Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste lichtgewicht tent (2 persoons tent)

De beste 2 persoons tent uit de test is een lichtgewicht tent voor 2 personen. Een heel goede trekkerstent.

Beste 2 persoons tent Nordisk een lichtgewicht tent voor 2 personen

De tweepersoons Nordisk Halland 2 LW is in diverse testen als beste kampeertent voor twee personen uit de test gekomen. Onder andere het Duitse tijdschrift Outdoor koos in een vergelijkende test voor de Halland 2 LW als beste 2 persoons tent.


Beste kampeertent voor twee personen

Het Outdoor magazine beoordeelde deze beste lichtgewicht tent als één van de lichtste en beste tweepersoons tenten op de markt. De Nordisk Halland tunneltent is bijzonder makkelijk op te bouwen (de tent heeft slechts 2 stangen). De beste geteste Nordisk kampeertent trotseert regen, harde wind en vocht van onderaf, maar ventileert ook heel goed.
Zowel de binnentent als de tentbodem van deze beste tent, lichtgewicht voor 2 personen, zijn gemaakt van 100% polyamide. De stangen zijn van aluminium. Deze 2 persoons lichtgewicht tent weegt inclusief stangen slechts anderhalve kilo en heeft een binnenruimte van 2,15 bij 1,35 meter op het breedste punt. Het is een echte outdoor tent die je makkelijk kunt meenemen, opbouwen en weer afbreken.

Deze beste lichtgewicht tent kan zware omstandigheden aan en is compact en licht om mee te nemen. Kijk bij de link hier boven voor de prijs en alle specificaties van deze beste kampeertent voor 2 personen met een zeer laag gewicht.Een ruime 2 persoons lichtgewicht tent

De Nordisk Halland 2 LW bestaat uit een binnentent en een buitentent, maar je kunt ook alleen de buitentent gebruiken. De 2 persoons tent is zo ontworpen dat er voldoende ruimte is voor twee personen, voor opslag, koken en leven. De beste 2 persoons tent biedt een goede zithoogte. Binnenzakken zorgen voor veilige opslag van je spullen.

Er is veel aandacht besteedt aan de windstabiliteit en andere kenmerken voor gebruik bij slecht weer. Bij regen kun je in de tent schuilen waarbij je via de grote opening toch nog goed zicht naar buiten hebt. Om droog te kunnen kopen beschikt de outdoor tent over een grote "veranda". Er is ook een zijdeur aanwezig.


Kijk bij de bovenstaande link om deze beste lichtgewicht tent voor twee personen voordelig te kopen.


Zie ook: Samenvatting:
De beste tent voor 2 personen uit de test is de Nordisk Halland 2 LW. Dit is de beste 2 persoons lichtgewicht tent uit de test van het magazine Outdoor en andere testen van 2 persoons lichtgewicht tenten. 

Een reactie posten

0 Reacties