Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Demeyere beste koekenpan met anti aanbaklaag

 

In een internationale test is een Demeyere koekenpan als beste koekenpan met anti aanbak laag uit de test gekomen. Hier een review en aanbiedingen van deze Demeyere Alu Pro Dura Glide koekenpan.


Demeyere Alu Pro Dura Glide beste koekenpan test


Uit een grote vergelijkende test van 90 koekenpannen uitgevoerd door diverse samenwerkende Europese consumenten organisaties is de Demeyere Alu Pro Duraglide als beste koekenpan met anti aanbaklaag tevoorschijn gekomen.

Beste anti aanbak koekenpan in koekenpannen test


Deze beste koekenpan met anti aanbaklaag is verkrijgbaar in doorsnedes van 24 en 28 centimeter. Los en als set. 

Is de Demeyere Alu Pro Dura Glide voor jou niet de beste koekenpan? Bijvoorbeeld omdat het formaat of de prijs niet naar je zin is? Kijk dan bij de beste koekenpan test voor de beste koekenpannen in alle formaten en prijsklassen.

Beste koekenpan test: Demeyere Alu Pro Dura Glide

De beste koekenpan met anti aanbaklaag uit de test beschikt over een oersterke anti aanbaklaag, die verrijkt is met titanium, die er voor zorgt dat deze koekenpan zich van andere koekenpannen onderscheidt. 

Deze anti-aanbaklaag van 5 lagen titanium plasma maakt de pan zeer slijtvast. Zelfs met RVS-keukengerei zal je deze anti aanbaklaag niet snel beschadigen.

Demeyere koekenpannen worden gemaakt van koud gesmeed aluminium. Een Demeyere koekenpan is licht van gewicht en ligt daarom makkelijk in de hand. Het materiaal zorgt voor een snelle warmteverdeling die bovendien heel gelijkmatig is. 

Deze beste koekenpan met anti aanbaklaag is ook te gebruiken op inductie al is de warmteverdeling op een inductieplaat wel iets minder goed dan de warmteverdeling op gas.

Beste koekenpan test anti aanbak laag
Demeyere: Beste koekenpan met anti aanbak laag uit de test


Koekenpan in de oven
Ook zijn de Demeyere koekenpannen dusdanig hittebestendig dat deze pannen in de oven kunnen. Voor de vastgeklonken roestvrijstalen steel is dat geen enkel probleem.

Radiant bodem
De Demeyere Alu Pro Duraglide koekenpan beschikt over een unieke Radiant bodem die een groter contactoppervlak heeft met de kookplaat. Dit zorgt voor meer stabiliteit en de bodem zorgt voor een goede connectie met een inductie plaat.

Een unieke combinatie van drie legeringen zorgt voor 30% meer rendement op inductie. Ook zorgt deze legering er voor dat de bodem van de koekenpan mooi vlak blijft.

De aluminium bodem
De Demeyere Alu Pro Dura Glide koekenpan is gemaakt van licht aluminium. Dit aluminium weegt maar een derde van staal. De bodem van de koekenpan is 5 mm dik en zorgt voor een geweldige warmteverdeling.

RVS greep
De RVS greep van de Demeyere koekenpan is gemaakt van 18/10 roestvrij staal. Dit RVS-materiaal zorgt er voor dat de greep langer koel blijft op een elektrisch fornuis.

Beste pannen kopen

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor deze koekenpannen tegen de laagste prijs. Of kijk op Beste Pannen Kopen voor nog veel meer goede koekenpannen en aanbieders Je vindt daar ook de Pannen Top 10 en een keuzehulp voor het aanschaffen van de voor jou beste pannen.

Zie ook: Meer pannen testen
Foto's: Demeyere


Samenvatting:
De Demeyere Alu Pro Dura Glide is bij een grote test van consumenten organisaties als beste koekenpan met anti aanbaklaag getest. Hier alle informatie over deze beste koekenpan met anti aanbak laag, de Demeyere Alu Pro DuraGlide en andere goede koekenpannen met anti aanbaklaag.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *