Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste prullenbak keuken voor een groot gezin

Redactie     10:07     No comments


Een groot gezin heeft een grote prullenbak nodig. Een prullenbak met veel ruimte en goede mogelijkheden om afval te scheiden. En natuurlijk is gebruiksgemak ook belangrijk omdat de afvalbak veel gebruikt wordt. Hier kijken we naar de beste prullenbak voor een groot gezin.


De Simplehuman Rectangular Liner Pocket is de prullenbak die bij een test van prullenbakken als beste prullenbak voor een groot gezin uit de test is gekomen. Kijk hier voor alle informatie en de actuele prijs van deze prullenbak en andere goede prullenbakken.

Maar wat maakt de Simplehuman Rectangular Liner Pocket tot de beste prullenbak voor een gezin? Hier kijken we naar de eigenschappen van deze beste afvalbak.Veel ruimte

Ten eerste is het natuurlijk de inhoud van deze grote prullenbak. 58 liter in totaal verdeeld over twee compartimenten. Zo kun je makkelijk plastic afval en restafval van elkaar scheiden, of bijvoorbeeld restafval en GFT.

Breed voetpedaal

Over een sensor die het deksel automatisch opent beschikt deze afvalbak helaas niet, maar dankzij het brede voetpedaal kun je de prullenbak wel openen zonder vieze handen te krijgen. Na loslaten van het pedaal sluit het deksel zich langzaam en geluidloos.

Mooi design en duurzaam

Deze Simpelhuman prullenbak heeft een mooi design, en blijft mooi dankzij de speciale coating die vingerafdrukken voorkomt. Het is een metalen prullenbak. Dat ziet er mooi uit, en een metalen afvalbak gaat langer mee dan een plastic prullenbak.

Nog wat pluspunten zijn de stabiliteitsbalk die het omkiepen van de prullenbak voorkomt en de afvalzak-houder aan de achterkant die er voor zorgt dat je altijd nieuwe afvalzakken bij de hand hebt.Kortom, de Simplehuman Rectangular Liner Pocket is een mooie gebruiksvriendelijke en vooral ruime prullenbak. Ideaal voor een groot gezin. Kijk bij de bovenaan genoemde pagina voor alle informatie, de prijs en meer goede prullenbakken.

Zie ook: Alle testen prullenbakken


Onderwerp:
Wat is de beste prullenbak keuken? De Simplehuman Rectangular is de beste prullenbak in groot formaat. Dit is de beste afvalbak voor de keuken uit de prullenbak test. Met een inhoud van 58 liter verdeeld over twee afvalbakken is deze beste prullenbak uit de test goed geschikt voor een groot gezin.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.