Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Demeyere beste koekenpan met anti-aanbaklaag

Redactie     17:02     No comments


In een zeer uitgebreide Europese test is de Demeyere Alu Pro als beste koekenpan met anti-aanbaklaag aangewezen.


Koekenpannen test

Uit een grote vergelijkende test van 90 koekenpannen uitgevoerd door diverse samenwerkende Europese consumentenbonden is de Demeyere Alu Pro Duraglide als beste koekenpan met anti-aanbaklaag tevoorschijn gekomen.

Deze beste koekenpan met anti-aanbaklaag is verkrijgbaar in doorsnedes van 24 en 28 centimeter. Los en als set. Kijk hier voor de aanbiedingen.

Beste koekenpan test: Demeyere Alu Pro Duraglide

Het is vooral de oersterke anti-aanbaklaag, die verrijkt is met titanium, die er voor zorgt dat deze koekenpan zich van andere koekenpannen onderscheidt. Deze anti-aanbaklaag van 5 lagen titanium plasma maakt de pan zeer slijtvast. Zelfs met RVS-keukengerei zal je deze laag niet snel beschadigen.

Demeyere koekenpannen worden gemaakt van koud gesmeed aluminium. Ze zijn licht van gewicht en liggen daarom makkelijk in de hand. Het materiaal zorgt voor een snelle warmteverdeling die bovendien heel gelijkmatig is. Deze beste koekenpan is ook te gebruiken op een inductieplaat al is de warmteverdeling dan wel iets minder dan op gas.


Koekenpan in de oven
Ook zijn deze pannen dusdanig hittebestendig dat ze in de oven kunnen. Voor de vastgekloken roestvrijstalen steel is dat geen enkel probleem.

Radiant bodem
De Demeyere Alu Pro koekenpan beschikt over een unieke Radiant bodem die een groter contactoppervlak heeft met de kookplaat. Dit zorgt voor meer stabiliteit en een goede connectie met een inductieplaat.

Een unieke combinatie van drie legeringen zorgt voor 30% meer rendement op inductie. Ook zorgt deze er voor dat de bodem van de koekenpan mooi vlak blijft.

De aluminium bodem
De pan is gemaakt van licht aluminium. Dit aluminium weegt maar een derde van staal. De bodem is 5 mm dik en zorgt voor een geweldige warmteverdeling.

RVS greep
De RVS greep is gemaakt van 18/10 roestvrij staal. Dit RVS-materiaal zorgt er voor dat de greep langer koel blijft op een elektrisch fornuis.

Beste pannen kopen

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor deze koekenpannen tegen de laagste prijs. Of kijk op Beste Pannen Kopen voor nog veel meer goede koekenpannen en aanbieders Je vindt daar ook de Pannen Top 10 en een keuzehulp voor het aanschaffen van de voor jou beste pannen.

Zie ook: Meer pannen testen
Foto's: Demeyere


Onderwerpen:
Koekenpannen test: Demeyere koekenpan beste koekenpan test. Beste koekenpan met anti-aanbak laag.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.