Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Dit is het beste keyboard voor kinderen

Redactie     14:54    


Wil je de kinderen keyboard laten spelen dan is de Casio SA-77 een heel goede keuze. Dit is een heel betaalbaar keyboard met veel mogelijkheden. Geen grote investering, maar wel een echt keyboard. Daarom is de Casio SA-77 uitgeroepen tot het beste keyboard voor kinderen.Beste keyboard kinderen: Casio SA-77

De Casio SA-77 is een mini keyboard, dat zeer geschikt is voor kinderen. Het muziekinstrument met 44 toetsen is makkelijk te begrijpen en heel overzichtelijk vormgegeven. Kinderen kunnen meespelen met 10 ingeprogrammeerde muziekstukken en deze liedjes zo onder de knie krijgen. Het toetsenbord kent 100 tonen en 50 ritmepatronen zodat er heel veel variatie mogelijk is.Het keyboard beschikt over een on-board recorder waarop 10 ingespeelde melodiƫn bewaard kunnen worden. 8 tonen kunnen gelijktijdig weergegeven worden, en via 1 knop schakel je tussen piano en orgel. Hoewel dit Casio keyboard door de DJGear Shop als beste keyboard voor kinderen is getest is het absoluut geen kinderachtig toetsenbord. Met de Casio SA-77 kunnen ook volwassenen prima muziek maken.

Het keyboard is zowel via een accu als via batterijen te gebruiken, maar deze worden niet meegeleverd. De mogelijkheid om op batterij te spelen, en de compacte en lichte vormgeving, betekent dat je dit keyboard overal mee naar toe kunt nemen en overal muziek kunt maken.


Aan een hoofdtelefoon-aansluiting is gedacht, wat wel zo fijn is als je kinderen los gaan op dit keyboard. De lagere prijs merk je aan het ontbreken van de MIDI-uitgang, van One Touch Presets en van geluidseffecten. Maar voor het leren spelen op een piano of keyboard is dat allemaal niet perse nodig.

Wil je een meer "volwassen" keyboard? Kijk dan bij het bovenstaande aanbiedingen van alle keyboards voor meer voordelige keyboards.

Zie ook: Meer beste keyboards


Samenvatting:
Het beste keyboard voor kinderen uit de test is de Casio SA-77. Hierboven informatie en aanbiedingen van dit beste keyboard voor kinderen uit de test, maar je vindt er ook aanbiedingen van meer goede keyboards.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.