Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste soepmaker test (soupmaker, soepblender)

Redactie     16:30    


Een soepmaker (ook wel soupmaker, soepblender of soup maker genoemd) is een blender die is geoptimaliseerd voor het zelfstandig maken van verse soep. Je kunt hem ook gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van smoothies, maar de soepmaker kan meer dan een gewone blender. Een soepmaker heeft ook een kookfunctie. Hier de beste soepmaker uit de soepmakers test.


De experts van de blenderstore kozen voor de Philips Viva als beste soepmaker. Deze beste soepmaker is voordelig te koop via de aanbiedingen van Philips soepmakers of via de de aanbevolen winkels op Beste Blender Kopen. Kijk daar voor deze beste soupmaker en andere goede soepmakers tegen de laagste prijzen bij de beste online aanbieders.

Beste soupmaker: Philips Viva Collection

Wat wil je maken? Dikke soep? Dunne soep? Een smoothie? Compote? Geef dat aan bij de standaardinstellingen, voer de ingrediënten in, en de Philips Viva Collection soepmaker gaat voor jou aan de gang, Een minuut of 20 later heb je een heerlijke soep, of maak bijvoorbeeld een appelcompote, een lekkere fruitsmoothie.

Ook kun je deze beste soepmaker uit de test als gewone blender inzetten. Het kan allemaal met dit veelzijdige keukenapparaat voor warme en koude bereidingen. Het is de beste soepmaker uit de test, maar dit apparaat is ook veel meer dan een soupmaker alleen.

De beste soepmaker uit de test van soepmakers pureert en mixt de ingrediënten, en kookt deze eventueel. Zo maak je bijvoorbeeld een heerlijke minestrone vol groente, In minder dan 18 minuten is je soep klaar. De beste soupmaker uit de test schakelt dan automatisch uit.


De 1,2 liter kan is voldoende voor een gezinsmaaltijd aan soep. Een receptenboek met lekkere recepten wordt bij de Philips Viva Collection soepmaker meegeleverd.

Pas wel op je handen niet te branden als de soepmaker aan het werk is, want deze soepblender is wel enkelwandig.

Deze beste soepmaker is een prachtig apparaat voor iedere liefhebber van verse soep. Om de prijs hoef je het niet te laten, deze beste soepmaker uit de test kost nog geen 70 euro.

Kijk bij de aanbevolen winkels op het bovengenoemde Beste Blender Kopen voor de actuele prijs, ervaringen van gebruikers en meer informatie over deze en andere soepmakers.

Alternatieven:

Onderstaande alternatieven kun je in die bovengenoemde winkels ook vinden.
  • Princess Soep Blender: Een goedkope soepmaker (minder dan 50 euro).
  • Philips HR2098/30 Cooking Blender: Met 2 liter kan van glas, voor meer soep in één keer.
  • Kenwood kMix: Deze soepmaker is ook geschikt voor ijs crushen.
  • Tefal Highspeed Ultrablend Cook: Snel en krachtig
Zie ook: Alle testen van blenders
Foto's: Philips


Sleutelwoorden:
Beste soepmaker, Soepmaker beste getest, Beste soepmaker test aankoop, Beste soupmaker, soepmaker beste koop, Philips Viva soepmaker

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.