Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietscomputer met navigatie

Redactie     16:44     No comments


Merken als Mio, Garmin en Sigma zijn toonaangevend bij fietscomputers en fietsnavigatie. Toch riep Bild na een vergelijkende test van fietscomputers de Wahoo Elemnt uit tot beste fietscomputer. Ook Coolblue adviseert de Wahoo Elemnt als navigatiesysteem voor de sportieve fietser. Wat maakt de Wahoo Elemnt tot de beste fietscomputer?

Goede combinatie van fietscomputer en fietsnavigatie

Het is vooral de combinatie van fietsnavigatie en het verwerken van de sportieve prestaties die van de Wahoo Elemnt zo'n uitzonderlijke fietscomputer maken. Hieronder lees je over deze prestaties van de Wahoo Elemnt.

Deze beste fietscomputer is in Nederland bij diverse winkels te koop. Kijk op Beste Fietsnavigatie Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders.


Beste fietscomputer: Wahoo Elemnt

Via GPS en een duidelijk display wijst de Wahoo Elemnt je tijdens het fietsen de weg. Maar via Bluetooh en ANT+ verbind je het fietscomputertje ook met je smartphone, met de hartslagsensor en met de cananssensor. Dit levert een schat aan informatie op die via de app op de smartphone wordt verwerkt.

Het is zelfs mogelijk om via een live trackingsysteem te zien waar je fietsvrienden rijden. Zo kun je jezelf bij hen aansluiten of fietswedstrijden houden. Ook kun je gegevens makkelijk delen op platforms als Strava. De mogelijkheden van een Wahoo Elemnt fietscomputer met navigatie zijn groot.


Video Wahoo Elemnt

En zo zijn er meer handigheden. Door de Bluetooth-connectie tussen smartphone en fietscomputer kun je op het display de inkomende berichten van je telefoon zien. Je kunt al fietsend zien hoeveel calorie├źn je verbrand en de trackback-functie kan je terugbrengen naar je auto of ander adres.


Helaas beschikt de Wahoo Elemnt niet over een touchscreen zodat de bediening via knopjes gaat.

De Wahoo Elemnt (video boven is ook te koop als Wahoo Elemnt Bolt (video onder) die,  in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, wat kleiner en aerodynamischer is. Dat maakt deze fietscomputer wat "sneller", maar het kleinere scherm is minder goed afleesbaar als je aan het fietsen bent.

Ook is er een Wahoo Elemnt Mini. Deze Mini mist echter veel functies en is daarmee geen aanrader.


Video Wahoo Elemnt Bolt

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Fietsnavigatie Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders van deze en andere fietscomputers en fietsnavigatiesystemen.


Onderwerpen:
Test Wahoo fietscomputer met navigatie, best geteste fietsnavigatie fietscomputer gps, beste fietscomputer test met navigatie.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.