Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste draadloze toetsenbord en beste koop

 

Informatie en aanbiedingen van het beste draadloze toetsenbord uit de test en de beste koop uit de draadloos toetsenbord test.

beste draadloze toetsenbord beste koop

Een draadloos toetsenbord geeft je meer vrijheid. Bovendien is een draadloos toetsenbord erg handig in combinatie met een laptop, en de meeste verkochte computers zijn tegenwoordig laptops. Hier kijken we naar het beste draadloze toetsenbord uit de test en een goedkoper alternatief (de beste koop).


Onderstaande draadloze toetsenborden zijn voordelig te koop bij de Computerstore en de aanbevolen computerwinkels.

Beste draadloze toetsenbord: Microsoft Wireless Desktop 3050 

De Microsoft Wireless Desktop 3050 is niet zomaar een draadloos toetsenbord. Dit draadloze toetsenbord (die samen met een draadloze muis geleverd wordt) beschikt bijvoorbeeld over een zachte handsteun. Dit is comfortabel en ergonomisch want het voorkomt polsklachten. Ook maakt dit beste toetsenbord uit de test gebruik van een beveiligde verbinding tussen computer en toetsenbord. Via AES wordt alles dat je tikt versleuteld.


Microsoft toetsenbord draadloos

Beste draadloze toetsenbord: Microsoft Wireless keyboard


Voor de connectie wordt gebruik gemaakt van een USB nano adapter. Zowel het draadloze toetsenbord als de draadloze muis gebruiken deze dongel. Dit is dus geen bluetooth toetsenbord, er wordt gebruik gemaakt van een beveiligde radiografische verbinding.

Voor de stroom worden er AA-batterijen meegeleverd. Deze zijn niet oplaadbaar, dus we raden je aan deze door oplaadbare batterijen te vervangen als ze leeg zijn.

Beste koop: Logitech K270 draadloos toetsenbord

Voor het bovenstaande beste draadloze toetsenbord betaal je circa 60 euro. Op deze prijs kun je ruim 25 euro besparen door te kiezen voor een voordelig Logitech K270 draadloos toetsenbord. Hou er wel rekening mee dat deze niet geleverd wordt met een muis zoals het beste toetsenbord hierboven.


Logitech draadloos toetsenbord

Beste koop: Logitech draadloos toetsenbord


Ook de Logitech K270 is een prima draadloos toetsenbord dat gebruik maakt van een USB nano dongel. Ook bij dit toetsenbord geen bluetooth, maar een radioverbinding met een bereik van 10 meter.

Het draadloze toetsenbord is voorzien van multimediatoetsen zodat je je muziek makkelijk vanaf je toetsenbord kunt bedienen, en je hebt 8 sneltoetsen tot je beschikking die je zelf kunt programmeren. Zo kun je bijvoorbeeld met 1 toetsaanslag je mail openen.

Een ander sterk punt is dat dit draadloze toetsenbord morsbestendig is. Handig, want er gaat wel eens een kop koffie om als je zit te tikken.

Ook dit toetsenbord komt met gewone batterijen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels en de productlinks om deze toetsenborden (en andere computerapparatuur) goedkoop online te kopen.

Meer beste toetsenborden uit de test

Samenvatting:
Op zoek naar een goed draadloos toetsenbord? Hier vind je het beste draadloze toetsenbord uit de test en de beste koop uit de draadloze toetsenbord test. 

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *