Beste draadloze toetsenbord en beste koop

Informatie en aanbiedingen van het beste draadloze toetsenbord uit de test en de beste koop uit de draadloos toetsenbord test.

beste draadloze toetsenbord beste koop

Een draadloos toetsenbord geeft je meer vrijheid. Bovendien is een draadloos toetsenbord erg handig in combinatie met een laptop, en de meeste verkochte computers zijn tegenwoordig laptops. Hier kijken we naar het beste draadloze toetsenbord uit de test en een goedkoper alternatief (de beste koop).


Onderstaande draadloze toetsenborden zijn voordelig te koop bij de Computerstore en de aanbevolen computerwinkels.

Beste draadloze toetsenbord: Microsoft Wireless Desktop 3050 

De Microsoft Wireless Desktop 3050 is niet zomaar een draadloos toetsenbord. Dit draadloze toetsenbord (die samen met een draadloze muis geleverd wordt) beschikt bijvoorbeeld over een zachte handsteun. Dit is comfortabel en ergonomisch want het voorkomt polsklachten. Ook maakt dit beste toetsenbord uit de test gebruik van een beveiligde verbinding tussen computer en toetsenbord. Via AES wordt alles dat je tikt versleuteld.


Microsoft toetsenbord draadloos

Beste draadloze toetsenbord: Microsoft Wireless keyboard


Voor de connectie wordt gebruik gemaakt van een USB nano adapter. Zowel het draadloze toetsenbord als de draadloze muis gebruiken deze dongel. Dit is dus geen bluetooth toetsenbord, er wordt gebruik gemaakt van een beveiligde radiografische verbinding.

Voor de stroom worden er AA-batterijen meegeleverd. Deze zijn niet oplaadbaar, dus we raden je aan deze door oplaadbare batterijen te vervangen als ze leeg zijn.

Beste koop: Logitech K270 draadloos toetsenbord

Voor het bovenstaande beste draadloze toetsenbord betaal je circa 60 euro. Op deze prijs kun je ruim 25 euro besparen door te kiezen voor een voordelig Logitech K270 draadloos toetsenbord. Hou er wel rekening mee dat deze niet geleverd wordt met een muis zoals het beste toetsenbord hierboven.


Logitech draadloos toetsenbord

Beste koop: Logitech draadloos toetsenbord


Ook de Logitech K270 is een prima draadloos toetsenbord dat gebruik maakt van een USB nano dongel. Ook bij dit toetsenbord geen bluetooth, maar een radioverbinding met een bereik van 10 meter.

Het draadloze toetsenbord is voorzien van multimediatoetsen zodat je je muziek makkelijk vanaf je toetsenbord kunt bedienen, en je hebt 8 sneltoetsen tot je beschikking die je zelf kunt programmeren. Zo kun je bijvoorbeeld met 1 toetsaanslag je mail openen.

Een ander sterk punt is dat dit draadloze toetsenbord morsbestendig is. Handig, want er gaat wel eens een kop koffie om als je zit te tikken.

Ook dit toetsenbord komt met gewone batterijen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels en de productlinks om deze toetsenborden (en andere computerapparatuur) goedkoop online te kopen.

Meer beste toetsenborden uit de test

Samenvatting:
Op zoek naar een goed draadloos toetsenbord? Hier vind je het beste draadloze toetsenbord uit de test en de beste koop uit de draadloze toetsenbord test. 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik gebruik een laptop maar zowel thuis als op mijn werk gebruik ik een los toetsenbord, muis en monitor. Alles draadloos zodat ik meteen aan de slag kan als ik mijn laptop op tafel zet. Ik vind al deze drie apparaten beter dan die van de laptop. Natuurlijk gebruik ik al die externe apparatuur niet altijd. Als ik onderweg ben, bij een klant of thuis op de bank zit gebruik de muis, toetsenbord en scherm van de laptop, maar ik merk dan wel onmiddellijk het verschil.

    Het gebruik van mijn Logitech draadloze toetsenbord is een wereld van verschil met mijn laptop toetsenbord. Ik moet af en toe lange verslagen tikken en dat gaat heel veel plezieriger op het draadloze toetsenbord. Het lijkt me ook veel beter voor lijf en leden.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.