Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wekkerradio met CD-speler en DAB+

Redactie     11:37     No comments


Wil je 's ochtends gewekt worden door je favoriete radiostation in ruisvrije digitale kwaliteit? Of toch liever door je eigen muziek van CD? Je kunt kiezen met een goede DAB+ wekkerradio die ook CD's kan afspelen. Hier kijken we naar de beste wekkerradio met CD-speler en DAB+ en naar de beste koop (een goedkoper alternatief).


Alle goede DAB+ wekkerradio met CD-speler, en hun actuele prijs

De beste DAB+ wekkerradio met CD-speler is namelijk best aan de prijs. Kijk voor alle specificaties van beide onderstaande wekkerradio's, hun actuele prijzen, en voor nog veel meer goede DAB+ wekkerradio's in het overzicht met alle DAB+ wekkerradio's met CD en DAB+.

Beste DAB+ wekkerradio met CD: Sonoro CD 2

Een digitale wekkerradio, met DAB+, CD, maar ook met Bluetooth zodat je hem ook als speaker voor je smartphone kunt gebruiken. De Sonoro CD 2 is een geweldige wekkerradio / Bluetooth speaker die een geweldig digitaal geluid aflevert. Dankzij de Sonoro 360 graden luidspreker technologie wordt dit prachtige geluid gelijkmatig over de hele kamer verdeeld. Of luister via een koptelefoon. De Sonoro CD 2 is meer dan een wekkerradio, het is een compleet audiosysteem voor je slaapkamer, dat ook in de woonkamer niet misstaat.Overdag heb je met de Sonoro CD 2 een geweldig digitaal audiosysteem met DAB+. 's avonds dimt het licht automatisch en kun je deze wekkerradio gebruiken om te gaan slapen. Bijvoorbeeld met een rustgevend muziekje of met soundscapes zoals golven of een knapperend haarvuur. De timer zorgt er voor dat het geluid op een vooraf bepaalde tijd uitgaat.

En 's morgens kun je gewekt worden door je favoriete radiostation (digitaal of analoog), door je favoriete muziek van CD of je met Bluetooth verbonden smartphone, of je laat je wekken door een soundcape zoals vogelgezang. Alles kan met de Sonoro CD 2!Bovendien is deze DAB+ radio in zo'n beetje alle mogelijke kleuren te koop. Hierboven zie je vijf van de 10 kleuren. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de rest.

Beste koop: Soundmaster URD470SW

Eigenlijk kunnen bij de Sonoro CD 2 maar één nadeel verzinnen. De prijs van een paar honderd euro (zie het bovenaan genoemde overzicht voor de actuele prijs). Deze beste DAB+ wekkerradio met CD is iedere cent waard, maar we kunnen toch voorstellen dat deze boven je budget is. Zoek je iets onder de 100 euro? Kijk dan eens naar de Soundmaster URD470SW.Ook deze goedkope DAB+ wekkerradio met CD-speler levert een prima af. Hij wekt je met het geluid van je favriete radiozender (DAB+ of FM) of CD. Je kunt hem via een stroomsnoer gebruiken, maar ook meenemen dankzij de batterij, en als portable DAB+ radio gebruiken.

De Soundmaster URD470SW ondersteunt 2 wektijden en beschikt over snooze en een sleeptimer. Het display is dimbaar.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle DAB+ wekkerradio's met CD-speler voor al deze digitale wekkerradio's, hun mogelijkheden en hun prijzen.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.