Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektronische dartbord

Redactie     14:01     No comments


Lekker vrijuit darten zonder dat je telkens hoeft te tellen en te rekenen. Dat kan met een elektronisch dartbord. En het beste dartbord dat je dit gereken uit handen neemt is de Karella CB-90, het beste elektronische dartbord uit de test.


Dit beste dartbord kan nog veel meer. Hieronder gaan we kort in op de eigenschappen van dit beste elektronische dartbord uit de test van de Duitse krant Bild. Dit elektrische dartbord kreeg als enige dartbord de waardering Zeer Goed.

Dit beste elektrische dartbord en andere goede elektrische dartborden vind je bij de aanbiedingen dartborden. Daar vind je zo'n 400 dartborden waarvan circa 60 elektronische dartborden.

Beste elektrische dartbord: Karella CB-90

Het zijn vooral de enorme mogelijkheden die het verschil maken. Met de Karella CB-90 kun je niet minder dan 38 verschillende dartspellen spelen, waarbij de punten automatisch worden geteld. Dus geen onenigheid bij het tellen. De scheidsrechter heet Karella!


Op de LED scoreborden kunnen de scores van wel 16 spelers worden bijgehouden en getoond. Daarnaast kan het dartbord je via zijn interne speaker (met volumeregeling) de scores mededelen. Dat gaat dan gepaard met de nodige (vaak komische) geluidseffecten. Sfeerverhogend!

En ook op uiterlijk en vormgeving scoort dit beste elektrische dartbord uit de test punten. Het geheel is vormgegeven als een kabinet dat je aan de muur kunt hangen en kunt afsluiten als je het dartbord niet gebruikt. Vier sets dartpijltjes kunnen daarbij aan de binnenkant van de deurtjes bewaard worden.

Meer testen sport artikelen


Onderwerpen:
Beste dartbord test, elektronische dartborden test, beste elektrische dartbord, beste elektronische dartborden, darten.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.