Test: Nivea bodylotion voor onder de douche


Vooral in de winter, als de verwarming brandt, hebben veel mensen last van een droge huid die nare jeuk tot gevolg heeft. Een bodylotion brengt dan verlichting, maar niet iedereen houdt van dat gesmeer. Wij testte Nivea bodymilk en bodylotion voor onder de douche en waren zeer onder de indruk!


Want hoewel je deze bodylotion na het insmeren weer weg spoelt (tenminste, dat denk je) blijkt het een zeer goed middel tegen een droge huid. Deze bodylotion presteerde in de test zelfs beter dan gewone bodylotions en na het gebruik heb je niet het gevoel dat je je kleding over een vette huid moet aantrekken.

Goedkoop online kopen

Nivea bodylotion onder de douche is wel wat duurder dan veel andere "gewone" bodylotions maar je kunt deze in-shower bodylotion goedkoop online kopen bij de aanbevolen internet drogisterijen. Deze geven vaak hoge kortingen op bodylotion en andere verzorgingsproducten. Bij die winkels vind je ook de bodylotions voor onder de douche van Garnier en Douglas.

Makkelijk te gebruiken

Nivea bodylotion of bodymilk voor onder de douche is geen vervanging voor douchecrème of douche-gel. Je wast je dus eerst en spoelt daarna goed af. Daarna top je de douche en smeer je jezelf met de in-couche bodylotion in. Deze hoeft maar een paar seconde in te trekken. Daarna spoel je je af en kun je je afdrogen.

Een voordeel van het insmeren onder de douche is dat het op een natte huid heel makkelijk, egaal en veel sneller gaat dan normaal. Ook gebruik je veel minder van de bodylotion zodat het nadeel van de lagere prijs weer weg valt.

En het resultaat?

Aan je huid voel je dat je je ingesmeerd hebt, maar van plakken is absoluut geen sprake.

En belangrijker nog, de hydraterende en verzachtende werking heeft daar helemaal niet onder te leiden. De verzachtende werking op de droge huid houdt de hele dag aan.

Let er alleen wel even op dat de de vloer van de douche glad kan worden door de bodylotion. Niet zo zeer bij het afspoelen, maar wel door te morsen tijdens het gebruik. Een ander klein nadeel: Het laatste restje bodylotion is lastig uit de fles te krijgen. Dat wordt natuurlijk versterkt als je onder de douche staat.

Kun je andere bodylotion ook onder de douche gebruiken?

Doe dat maar niet. Alleen specifiek voor onder de douche bedoelde bodylotions kunnen zo gebruikt worden. Bij gewone bodylotion of bodymilk wordt dat een vieze kliederboel en spoel je de lotion al weer af voor het heeft kunnen intrekken.

Andersom moet je douche bodylotion ook niet droog gebruiken. Wat dat betreft zijn het twee aparte verzorgingsproducten.

Nivea bodylotion voor onder de douche is te koop in versies voor een normale huid en een droge huid, als bodylotion en als bodymilk. Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen online drogisterijen voor deze bodylotions tegen een lage prijs.

Zie ook: 


Onderwerpen:
Test Nivea bodylotion onder de douche, bodymilk, droge huid.