Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste keyboard kind (muziek)

 

Het Casio SA-77 keyboard is als beste keyboard voor een kind getest. Dit is geen specifiek kinder keyboard maat wel heel geschikt voor een kind dat keyboard wil leren spelen.

Casio keyboard kind

Wil je de kinderen keyboard laten spelen dan is de Casio SA-77 een heel goede keuze. De SA-77 is een heel betaalbaar keyboard met veel mogelijkheden. Geen grote investering, maar wel een echt keyboard. Daarom is de Casio SA-77 uitgeroepen tot het beste keyboard voor kinderen.Beste keyboard kind: Casio SA-77

De Casio SA-77 is een mini keyboard, dat zeer geschikt is voor kinderen. Dit beste keyboard voor een kind is muziekinstrument met 44 toetsen dat voor een kind makkelijk te begrijpen is en heel overzichtelijk is vormgegeven. 

Kinderen kunnen meespelen met 10 ingeprogrammeerde muziekstukken en deze liedjes zo onder de knie krijgen. Het toetsenbord kent 100 tonen en 50 ritmepatronen zodat er heel veel variatie mogelijk is.


Beste keyboard kind: Casio SA-77

Beste keyboard kind: Casio SA-77


Het keyboard beschikt over een on-board recorder waarop 10 ingespeelde melodie├źn bewaard kunnen worden. 8 tonen kunnen gelijktijdig weergegeven worden, en via 1 knop schakel je tussen piano en orgel. Hoewel dit Casio keyboard door de DJGear Shop als beste keyboard voor kinderen is getest is het absoluut geen kinderachtig kinder keyboard. Met de Casio SA-77 kunnen ook volwassenen prima muziek maken.

Het Casio keyboard is zowel via een accu als via batterijen te gebruiken, maar deze worden niet meegeleverd. De mogelijkheid om op batterij te spelen, en de compacte en lichte vormgeving, betekent dat je dit keyboard overal mee naar toe kunt nemen en overal muziek kunt maken op dit beste keyboard voor een kind.


Aan een hoofdtelefoon-aansluiting is gedacht, wat wel zo fijn is als je kinderen los gaan op dit keyboard. De lagere prijs van dit beste kinder keyboard merk je aan het ontbreken van de MIDI-uitgang, van One Touch Presets en van geluidseffecten. Maar voor het leren spelen op een piano of keyboard is dat allemaal niet perse nodig.

Dit Casio keyboard is geen specifiek kinder keyboard, maar het is wel het beste keyboard voor een kind uit de test.

Wil je een meer "volwassen" keyboard? Kijk dan bij het bovenstaande aanbiedingen van alle keyboards voor meer voordelige keyboards.

Zie ook: Meer beste keyboards


Samenvatting:
Het beste keyboard voor kinderen uit de test is de Casio SA-77. Hierboven informatie en aanbiedingen van dit beste keyboard voor kinderen uit de test, maar je vindt er ook aanbiedingen van meer goede keyboards.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *