Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste platenspeler

Redactie     20:13    


Toen ruim 30 jaar geleden de CD serieus doorbrak werd het eind van de vinyl plaat voorspeld. Maar nog steeds staan de platenspelers en LP's in de winkels. En nu, terwijl de CD verkopen door de streaming muziekdiensten zijn ingestort, zijn de LP en de platenspeler zelfs aan een comeback bezig. Maar wat is een goede platenspeler die aan de moderne eisen voldoet. Hier de beste platenspeler uit de test.


Het geluid uit vinyl platen en een goede platenspeler wordt geprezen om zijn warme geluid. Het Homecinemacenter test continue alle populaire platenspelers en heeft de Pro-ject Debut Recordmaster aangewezen als de beste platenspeler voor als je een goed geluid het belangrijkst vindt. En daarom koop je toch een platenspeler!

Deze beste platenspeler en andere goede platenspelers zijn te koop bij de aanbevolen winkels genoemd op Beste Platenspeler Kopen. Daar is ook de Platenspeler Top 10 te vinden.

Beste platenspeler: Pro-ject Debut Recordmaster

De Pro-ject Debut Recordmaster ziet er uit als een klassieke platenspeler van zo'n 50 jaar geleden, maar vergis je niet, onder dit retro uiterlijk schuilt een hypermoderne platenspeler. Zo beschikt deze beste platenspeler over een ingebouwde versterker zodat je hem op elke receiver kunt aansluiten, en ook een elektronische snelheidsregelaar is aanwezig op deze beste pick-up. Kijk voor de actuele lage prijs bij de aanbiedingen Pro-ject platenspelers.Je platenverzameling veilig stellen door deze te digitaliseren? Dat gaat heel goed met deze moderne platenspeler. Via de USB-poort verbindt je deze met een computer of usb-stick.

En dan is er nog de prima geluidsweergave. Via de RCA kabel verbind je deze beste platenspeler uit de test rechtstreeks met een versterker of actieve speakerset voor een prachtig geluid.

De Pro-ject Debut Recordmaster platenspeler is te koop in vele kleuren waarvan zwart, wit en bruin de meest populaire kleuren zijn. Er zijn echter ook beperkte oplages in het rood, groen, blauw, geel e.d.Kijk op het bovengenoemde Beste Platenspeler Kopen voor de beste aanbieders waar je deze en andere goede platenspelers tegen de laagste prijs kunt kopen.

Zie ook: Meer testen platenspelers


Onderwerpen:
Beste platenspeler test, platenspelers getest, pro-ject recordmaster beste pickup test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.