Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Weer een Pro-Ject als beste platenspeler getest

Redactie     16:00     No comments


Pro-Ject is HET merk voor platenspelers. Aan de lange lijst van bekroningen is nu de EISA Award 2018 - 2019 toevoegd. De Pro-Ject Juke Box is naar aanleiding van de tests van de bij de EISA aangesloten HiFi tijdschriften uitgeroepen tot de beste platenspeler van het jaar en HiFi bekroonde de Pro-Ject Juke Box ook al met het maximum van 5 sterren.

De Pro-Ject Juke Box is een platenspeler voor de echte muziekliefhebber die het analoge geluid van vinyl kan waarderen. Met de Pro-Ject Juke Box koopt hij of zij een platenspeler die deze muziek optimaal kan weergeven en over de nieuwste technieken beschikt. Wij kijken hier naar de Pro-Ject Juke Box E die over Bluetooth beschikt.

Kijk bij de aanbiedingen van Pro-Ject platenspelers om deze draaitafel of andere Pro-Ject platenspelers goedkoop te kopen.


Pro-Ject Juke Box E

Op het oog is de Pro-Ject Juke Box een zeer eenvoudige platenspeler. Maar schijn bedriegt. Het simpele uiterlijk is een gevolg van de zeer strakke vormgeving. De hoogglans kast bevat nauwelijks knoppen of meters. Overbodige bling bling is weggelaten. Bij deze platenspeler draait het om zo mooi mogelijke muziek.Dat de Pro-Ject Juke Box E helemaal van deze tijd is, dat kun je zien aan de Bluetooth ondersteuning. De muziek van je smartphone of tablet kun je zo ook draadloos via de speakers van de platenspeler afspelen. Deze speakers moet je wel met een draadje aansluiten.Om de bediening makkelijk te maken beschikt de Juke Box platenspeler wel over een klein display. Hierop kun je de afspeelbron en het volumeniveau aflezen. Het geluidsniveau kun je via de knop aan de voorkant regelen, maar je kunt ook gebruik maken van de afstandsbediening.De platenspeler beschikt over een ingebouwde versterker en drie analoge en digitale uitgangen. Via de line-ingang kun je een cd-speler of televisie koppelen. Hij wordt helemaal gebruiksklaar geleverd, inclusief het Ortofon OM5e-element, je moet zelf alleen nog voor speakers te zorgen. Voor een stofkap is ook gezorgd.Bij de bovenstaande aanbiedingen van Pro-Ject platenspelers kun je de adviesprijs van deze beste platenspeler en andere goede Pro-Ject platenspelers vinden. Of kijk bij alle platenspeler testen voor meer tests.


Onderwerp:
Pro-ject is een fabrikant van platenspelers waarvan de pick ups keer op keer als beste platenspeler uit de test komen als er platenspelers worden getest. Hierboven vind je informatie over de Pro-Ject Juke Box die onder andere door de EISA en door What HiFi als beste platenspeler is getest. Meer van die goede Pro-ject platenspelers vind je bij de aanbiedingen eerder op deze pagina.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.