar portable schijf en omgekeerd.

Beste externe harde schijf bureau: WD Elements Desktop

Ook de desktop versie van deze externe harddisk serie scoort de hoogste score. Ook is de WD Elements Desktop de meest verkochte externe harde schijf voor op het bureau. 

Vooral in de grotere capaciteiten is deze beste externe desktop harde schijf interessant door zijn lage prijs per GB. De WD Elements desktop is er in versies van 4 TB, 6 TB, 8 TB, 10 TB, 12 TB, 14 TB en 16 TB, maar vooral vanaf de 8 TB is dit een interessante externe harddisk. Zoek je een externe harde schijf met veel ruimte, dan is de WD Elements Desktop voor jou de beste externe harde schijf.


WD Elements Desktop beste externe harde schijf bureau

WD Elements Desktop beste externe harde schijf bureau


Deze externe harde schijf neemt maar weinig ruimte op je bureau in, doet stil zijn werk, is snel en heeft een neutraal maar mooi design.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van de WD Elements harde schijven voor deze beste externe schijven tegen een lage prijs. Zowel de portable HD versie als de desktop HD versie.


Onderwerp:
De beste externe harde schijf is de WD Elements harddisk van Western Digital. De WD Elements Portable is de beste portable harde schijf, de WD Elements Desktop is de beste externe harde schijf voor op het bureau. Koop de beste externe harde schijven goedkoop bij de WD aanbiedingen bovenaan. Je vindt daar ook een overzicht met alle externe harde schijven (portable en desktop) waaruit je makkelijk je persoonlijk beste harde schijf extern kunt selecteren.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. De mechanische harde schijf voor portable gebruik is wel een beetje uit inmiddels. Voor netwerk opslag is de gouwe ouwe harde schijf nog wel interessant (want goedkoop) maar voor portable gebruik is een SSD veel beter want sneller en vooral minder kwetsbaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.