Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste soepmaker test (soepblender, soupmaker)

De beste soepmaker (soepblender, soupmaker) uit de test is de Philips soepmaker. Hier meer informatie en aanbiedingen van deze beste soepmaker uit de test en andere goede soepmakers.

Beste soepmaker test Philips Viva soupmaker

Een soepmaker (ook wel soupmaker, soepblender of soup maker genoemd) is een blender die is geoptimaliseerd voor het zelfstandig maken van verse soep. Je kunt hem ook gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van smoothies, maar de soepmaker kan meer dan een gewone blender. Een soepmaker heeft ook een kookfunctie. Hier de beste soepmaker uit de soepmakers test.


Bij de soepblender test kwam de Philips Viva soepmaker als beste soepmaker uit de test. Deze beste soepmaker is voordelig te koop via de onderstaande aanbiedingen van Philips soepmakers


In het overzicht met alle soepmakers vind je nog veel meer van deze blenders om soepgroente te blenden en soep te koken. Kijk daar voor alle goede soepmakers.

Naast de soepmaker van Philips vind je hier ook soepmakers van o.a. Domo, Moa, Moulinex, NutriBullit, Princess, Morphy Richards, Westinghouse, Medion, Livoo en andere goede fabrikanten van soupmakers.


Beste soepmaker: Philips Viva soupmaker

Wat wil je maken? Dikke soep? Dunne soep? Een smoothie? Compote? Geef dat aan bij de standaardinstellingen, voer de ingrediënten in, en de Philips Viva soepmaker gaat voor jou aan de gang, Een minuut of 20 later heb je een heerlijke soep, of maak bijvoorbeeld een appelcompote, een lekkere fruitsmoothie, want met deze Philips soepmaker kan je meer dan alleen soep maken.

Ook kun je deze beste soepmaker uit de test als gewone blender gebruiken. Het kan allemaal met dit veelzijdige keukenapparaat voor warme en koude bereidingen. Het is de beste soepmaker uit de test, maar dit apparaat is ook veel meer dan een soupmaker alleen.

De beste soepmaker uit de test van soepmakers pureert en mixt de ingrediënten, en kookt deze eventueel. Zo maak je bijvoorbeeld een heerlijke minestrone vol groente, In minder dan 18 minuten is je soep klaar. De beste soepmaker uit de test schakelt dan automatisch uit.

Beste soepmaker test Philips Viva soepblender

Beste soepmaker test Philips Viva Soupmaker


De 1,2 liter kan is voldoende voor een gezinsmaaltijd aan soep. Een receptenboek met lekkere recepten wordt bij de Philips soepmaker meegeleverd.

Pas wel op je handen niet te branden als de soepmaker aan het werk is, want deze soepblender is wel enkelwandig. De wand wordt dus heet tijdens het koken van de soep.

Deze beste soepmaker van Philips is een prachtig apparaat voor iedere liefhebber van verse soep. Om de prijs hoef je het niet te laten, deze beste soepmaker uit de test kost maar iets van 80 euro. Voor dat geld kook je zonder moeite heerlijk verse soep.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van de Philips Viva soepmaker of in het overzicht met alle soepmakers voor de actuele lage prijs, ervaringen van gebruikers en meer informatie over deze  beste soepmaker uit de test en andere goede soepmakers.

Alternatieven:

Onderstaande alternatieven kun je in die bovengenoemde winkels ook vinden.
  • Princess Soep Blender: Een goedkope soepmaker (minder dan 50 euro).
  • Philips Cooking Blender: Met 2 liter kan van glas, voor meer soep in één keer.
  • Kenwood kMix: Deze soepmaker is ook geschikt voor ijs crushen.
  • Tefal Highspeed Ultrablend Cook: Snel en krachtig
  • en nog ruim 80 andere goede soepmakers.
Zie ook: Alle testen van blenders
Foto's: PhilipsSamenvatting:
De Philips soepmaker is als beste soepmaker getest. Een soepmaker of soupmaker is een soepblender en soepkooker in één. Met een goede soepmaker maak je heel eenvoudig lekkere verse soep. Doe de ingrediënten in de soepblender, voer het programma in en binnen een half uur heb je verse soep! Bovenaan vind je aanbiedingen van de beste soepmaker uit de soepmaker test, de Philips Viva soepmaker, en andere goede soepmakers.