Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste lichtgewicht tent 2 personen

Redactie     13:59     No comments


De tweepersoons Nordisk Halland 2 LW is in diverse testen als beste kampeertent voor twee personen uit de test gekomen. Onder andere het Duitse tijdschrift Outdoor koos eerder  in een vergelijkende test eveneens voor de Halland 2 LW.


Beste kampeertent voor twee personen

Ze noemden deze beste lichtgewicht tent één van de lichtste en beste tweepersoons tenten op de markt. Deze tunneltent is bijzonder makkelijk op te bouwen (hij heft slechts 2 stangen). De Nordisk kampeertent trotseert regen, harde wind en vocht van onderaf, maar ventileert ook heel goed.
Zowel de binnentent als de tentbodem van deze beste tent, lichtgewicht voor 2 personen, zijn gemaakt van 100% polyamide. De stangen zijn van aluminium. Deze tweepersoons lichtgewicht tent weegt inclusief stangen slechts anderhalve kilo en heeft een binnenruimte van 2,15 bij 1,35 meter op het breedste punt. Het is een echte outdoor tent die je makkelijk kunt meenemen, opbouwen en weer afbreken.

Deze beste lichtgewicht tent kan zware omstandigheden aan en is compact en licht om mee te nemen. Kijk bij de link hier boven voor de prijs en alle specificaties van deze beste kampeertent voor 2 personen met een zeer laag gewicht.Een ruimte tweepersoons lichtgewicht tent

De Nordisk Halland 2 LW bestaat uit een binnentent en een buitentent, maar je kunt ook alleen de buitentent gebruiken. De tweepersoons kampeertent is zo ontworpen dat er voldoende ruimte is voor twee personen, voor opslag, koken en leven. De tent biedt een goede zithoogte. Binnenzakken zorgen voor veilige opslag van je spullen.

Er is veel aandacht besteedt aan de windstabiliteit en andere kenmerken voor gebruik bij slecht weer. Bij regen kun je in de tent schuilen waarbij je via de grote opening toch nog goed zicht naar buiten hebt. Om droog te kunnen kopen beschikt de outdoor tent over een grote "veranda". Er is ook een zijdeur aanwezig.


Kijk bij de bovenstaande link om deze beste lichtgewicht tent voor twee personen voordelig te kopen.


Zie ook: Onderwerpen:
Beste tent 2 personen, beste tweepersoons tent tenten test, Nordisk Halland 2 LW beste lichtgewicht tent test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.