Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste babyvoeding blender / stomer (babyvoedingmaker)

Redactie     11:59     No comments


Niet iedere blender is even geschikt voor het zelf maken van babyvoeding. Hier kijken we naar de beste  blender voor babyvoeding uit de blender test.  De Philips Avent 4-in-1 babyvoeding maker is speciaal voor het blenden en stomen van babyvoeding ontwikkeld. Dat maakt deze babyvoedingmaker zeer geschikt voor het maken van verse babyvoeding helemaal afgestemd op de smaak en behoefte van je baby. Je kunt met de Philips Avent 4-in-1 babyvoedingmaker stomen, blenden, verwarmen en ontdooien.

Natuurlijk kun je deze babyvoedingmaker ook gebruiken als blender en / of stomer voor je eigen eten, smoothies e.d.

Hier koop je deze beste blender / stomer voor babyvoeding

De Philips Avent 4-in-1 en andere goede babyvoedingmakers kun je voordelig kopen bij de aanbiedingen van babyvoeding blenders, stomers en makers.
Wat maakt de Philips Avent 4-in-1 babyvoedingmaker tot de beste blender voor babyvoeding?

De Philips Avent babyvoedingmaker is een 4 in 1 apparaat waarmee je van het begin tot eind de babyvoeding kunt maken. Dat begint met het snijden en pureren van de verse ingrediënten. Hoe grof wil je het hebben? Dat kun je met deze versie van de Philips Avent babyvoedingmaker zelf aangeven.

Vervolgens kun je in dezelfde kan de ingrediënten stomen. Dit is een gezonde manier van koken waarbij de ingrediënten gelijkmatig worden gegaard zonder dat ze gekookt worden. Zo blijven de vitamines en voedingswaarde maar ook de textuur behouden.


Als het stomen klaar is klinkt er een pieptoon en kun je de babyvoeding mixen, en daarna uitschenken. Al deze vier stappen gebeuren in dezelfde kan.

Deze 1000 ml kan is groot genoeg voor het gelijktijdig bereiden tot wel vier maaltijden. Je kunt eventueel dus extra porties maken voor in de koelkast of vriezer. De kan kan evenals het mes na afloop in de vaatwasser.


Als bonus wordt er nog een receptenboek met lekkere, gezonde en verse recepten en maaltijdideeën meegeleverd  dat is samengesteld door de Dr. Emma Williams.

Foto: Philips
Zie ook: Alle testen blenders

Onderwerpen:
Wat is de beste blender babyvoeding? De beste babyvoedingmaker uit de test is de 4-in-1 babyvoeding maker uit de Philips Avent serie. Die is een heel goede babyvoeding maker om baby voedsel te maken. Het is een babyvoeding stomer en babyvoeding blender in één en je kunt er ook babyvoedsel mee ontdooien en opwarmen. Alle informatie en aanbiedingen van deze babyvoeding maker uit de test en andere goede babyvoedingmakers vind je hier boven.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.