Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Fotofabriek weer beste fotoboek aanbieder

Dankzij o.a. de goede mogelijkheden van een fotoboek ontwerpen, een korte levertijd fotoboek en hun goede fotoboek software is Fotofabriek wederom de beste fotoboek aanbieder uit de test.


Wederom is de Fotofabriek getest als beste aanbieder van fotoboeken. Bij een uitgebreide test bleek het Fotofabriek fotoboek qua kwaliteit en prijs weer het beste fotoboek. Wat maakt Fotofabriek tot de beste aanbieder van fotoboeken?

Fotoalbums plak je vandaag de dag niet meer vol met uitgeprinte foto's, maar je stelt online een mooi fotoboek samen en laat dat professioneel afdrukken. Zo krijg je een perfect gedrukt fotoalbum tegen een heel redelijke prijs. 

Fotofabriek doet dit het beste. Vergelijkende tests wijzen dat keer op keer uit. Van een gespecialiseerde website als Tips Fotoalbum Maken tot een consumentenprogramma als Tros Radar riepen de Fotofabriek na een vergelijkende test als beste fotoboek aanbieder. 

Ook de klanten van Fotofabriek zelf geven de albums een waardering van 9 uit 10.

Software fotoboek samenstellen

Een heel belangrijk onderdeel van het samenstellen van een fotoboek is de software waarmee je dat doet. Om een optimaal mooi fotoboek te maken moet deze software veel mogelijkheden bieden en makkelijk in het gebruik zijn. 

Fotofabriek fotoboek maken software


Zoals gebruikelijk bij fotoboek aanbieders maakt Fotofabriek gebruik van een online editor waarmee iedereen eenvoudig zijn fotoboek kan samenstellen. De online software die Fotofabriek is bijzonder uitgebreid en kent vele mogelijkheden.

Je kiest in deze software eerst het soort fotoboek dat je wilt samenstellen. Bijvoorbeeld een hardcover fotoboek, een spiraal fotoboek, een magazine fotoboek, een softcover fotoboek enz. In totaal zijn er circa tien verschillende fotoboeken.

Vervolgens kies je het formaat van het fotoboek (bijv. A4, A5, A6 of 14x14) en de positie (staand of liggend). Ook hier zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen.

Fotoboek ontwerpen Fotofabriek


Hierna gaat het ontwerpen beginnen. Je kan helemaal blanco starten maar ook een keuze maken uit een enorm aanbod aan standaard ontwerpen. Deze fotoboek ontwerpen kun je als basis voor je fotoboek gebruiken, maar tijdens het ontwerp ben je vrij de layout naar eigen smaak aan te passen.

De fotoboek ontwerp software werkt makkelijk en plezierig, en je kunt er je fotoboek helemaal naar persoonlijke smaak mee samenstellen.

Prijs fotoboek Fotofabriek

Qua prijs scoort Fotofabriek ook bij iedere fotoboek test goed. Deze aanbieder van fotoboeken is niet de allergoedkoopste, maar wel één van de goedkoopste. En de aanbieders die wel goedkoper zijn, zoals Lidl, Foto Quelle en Aldi, scoren minder op kwaliteit. Bijvoorbeeld omdat ze besparen op het papier en gebruik maken van fotopapier van mindere kwaliteit.

Kwaliteit fotoboek Fotofabriek

De kwaliteit van het fotoalbum is een breed begrip. Hieronder vallen de afwerking, de kaft, de kwaliteit van het printwerk, het fotopapier, het inplakken van het fotoboek in de kaft en veel meer. Ook hier scoort Fotofabriek als één van de betere.

Levertijd fotoboek

Als je een fotoboek samengesteld wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in je handen hebben. Zo'n persoonlijk fotoboek is natuurlijk geen standaard product wat de leverancier van de plank trekt. Deze heeft wel wat verwerkingstijd nodig. Toch levert Fotofabriek binnen 5 werkdagen, en meestal zelfs binnen 4 dagen, je album thuis af. Sneller is zelfs mogelijk als je een toeslag betaalt. Op levertijd scoort Fotofabriek het best van alle aanbieders.

De keuze uit fotoboeken

Hardcover, softcover, vlakliggend, ... Een fotoboek met een spiraal of een fotoboek in de vorm van een glossy magazine, ... A4, A5, A6, vierkant, ... liggend of staand, het is bij Fotofabriek allemaal mogelijk. 

Overigens levert deze beste aanbieder van fotoboeken ook posters en muurfotos op canvas, aluminium, forex, tegeltjes, karton, kurk, hout, plexiglas en andere materialen. Ook zelf samengestelde kalenders, agenda's en tuinposters, kaarten en ander printwerk zijn hier verkrijgbaar.

Bovenaan deze pagina vind je een link naar Fotofabriek. Deze brengt je direct naar alle informatie en prijzen van dit beste fotoboek uit menig test.Foto: Fotofabriek


Samenvatting
In diverse testen van fotoboeken is het fotoalbum van Fotofabriek als beste fotoboek uit de test gekomen. Qua prijs en kwaliteit staat dit beste fotoboek keer op keer boven de rest. Wat maakt een Fotofabriek fotoboek tot het beste fotoboek? Dat lees je hier boven.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb ervaring met meerdere fotoboek aanbieders. Ik ben namelijk zo'n tiepje wat van iedere vakantie of gebeurtenis een fotoboek samenstelt. Soms en uitgebreid fotoalbum, soms een eenvoudig fotoboekje.

    Van alle aanbieders is Fotofabriek mij het best bevallen. Goede service (er ging eens wat mis met de bezorging), maar vooral fijne software. Die software (online) van Fotofabriek werkt namelijk prima. Ik heb een chromebook dus dan moet je de online software gebruiken, en dan is Fotofabriek de beste fotoboek aanbieder. Ik kan albums makkelijk en snel vormgeven zoals ik wil. En (het belangrijkste) het fotoboek dat je thuis krijgt ziet er prima uit. Hierbij mijn complimenten aan Fotofabriek!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.