Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste babyvoeding blender / stomer / maker / machine

De beste babyvoeding machine, blender, stomer, maker (of hoe je de babyvoeding blender maar wil noemen) is van Philips . Hier informatie over deze beste babyvoeding maker uit de test.


Niet iedere blender is even geschikt voor het zelf maken van babyvoeding. Hier kijken we naar de beste  blender voor babyvoeding uit de blender test.  

De Philips Avent 4-in-1 babyvoeding maker is speciaal voor het blenden en stomen van babyvoeding ontwikkeld. Dat maakt deze beste babyvoeding machine zeer geschikt voor het maken van verse babyvoeding helemaal afgestemd op de smaak en behoefte van je baby. 

Je kunt met de Philips Avent 4-in-1 babyvoeding maker stomen, blenden, verwarmen en ontdooien.

Natuurlijk kun je deze babyvoedingmaker (baby blender) ook gebruiken als blender en / of stomer voor je eigen eten, smoothies e.d.

Hier koop je deze beste blender / stomer voor babyvoeding

De Philips Avent 4-in-1 en andere goede babyvoedingmakers kun je voordelig kopen bij de aanbiedingen van babyvoeding blenders, stomers en makers. Je vindt daar al deze beste apparaten voor babyvoeding bereiding.


Beste babyvoeding machine Philips

Beste babyvoeding machine Philips


Want naast de Philips Avent blender voor babyvoeding zijn er nog meer goede babyvoeding makers. Bijvoorbeeld van Alecto, NutriBullit, Livoo, Babymoov en Beaba. In bovenstaand overzicht met al deze beste blenders en stomers voor babyvoeding vind je ze allemaal.

Wat maakt de Philips Avent 4-in-1 babyvoeding maker tot de beste blender / stomer voor babyvoeding?

De Philips Avent babyvoeding machine is een 4 in 1 apparaat waarmee je van het begin tot eind de babyvoeding kunt maken. Dat begint met het snijden en pureren van de verse ingrediënten. Hoe grof wil je het hebben? Dat kun je met deze versie van de Philips Avent babyvoeding maker zelf aangeven.

Vervolgens kun je in dezelfde kan de ingrediënten stomen. Dit is een gezonde manier van koken waarbij de ingrediënten gelijkmatig worden gegaard zonder dat ze gekookt worden. Zo blijven de vitamines en voedingswaarde maar ook de textuur behouden.


Als het stomen klaar is klinkt er een pieptoon en kun je de babyvoeding mixen, en daarna uitschenken. Al deze vier stappen gebeuren in dezelfde kan.

Deze 1000 ml kan is groot genoeg voor het gelijktijdig bereiden tot wel vier maaltijden. Je kunt eventueel dus extra porties maken voor in de koelkast of vriezer. De kan kan evenals het mes na afloop in de vaatwasser.

Beste babyvoeding machine Philips

Beste babyvoeding machine Philips


Als bonus wordt er nog een receptenboek met lekkere, gezonde en verse recepten en maaltijdideeën meegeleverd  dat is samengesteld door de Dr. Emma Williams.

Foto's: Philips
Zie ook: Alle testen blenders


Onderwerpen:
Wat is de beste blender babyvoeding? De beste babyvoedingmaker uit de test is de 4-in-1 babyvoeding maker uit de Philips Avent serie. Die is een heel goede babyvoeding maker om baby voedsel te maken. Het is een babyvoeding stomer en babyvoeding blender in één en je kunt er ook babyvoedsel mee ontdooien en opwarmen. Alle informatie en aanbiedingen van deze babyvoeding machine uit de test en andere goede babyvoeding makers vind je hier boven.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik zou voor het zelf maken van babyvoedsel absoluut een Philips Avent babyvoeding blender gebruiken. De apparaten uit deze serie zijn echt de beste en ik raad ze andere ouders dus echt aan. Je kan er mee stomen en blenderen, maar ook alleen verwarmen. Ook als het voedsel bevroren is.

    Om babyvoeding te maken hoef je alleen maar de ingrediënten te snijden ze ze in de babyvoeding machine doen. Het is veel meer dan een blender alleen. Een nadeel vind ik alleen dat dat de Philips Avent babyvoedsel maker lastig schoon te maken is, en dan met name moeilijk droog te maken is. Daarom moet je hem wel even goed laten nadrogen voor je hem opbergt.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.