Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste soepmaker (soupmaker, soepblender)

Redactie     16:30    


Een soepmaker (ook wel soupmaker, soepblender of soup maker genoemd) is een blender die is geoptimaliseerd voor het zelfstandig maken van verse soep. Je kunt hem ook gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van smoothies, maar de soepmaker kan meer dan een gewone blender. Een soupmaker heeft ook een kookfunctie. Hier de beste soepmaker uit de test.


De experts van de blenderstore kozen voor de Philips Viva Collection als beste soepmaker. Deze beste soupmaker is voordelig te koop bij de Blenderstore en andere aanbevolen winkels op Beste Blender Kopen.

Beste soupmaker: Philips Viva Collection

Wat wil je maken? Dikke soep? Dunne soep? Een smoothie? Compote? Geef dat aan bij de standaardinstellingen, voer de ingredienten in, en de Philips Viva Collection soepmaker gaat voor jou aan de gang, Een minuut of 20 later heb je een heerlijke soep, of maak bijvoorbeeld een appelcompote, een lekkere fruitsmoothie, of gebruik de Philips Viva Collection als gewone blender. Het kan allemaal met dit veelzijdige keukenapparaat voor warme en koude bereidingen.

De beste soepmaker pureert en mixt de ingrediënten, en kookt deze eventueel. Zo maak je bijvoorbeeld een heerlijke minestrone vol groente, In minder dan 18 minuten is je soep klaar. De soupmaker schakelt dan automatisch uit.


De 1,2 liter kan is voldoende voor een gezinsmaaltijd aan soep. Een receptenboek met lekkere recepten wordt meegeleverd.

Pas wel op je handen niet te branden als de soepmaker aan het werk is, want deze soepblender is wel enkelwandig.

Het is een prachtig apparaat voor iedere liefhebber van verse soep. Om de prijs hoef je het niet te laten, deze beste soepmaker kost nog geen 70 euro.

Kijk bij de aanbevolen winkel op het bovengenoemde Beste Blender Kopen voor de actuele prijs, ervaringen van gebruikers en meer informatie over deze en andere soepmakers.

Alternatieven:

Onderstaande alternatieven kun je in die winkel ook vinden.
  • Princess Soep Blender: Goedkoper alternatief (circa 55 euro).
  • Philips HR2098/30 Cooking Blender: Met 2 liter kan van glas, voor meer soep in één keer.
  • Kenwood kMix: Ook geschikt voor ijs crushen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.