Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Kassa test bluetooth koptelefoons (over-ear)

Redactie     18:53     No comments


Ieder keken we naar de test van het BNNVARA consumentenprogramma Kassa met betrekking tot de bluetooth on-ear koptelefoons. Dit maal zijn de over-ear koptelefoons aan de beurt. Wat is de beste bluetooth over-ear koptelefoon?


Bij de test van on-ear Bluetooth koptelefoons kan de koptelefoon van House of Marley als beste uit de bus voor een koptelefoon van JBL. House on Marley deed aan deze test niet mee, en maar dit maal moest JBL een Sony hoofdtelefoon voor laten gaan. De beste over-ear koptelefoon met bluetooth is de Sony MDR-XB950B1.

Dit is een oudere test van koptelefoons. Kijk bij de beste koptelefoons uit de test voor de beste koptelefoons uit nieuwere testen.

Test bluetooth over-ear koptelefoons

Een over-ear koptelefoon is een hoofdtelefoon die (zoals de naam aangeeft) helemaal over je oren valt. De oorkussens zitten om je oren heen. Het zijn dus grote koptelefoons. Dat heeft zijn nadelen, ze zijn niet echt geschikt om de straat mee op te gaan, en ze sluiten je af van je omgeving, maar over-ear koptelefoons hebben ook veel voordelen.In tegenstelling tot on-ear koptelefoons (die op je oor drukken) en in-ear koptelefoons (die in je oor zitten) gaat een goede over-ear koptelefoon niet irriteren als je hem lang draagt. Ook wordt de muziek niet vervormd en biedt een grote over-ear koptelefoon de fabrikant voldoende ruimte om een goede speaker in te bouwen.

Twee 3FM DJ's en een docent studiotechnologie plus studenten testte uitgebreid een reeks over-ear koptelefoons van Sony, JBL, Marmitek, Philips, Pioneer en Skullcandy. De adviesprijs van de bluetooth koptelefoons mocht niet boven de 130 euro uitkomen. Kijk op Beste Koptelefoon Kopen voor goedkope aanbieders van deze en andere koptelefoons. Je vind daar ook de Koptelefoon Top 10.

Beste over-ear koptelefoon met bluetooth

Als beste uit de test van over-ear bluetooth koptelefoons kwam de Sony MDR-XB950B1 die rond de 100 euro kost.

Deze beste over-ear koptelefoon scoorde goed op degelijkheid en gebruiksgemak. Het geluid kon de test van de kritische experts doorstaan, al is de bas wat te dominant aanwezig. Gelukkig is deze terug te schroeven via een app. Volgens de studenten springt de Sony hoofdtelefoon er voor wat betreft geluidskwaliteit uit.Ook bij Kieskeurig is deze Sony over-ear bluetooth hoofdtelefoon eerder als beste koptelefoon uitgeroepen.

De Sony MDR-XB950B1 bleef in de test onder andere de JBL E55BT en de Skullcandy Hesh 3 BT voor.

Zie ook

Foto's: Sony

Onderwerpen:
Test Kassa koptelefoons, beste hoofdtelefoon Kassa test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.