Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koelbox

Redactie     07:00     No comments


Een koelbox is je grote vriend als je op de camping staat, in het bos of op het strand wil picknicken of met de auto of boot op pad bent. Een goede koelbox houdt je eten en drinken koel, en een goede elektrische koelbox kan zelfs als koelkast of vriezer dienst doen. Hier de beste koelboxen uit de test.


Kijk hier voor de beste koelboxen uit de test. Je vindt daar ook hun actuele lage prijs. Het betreft de beste koelboxen voor verschillende soorten gebruik volgens de testen van de koelbox experts. Hieronder vind je informatie over enkele van de beste koelboxen uit hun tests .

Zoals je hieronder kunt zien zijn het vooral de MobiCool koelboxen die in tests hoge scores halen. MobiCool koelboxen kun je dan ook gerust als de beste koelboxen beschouwen.

Beste koelbox voor op het strand

We beginnen met een eenvoudige maar functionele koelbox. De Mobicool T30 is de beste koelbox voor als je naar het strand gaat, of bijvoorbeeld naar bos, heide, visvijver of ander plek waar geen stroom voorhanden is. De Mobicool T30 is namelijk niet elektrisch, maar wel prima geïsoleerd zodat hij je drankjes en hapjes heel lang koel houdt. Voeg wat koelelementen aan de inhoud toe, en de inhoud blijft helemaal super lang koud.De Mobicool T30 is veel lichter dan vergelijkbare koelboxen van andere merken. De inhoud is 30 liter, en grote 1,5 liter flessen kunnen gewoon rechtop in deze beste koelbox blijven staan. Dragen doe je deze koelbox met een stevig handvat dat meteen als vergrendeling dienst doet.

Kijk in het bovenstaand overzicht voor de prijs van deze eenvoudige maar heel goede en voordelige koelbox.

Beste koelbox voor op de camping

De Mobicool B40 heeft zoveel koelvermogen dat je deze beste koelbox zelfs als vriezer kunt gebruiken. Ideaal voor ijsjes op de camping. Je kunt met deze koelbox / mobiele vriezer zelfs tot min 15 graden Celsius vriezen. Omdat het een compressor koelbox is heeft de buitentemperatuur geen invloed.


Wat ook een sterk punt is, je kunt deze elektrische koelbox zowel in de auto gebruiken (12 volt stekker) als bij een gewoon stopcontact, bijvoorbeeld in de caravan. De inhoud van deze beste koelbox bedraagt 38 liter en deze box is zo ruim dat er zelfs flessen van 2 liter in passen. Wel is deze koelbox (logischerwijs) was zwaarder.

Beste koelbox voor op de boot

Met zijn 12V en 24V aansluitingen, stekker, en compacte vormgeving is de Mobicool FR40 de beste koelbox voor op de boot. Ook deze koelbox beschikt over een compressor waardoor hij als mobiele koelkast en vrieskist (tot -10 graden) te gebruiken is. Ook van deze beste koelbox is de inhoud 38 liter. Natuurlijk is dit ook een uitstekende koelbox voor in de auto, tent of caravan.

Beste grote niet elektrische koelbox

Natuurlijk maakt niet alleen Mobicool goede koelboxen. Neem bijvoorbeeld de Coleman 70 Qt Xtreme. Evenals de Mobicool T30 is dit een niet-elektrische koelbox, maar dan één met eer dan twee keer zoveel ruimte (66 liter). Dat maakt de Coleman groter en zwaarder, en daardoor minder geschikt voor mobiel gebruik, maar wel tot een prima grote koelbox voor je beachparty. Er passen wel zo'n honderd blikjes in die door de Coleman koelbox heerlijk koud worden gehouden.


Bovendien  beschikt het deksel van deze koelbox over vier bekerhouders en kun je hem als zetel gebruiken want de Coleman koelbox beschikt over een zeer sterke behuizing.

Beste goedkope koelbox

Tot slot nog even een "beste koop". Een goede koelbox tegen een lage prijs. De Campingaz Icetime heeft een geweldige prijs kwaliteit verhouding.


Met 13 liter is deze koelbox niet zo groot, maar wel groot genoeg om 1,5 liter flessen met frisdrank rechtop te plaatsen. En je drankjes en eten blijven heerlijk koel, tot wel 17 uur lang! Je kunt de koelbox ook als tafel (met 2 bekerhouders) of stoel (stevig) gebruiken. Deze koelbox is lekker licht en heel goed geïsoleerd.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht met beste koelboxen voor al deze koelboxen en hun prijs. Of kijk op Beste Koelbox Kopen voor meer goede koelboxen en hun goedkoopste aanbieders.

Zie ook: Beste koelboxen uit andere tests


Onderwerpen:
Beste koelbox test Coolblue, best geteste koelboxen, strand, auto, boot, camping, beste goedkope koelbox.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.