Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste autospeakers

Redactie     10:51    


Een geweldig geluid in je auto, tegen een opmerkelijk lage prijs. Dat bieden de Pioneer TS-A2013i autospeakers. Deze autospeaker set is in een Duitse test overtuigend tot beste autospeakers uitgeroepen.


Met deze Pioneer TS-A-luidsprekers haal je het maximale uit je autoradio. Het geluid van deze beste autospeakers uit de test is levensecht en voorzien van een ijzersterke krachtige bas. Ook in de midrange frequentierespons blinken deze beste autospeakers uit.

Je koopt deze Pioneer TS-A2013i autospeakers in Nederland heel goedkoop bij Coolsound in een set van twee.


Beste autospeakers: Pioneer TS-A2013i

Bij de autospeaker test van Testsieger was de Pioneer TS-A2013i op basis van prijs en kwaliteit met overtuiging de beste autospeaker (beste koop). De experts gaven de speakerset de waardering Zeer Goed en ook bij de gebruikers werden de (maximale) vijf sterren gehaald. Een overtuigende testwinnaar.

De Pioneer TS-A2013i is een 3-weg coax-inbouw luidspreker voor in de auto. De autospeakers hebben een grootte van 20 centimeter (diagonaal) en een inbouwdiepte van 89 mm. De maximale belasting bedraagt 500 Watt.Het geluid van deze beste autoluidsprekers is werkelijk formidabel, met heldere tonen en een diepe bas. Door het Open & Smooth ontwerp wordt een verbazend breed geluidsveld gecreƫerd met een heel vloeiende overgang tussen de mid-bas en de tweeter.

Met een online prijs onder de 90 euro en gratis bezorging (bij de boven genoemde winkel) is dit een heel voordelige speakerset voor in de auto met een geweldig geluid. Een echte aanrader!

Zie ook: Alle beste autospeakers uit de test


Onderwerp:
De Pioneer TS-A2013i speakers voor de auto zijn in Duitsland als beste autospeakers getest. Hierboven informatie en een aanbieding van deze beste autospeakers uit de test. 

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.