Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wegwerpscheermesjes test (beste scheermesjes en beste koop)

Redactie     11:00    


Een wegwerpscheermesje is best handig. Na eenmalig gebruik, of na een reeks kleinere scheerklusjes, gooi je deze scheermesjes gewoon weg. De volgende keer pak je dan weer een vers scherp mesje. Maar ook in wegwerpscheermesjes zit veel verschil in kwaliteit. Wat is het beste wegwerpscheermesje en wat is de beste koop.

In een Duitse test, uitgevoerd door Vergleich, werden wegwerpscheermesjes uitgetest. Daarbij kwam de Gillette Sensor3 Sensitive als beste scheermesje uit de test, en werd de Wilkinson Sword Pronto tot beste koop uitgeroepen. Hier kijken we naar deze twee beste wegwerpscheermesjes.


Scheermesjes goedkoop online kopen

Tip: In het overzicht met alle wegwerp scheermesjes vind je beschrijvingen, prijzen en waarderingen van alle wegwerp scheermesjes. Je kunt de scheermesjes (waaronder de beste scheermesjes uit de test en de beste koop) daar ook in grootverpakking heel goedkoop kopen.

Beide beste wegwerpscheermesjes, en vele andere scheermesjes, zijn revens online goedkoop te koop bij de aanbevolen online drogisterijen. Je kunt veel op je drogisterijproducten besparen door deze online bij deze webshops te kopen.

Beste wegwerpscheermesje: Gillette Sensor3 Sensitive

Het ene scheermesje is het andere niet. De Gillette Sensor3 Sensitive was namelijk duidelijk het beste wegwerpscheermesje uit deze test. Als enige scoorde dit beste wegwerpscheermesje een Zeer Goed.

Zoals de naam al aangeeft is dit mesje zacht voor je huid. En met zijn drie scheerbladen doet hij perfect wat hij doen moet, grondig scheren. Ook gaan deze scheermesjes lang mee. Deze hoef je echt niet na een éénmalige scheerbeurt weg te gooien.Het wegwerpscheermes ligt fijn in de hand dankzij een antislip greep van rubber. Het scheerhoofd beweegt mee met de contouren van het gezicht. Dit beste wegwerpscheermesje is geschikt voor gezicht en lichaam, voor mannen en vrouwen.

En voor dit zeer goede wegwerpmesje, de beste uit de test voor mensen met een gevoelige huid, betaal je bij bovenstaande winkels ongeveer een euro per stuk. Een koopje, vooral omdat deze mesjes behoorlijk lang meegaan voor een wegwerpscheermes.

Beste koop: Wilkinson Sword Pronto

Het kan nog veel goedkoper als je kiest voor de Wilkinson Sword Pronto. Ook dit is een wegwerpscheermesje van A-merk kwaliteit, die een Goed scoorde in de Duitse test en tot beste koop werd uitgeroepen.

Maar let op, er zit wel het nodige verschil in beide scheermesjes. De Wilkinson Sword Pronto is een echte standaard wegwerp scheermesje. Het heeft bijvoorbeeld één in plaats van drie mesjes, de scheerkop is vast, er is geen smeerstrook en geen rubberen handgreep aanwezig, en ook op levensduur en scheerprestaties scoort dit weggooischeermesje minder, en voor mensen met een gevoelige huid is dit geen aanrader.De Gillette Sensor 3 Sensitive is enkele malen duurder, maar valt ook duidelijk in een andere categorie dan het spotgoedkope scheermesje van Wilkinson. Alle waar naar zijn geld.

Bij de bovenaan genoemde beste online drogisterijen kun je alle scheermesjes tegen de laagste prijs vinden.

Zie ook: Alle testen van scheermesjes

Onderwerpen:
Beste scheermesjes test, beste koop beste wegwerpscheermesjes test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.