Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste grote prullenbak keuken

 

De beste grote prullenbak voor in de keuken uit de test. De beste grote afvalbak voor een gezin, met 2 afvalemmers om afval te scheiden.

Beste prullenbak groot: Simplehuman afvalbak keuken

Een groot gezin heeft een grote prullenbak in de keuken nodig. Een grote vuilnisbak met veel ruimte voor keukenafval en goede mogelijkheden om afval te scheiden. En natuurlijk is gebruiksgemak ook belangrijk omdat de afvalbak veel gebruikt wordt. Hier kijken we naar de beste grote prullenbak, ideaal voor een gezin.


Beste prullenbak voor een gezin (58 liter)

De Simplehuman Rectangular Liner Pocket is de prullenbak die bij een test van prullenbakken als beste grote prullenbak voor in de keuken uit de test is gekomen. 

Kijk hier onder voor alle informatie en de actuele prijs van deze beste grote prullenbak voor een gezin en andere goede prullenbakken.


Maar wat maakt de Simplehuman Rectangular Liner Pocket tot de beste grote prullenbak voor in de keuken? Hier kijken we naar de eigenschappen van deze beste grote afvalbak.

Beste prullenbak groot: Simplehuman afvalbak keuken


Beste prullenbak groot: Simplehuman afvalbak keuken

Dubbele afvalbak met veel ruimte

Ten eerste is het natuurlijk de inhoud van deze grote vuilnisbak voor in de keuken. Deze beste grote prullenbak biedt 58 liter afvalruimte verdeeld over twee compartimenten. Zo kun je in de keuken makkelijk plastic afval en restafval van elkaar scheiden, of bijvoorbeeld restafval en GFT.

Breed voetpedaal

Over een sensor die het deksel automatisch opent beschikt deze grote afvalbak helaas niet, maar dankzij het brede voetpedaal kun je de prullenbak wel openen zonder vieze handen te krijgen. Na loslaten van het pedaal sluit het deksel zich langzaam en geluidloos.

Mooi design en duurzaam

Deze Simpelhuman prullenbak heeft een mooi design, en blijft mooi dankzij de speciale coating die vingerafdrukken voorkomt. Het is een metalen prullenbak. Dat ziet er mooi uit, en een metalen afvalbak gaat langer mee dan een plastic prullenbak.

Nog wat pluspunten van deze beste grote prullenbak zijn de stabiliteitsbalk die het omkiepen van de prullenbak voorkomt en de afvalzak-houder aan de achterkant die er voor zorgt dat je altijd nieuwe afvalzakken bij de hand hebt.

Grote afvalbak keuken Simplehuman

Grote afvalbak keuken Simplehuman


Kortom, de Simplehuman Rectangular Liner Pocket is een mooie gebruiksvriendelijke en vooral ruime prullenbak. De beste grote prullenbak voor de keuken. De beste grote afvalbak voor een groot gezin voor in de keuken. Kijk bij de bovenaan genoemde pagina voor alle informatie en de prijs van deze grote vuilnisbak voor in de keuken, met 2 afvalemmers, en voor meer goede prullenbakken.

Zie ook: Alle beste prullenbakken


Onderwerp:
Wat is de beste grote prullenbak keuken? De Simplehuman Rectangular is de beste prullenbak in groot formaat. Deze grote prullenbak  is de beste afvalbak voor de keuken uit de prullenbak test. Met een inhoud van 58 liter verdeeld over twee afvalbakken is deze beste prullenbak uit de test goed geschikt voor in de keuken van een groot gezin.

,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *