Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste elektronisch dartbord

Met een elektronisch dartbord hoef je niet te tellen. Dat maakt darten met een elektrisch dartbord heel relaxed. Kijk hier voor het beste dartbord elektronisch uit de test en aanbiedingen van meer goede dartborden.


Lekker vrijuit darten zonder dat je telkens hoeft te tellen en te rekenen. Dat kan met een elektronisch dartbord. Maar wat is het beste elektronisch dartbord dat je al dit gereken uit handen neemt? Hier kijken we naar de beste elektronische dartborden.
Hieronder vind je een overzicht van de beste elektronische dartborden. Al deze beste dartborden hebben een waardering van vier of vijf sterren gekregen. 

Ook hebben we een overzicht met aanbiedingen van alle dartspullen, waaronder onder andere ruim 50 elektronische dartborden en meer dan 300 niet elektronische dartboards.


Hieronder vind je voorbeelden van enkele goede elektronische dartborden.

Beste elektronisch dartbord: GranBoard Dash Blue Smartboard

Speel tegen darters uit de hele wereld met dit GranBoard dartboard met bluetooth. Via je een app opje telefoon, tablet, smart TV of ander bluetooth apparaat speel je tegen andere spelers en hou je statistieken bij. Je kunt met dit beste elektronisch dartboard ook tegen een computerspeler spelen en zo je dart-skills oefenen.Beste elektrische dartboard GranBoard

Beste elektronisch dartboard GranBoard


In de app vind je veel verschillende dartspellen en GranBoard voegt regelmatig via een update nieuwe spellen toe die je tegen de computer of andere darters kunt spelen. Je kunt dit beste elektronisch dartboard natuurlijk ook offline gebruiken, alleen of met vrienden, waarbij het dartboard de score bijhoudt maar geen contact maakt met internet.

Elektrisch dartbord app GranBoard

Elektronisch dartbord app GranBoard


Als je online speelt kun je ook de camera van je smartphone gebruiken zodat je nog meer echt tegen elkaar speelt, ook al bevindt je tegenstander zich eventueel aan de andere kant van de wereld.

Kijk voor meer informatie, specificatie en de actuele laagste prijs bij de bovenstaande beste elektronische dartborden.

Phisionics elektronisch dartbord

Een ander goed elektronisch dartbord, dat wat goedkoper is, is het Phisionics elektrisch dartbord. Met dit elektronisch dartbord kun je niet online spelen zoals met het bovengenoemde beste dartbord, je bent aangewezen op spelers die in dezelfde ruimte aanwezig zijn. 

Elektronisch dartbord Phisionics

Elektronisch dartbord PhisionicsMaar de offline mogelijkheden zijn groot. Je kunt het in 28 dartspellen tegen elkaar opnemen. Het elektronisch dartboard toont de score op een eigen LCD-schermpje en geeft je aanwijzingen tijdens het spelen op welke scores je moet mikken.

Ook het Phisionics elektronisch dartbord is bij de bovenstaande beste elektronische dartborden te vinden, evenals nog meer goede elektronische dartborden. Kijk daar voor alle informatie en prijzen.


Onderwerpen:
Kijk hier voor de beste elektronische dartborden uit de elektronisch dartbord test. Een goed elektronisch dartbord houdt de score bij van vele verschillende dartspellen en veel verschillende dartspelers. Met het beste elektronisch dartbord uit de test kun je ook online spelen. Kijk hier boven voor alle beste elektronische dartborden en koop je beste elektronisch dartbord tegen een lage prijs.


Een reactie posten

0 Reacties