Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Campingbedjes test

Redactie     19:48     No comments


De Safety 1st Soft Dreams is bij de test van campingbedjes als beste campingbedje getest. Een goede aanleiding om eens naar dit beste opvouwbare babybedje te kijken.


Over het algemeen was het een test om niet vrolijk van te worden. De helft van de campingbedjes overleefde de test niet, en sommige bedjes voldeden niet eens aan de veiligheidseisen. Daar wil je je kinderen niet aan blootstellen. De Safety 1st Soft Dreams overleefde echter alle tests. Een prima campingbedje dat bovendien helemaal niet duur is. Kijk bij de aanbiedingen van de Safety 1st campingbedjes voor de actuele prijs. Deze prijs ligt onder de 50 euro.

Beste campingbedje: Safety 1st Soft Dreams

Het beste campingbedje is opvallend goedkoop. Zelfs Safety 1st zelf maakt veel duurdere bedjes. Het is echter helemaal niet nodig een duurder campingbedje aan te schaffen. Integendeel, beter wordt het niet als je een ander bedje kiest.

De Safety 1st Soft Dreams is een campingbedje zonder echte nadelen. Het opvouwbedje doet zijn naam aan (deze Safety 1st is heel veilig). Hij is heel stabiel, ook als je hem behoorlijk schuin zet. De kleine zal niet met bedje en al omvallen. Ook is hij oersterk. Dit is een mobiel babybedje dat vele baby's en peuters mee kan gaan. De Safety 1st Soft Dreams is geschikt voor baby's tot kinderen van ongeveer 4 jaar.

Wat ook erg fijn is bij een bedje dat je regelmatig wil verplaatsen is dat het opzetten en weer invouwen erg makkelijk gaat. Eenmaal opgevouwen gaat hij eveneens makkelijk in de draagtas en kun je hem makkelijk mee op reis nemen. Ook schoonmaken van dit campingbedje gaat heel makkelijk.

Een bodemverhoger kent dit campingbedje niet. Wat dat betreft is het een eenvoudig bedje. Maar wel een heel veilig, gebruiksvriendelijk en voordelig campingbedje.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor dit campingbedje tegen een lage prijs of bij de beste babywinkels voor andere aanbieders.


Getest eind 2017 door de Consumentenbond
Kijk bij alle testen campingbedjes voor meer campingbedjes testen. Of bij de tips campingbedje kiezen voor tips voor bij het vinden en kopen van het voor jou beste campingbedje.


Onderwerpen:
Beste campingbedje test, consumentenbond, beste koop, safety first soft dreams, goedkoop campingbedje, beste campingbedjes test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.