Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fotofabriek weer beste fotoboek aanbieder

Redactie     23:55     No comments


Wederom is de Fotofabriek getest als beste aanbieder van fotoboeken. Bij een uitgebreide test bleek het Fotofabriek fotoboek qua kwaliteit en prijs weer het beste fotoboek. Wat maakt Fotofabriek tot de beste aanbieder van fotoboeken?


Fotoalbums plak je vandaag de dag niet meer vol met uitgeprinte foto's, maar je stelt online een mooi fotoboek samen en laat dat professioneel afdrukken. Zo krijg je een perfect gedrukt fotoalbum tegen een heel redelijke prijs. 

Fotofabriek doet dit het beste. Vergelijkende tests wijzen dat keer op keer uit. Van een gespecialiseerde website als Tips Fotoalbum Maken tot een consumentenprogramma als Tros Radar riepen de Fotofabriek na een vergelijkende test als beste fotoboek aanbieder. 

Ook de klanten van Fotofabriek zelf geven de albums een waardering van 9 uit 10.

Software

Een heel belangrijk onderdeel van het samenstellen van een fotoboek is de software waarmee je dat doet. Om een optimaal mooi fotoboek te maken moet deze software veel mogelijkheden bieden en makkelijk in het gebruik zijn. Vaak betreft het online software, die je dus op een website draait in plaats van op je eigen computer. 

Fotofabriek is daarop een uitzondering, want deze aanbieder maakt wel gebruik van software die je download en op je computer installeert. Dat betaalt zich terug in meer mogelijkheden. Sinds kort biedt ook Fotofabriek een online programma aan, maar dat kent minder functies. Je kunt het fotoalbum dus beter op je computer in elkaar zetten en dan uploaden naar Fotofabriek.

Prijs fotoboek Fotofabriek

Qua prijs scoort Fotofabriek ook jaarlijks goed. Deze aanbieder van fotoboeken is niet de allergoedkoopste, maar wel één van de goedkoopste. En de aanbieders die wel goedkoper zijn, zoals Lidl, Foto Quelle en Aldi, scoren minder op kwaliteit. Bijvoorbeeld omdat ze besparen op het papier en gebruik maken van fotopapier van mindere kwaliteit.

Kwaliteit fotoboek Fotofabriek

De kwaliteit van het fotoalbum is een breed begrip. Hieronder vallen de afwerking, de kaft, de kwaliteit van het printwerk, het fotopapier, het inplakken van het fotoboek in de kaft en veel meer. Ook hier scoort Fotofabriek als één van de betere.

Levertijd fotoboek

Als je een fotoboek samengesteld en geupload hebt wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in je handen hebben. Zo'n persoonlijk fotoboek is natuurlijk geen standaard product wat de leverancier van de plank trekt. Deze heeft wel wat verwerkingstijd nodig. Toch levert Fotofabriek binnen 5 werkdagen, en meestal zelfs binnen 4 dagen, je album thuis af. Sneller is zelfs mogelijk als je een toeslag betaalt. Op levertijd scoort Fotofabriek het best van alle aanbieders.

De keuze uit fotoboeken

Hardcover, softcover, vlakliggend, ... Een fotoboek met een spiraal of een fotoboek in de vorm van een glossy magazine, ... A4, A5, A6, vierkant, ... liggend of staand, het is bij Fotofabriek allemaal mogelijk. Overigens levert deze beste aanbieder van fotoboeken ook posters en muurfotos op canvas, aluminium, forex, tegeltjes, karton, kurk, hout, plexiglas en andere materialen. Ook zelf samengestelde kalenders, agenda's en tuinposters, kaarten en ander printwerk zijn hier verkrijgbaar.

Bovenaan deze pagina vind je een link naar Fotofabriek. Deze brengt je direct naar alle informatie en prijzen van dit beste fotoboek uit menig test.Foto: Fotofabriek


Samenvatting
In diverse testen van fotoboeken is het fotoalbum van Fotofabriek als beste fotoboek uit de test gekomen. Qua prijs en kwaliteit staat dit beste fotoboek keer op keer boven de rest. Wat maakt een Fotofabriek fotoboek tot het beste fotoboek? Dat lees je hier boven.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.