Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Safety 1st campingbedje beste in test campingbedjes

 

Het Safety 1st campingbed is een relatief goedkoop campingbedje dat door de Consumentenbond als beste campingbedje is getest.

Beste campingbedje test Consumentenbond Safety First

De Safety 1st Soft Dreams is door de Consumentenbond bij hun test van campingbedjes als beste campingbedje getest. Een goede aanleiding om eens naar dit beste opvouwbare babybedje te kijken.


Over het algemeen was het een test om niet vrolijk van te worden. De helft van de campingbedjes overleefde de Consumentenbond test niet, en sommige bedjes voldeden niet eens aan de veiligheidseisen. Daar wil je je kinderen niet aan blootstellen. 

Het Safety 1st Soft Dreams campingbedje overleefde echter alle tests die de Consumentenbond op de reisbedjes los liet. Dat maakt dit campingbed voor kinderen van Safety 1st tot een prima campingbedje dat bovendien helemaal niet duur is. 

Kijk bij de aanbiedingen van de Safety 1st campingbedjes voor de actuele prijs van dit beste campingbedje uit de Consumentenbond test van campingbedjes. Deze prijs ligt onder de 50 euro.


beste campingbedje test consumentenbond safety 1st

Safety 1st campingbedje in draagzak


Beste campingbedje: Safety 1st Soft Dreams

Het beste campingbedje is opvallend goedkoop. Zelfs Safety 1st zelf maakt veel duurdere bedjes. Het is echter helemaal niet nodig een duurder campingbedje aan te schaffen. Integendeel, beter wordt het niet als je een ander bedje kiest.

De Safety 1st Soft Dreams is een campingbedje zonder echte nadelen. Het opvouwbedje doet zijn naam aan (deze Safety 1st is heel veilig). Hij is heel stabiel, ook als je hem behoorlijk schuin zet. De kleine zal niet met bedje en al omvallen. Ook is hij oersterk. Dit is een mobiel babybedje dat vele baby's en peuters mee kan gaan. De Safety 1st Soft Dreams is geschikt voor baby's tot kinderen van ongeveer 4 jaar.

beste campingbedje consumentenbond test safety1st
Beste campingbedje Safety First (boven aanzicht)


Wat ook erg fijn is bij een bedje dat je regelmatig wil verplaatsen is dat het opzetten en weer invouwen erg makkelijk gaat. Eenmaal opgevouwen gaat hij eveneens makkelijk in de draagtas en kun je hem makkelijk mee op reis nemen. Ook schoonmaken van dit campingbedje gaat heel makkelijk.

Een bodemverhoger kent dit campingbedje niet. Wat dat betreft is het een eenvoudig bedje. Maar wel een heel veilig, gebruiksvriendelijk en voordelig campingbedje.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor dit campingbedje tegen een lage prijs of bij de beste babywinkels voor andere aanbieders van dit beste campingbedje uit de Consumentenbond test.


Getest eind 2017 door de Consumentenbond
Kijk bij alle testen campingbedjes voor meer campingbedjes testen. Of bij de tips campingbedje kiezen voor tips voor bij het vinden en kopen van het voor jou beste campingbedje.


Onderwerp:
Het beste campingbedje uit de consumentenbond is het Safety 1st Soft Dream campingbed voor kinden Dit is hun beste koop. De Safety First Soft Dreams is een goed maar goedkoop campingbedje. Hierboven alle informatie over dit beste campingbedje uit de Consumentenbond campingbedjes test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.