Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste soepmaker test (soepblender, soupmaker)

De beste soepmaker (soepblender, soupmaker) uit de test is de Philips soepmaker. Hier meer informatie en aanbiedingen van deze beste soepmaker uit de test en andere goede soepmakers.

Beste soepmaker test Philips Viva soupmaker

Een soepmaker (ook wel soupmaker, soepblender of soup maker genoemd) is een blender die is geoptimaliseerd voor het zelfstandig maken van verse soep. Je kunt hem ook gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van smoothies, maar de soepmaker kan meer dan een gewone blender. Een soepmaker heeft ook een kookfunctie. Hier de beste soepmaker uit de soepmakers test.


Bij de soepblender test kwam de Philips Viva soepmaker als beste soepmaker uit de test. Deze beste soepmaker is voordelig te koop via de onderstaande aanbiedingen van Philips soepmakers


In het overzicht met alle soepmakers vind je nog veel meer van deze blenders om soepgroente te blenden en soep te koken. Kijk daar voor alle goede soepmakers.

Naast de soepmaker van Philips vind je hier ook soepmakers van o.a. Domo, Moa, Moulinex, NutriBullit, Princess, Morphy Richards, Westinghouse, Medion, Livoo en andere goede fabrikanten van soupmakers.


Beste soepmaker: Philips Viva soupmaker

Wat wil je maken? Dikke soep? Dunne soep? Een smoothie? Compote? Geef dat aan bij de standaardinstellingen, voer de ingrediënten in, en de Philips Viva soepmaker gaat voor jou aan de gang, Een minuut of 20 later heb je een heerlijke soep, of maak bijvoorbeeld een appelcompote, een lekkere fruitsmoothie, want met deze Philips soepmaker kan je meer dan alleen soep maken.

Ook kun je deze beste soepmaker uit de test als gewone blender gebruiken. Het kan allemaal met dit veelzijdige keukenapparaat voor warme en koude bereidingen. Het is de beste soepmaker uit de test, maar dit apparaat is ook veel meer dan een soupmaker alleen.

De beste soepmaker uit de test van soepmakers pureert en mixt de ingrediënten, en kookt deze eventueel. Zo maak je bijvoorbeeld een heerlijke minestrone vol groente, In minder dan 18 minuten is je soep klaar. De beste soepmaker uit de test schakelt dan automatisch uit.

Beste soepmaker test Philips Viva soepblender

Beste soepmaker test Philips Viva Soupmaker


De 1,2 liter kan is voldoende voor een gezinsmaaltijd aan soep. Een receptenboek met lekkere recepten wordt bij de Philips soepmaker meegeleverd.

Pas wel op je handen niet te branden als de soepmaker aan het werk is, want deze soepblender is wel enkelwandig. De wand wordt dus heet tijdens het koken van de soep.

Deze beste soepmaker van Philips is een prachtig apparaat voor iedere liefhebber van verse soep. Om de prijs hoef je het niet te laten, deze beste soepmaker uit de test kost maar iets van 80 euro. Voor dat geld kook je zonder moeite heerlijk verse soep.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van de Philips Viva soepmaker of in het overzicht met alle soepmakers voor de actuele lage prijs, ervaringen van gebruikers en meer informatie over deze  beste soepmaker uit de test en andere goede soepmakers.

Alternatieven:

Onderstaande alternatieven kun je in die bovengenoemde winkels ook vinden.
 • Princess Soep Blender: Een goedkope soepmaker (minder dan 50 euro).
 • Philips Cooking Blender: Met 2 liter kan van glas, voor meer soep in één keer.
 • Kenwood kMix: Deze soepmaker is ook geschikt voor ijs crushen.
 • Tefal Highspeed Ultrablend Cook: Snel en krachtig
 • en nog ruim 80 andere goede soepmakers.
Zie ook: Alle testen van blenders
Foto's: PhilipsSamenvatting:
De Philips soepmaker is als beste soepmaker getest. Een soepmaker of soupmaker is een soepblender en soepkooker in één. Met een goede soepmaker maak je heel eenvoudig lekkere verse soep. Doe de ingrediënten in de soepblender, voer het programma in en binnen een half uur heb je verse soep! Bovenaan vind je aanbiedingen van de beste soepmaker uit de soepmaker test, de Philips Viva soepmaker, en andere goede soepmakers.


Een reactie posten

2 Reacties

 1. Mevrouw Soepjurk20 juni 2024 om 14:57

  Als moeder van een gezin dat bestaat uit soep etende momsters is de soepmaker voor mij één van de belagrijkste keukenapparaten. Zowel mijn man, mijn kinderen en ik lusten er wel soep van. Ik maak wekelijks meer dan één keer soep. En omdat iedereen er zo dol op is is het ook leuk om de soep te maken. Ik experimenteer veel met recepten en combinaties van ingrediënten. en het voordeel van soep is dat je restjes er altijd wel in kwijt kan.

  Voor mijn soep experimenten gebruik ik een Domo soepmaker die me heel goed bevalt. Al moet ik daarbij wel opmerken dat k met andere soepmakers geen ervaring heb. Maar de Domo Soupmaker is een goedkope soepmaker (circa 50 euro) waarmee je ruim anderhalve liter soep kunt maken.

  Het kan voor sommigen een nadeel zijn dat er wel vaak stukjes van de ingrediënten in de soep achter blijven. Zelf vind ik dat eerder een voordeel dan een nadeel omdat ik niet van waterige soep hou. Mijn kinderen vinden de stukjes ook niet erg, maar ik weet dan menig kind dat wel een probleem vindt. Het standaard programma maakt soep in 20 minuten. Dus je hoeft nooit lang te wachten op een lekkere kop verse soep.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben een Soepkip18 juli 2024 om 17:52

  Het is makkelijk om met de Philips soepmaker soep te maken. Ik maak vooral restjes soep. Je kan bijna alles in de soep verwerken. Eventueel met wat qua smaak bijpassende groente. Vlees, groente, aardappels, rijst, alles dat over is gaat bij mij de soep in. Soms eten we die restjes soep met brood als avondeten, of als het wat minder is als lunch of tussendoortje. Soep is altijd lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.