Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste koelbox

De beste koelboxen. Met o.a. de beste koelbox voor boot, strand en camping en de beste goedkope koelbox. Elektrisch en met koelelementen.

beste koelbox test MobiCool

Een koelbox is je grote vriend als je op de camping staat, in het bos of op het strand wil picknicken of met de auto of boot op pad bent. Een goede koelbox houdt je eten en drinken koel, en een goede elektrische koelbox kan zelfs als koelkast of vriezer dienst doen. Hier de beste koelboxen uit de test.

Dit zijn de beste koelboxen uit de test

Hieronder vind je twee overzichten met beste koelboxen.

In het eerste overzicht vind je de beste koelboxen uit de test in hun klasse. Bijvoorbeeld de beste koelbox voor op de camping, de beste koelbox voor onderweg en de beste elektrische koelbox.

In overzicht twee vind je alle koelboxen (in alle soorten en maten) die een waardering van 5 sterren hebben gekregen.


Uit dat laatste overzicht kun je makkelijk en snel de voor jou persoonlijk beste koelbox selecteren.

Hieronder kijken we naar koelboxen die in hun categorie als beste koelbox uit de test gekomen zijn.

Beste koelbox voor op het strand

Zoals je hieronder kunt zien zijn het vooral de MobiCool koelboxen die in tests hoge scores halen. MobiCool koelboxen kun je dan ook gerust als de beste koelboxen beschouwen.


We beginnen met een eenvoudige maar functionele koelbox. De Mobicool T30 is de beste koelbox voor als je naar het strand gaat, of bijvoorbeeld naar bos, heide, visvijver of ander plek waar geen stroom voorhanden is. 

De Mobicool T30 is namelijk niet elektrisch, maar wel prima geïsoleerd zodat hij je drankjes en hapjes heel lang koel houdt. Voeg wat koelelementen aan de inhoud toe, en de inhoud blijft helemaal super lang koud.


Beste koelbox MobiCool


De Mobicool T30 is veel lichter dan vergelijkbare koelboxen van andere merken. De inhoud is 30 liter, en grote 1,5 liter flessen kunnen gewoon rechtop in deze beste koelbox blijven staan. Dragen doe je deze koelbox met een stevig handvat dat meteen als vergrendeling dienst doet.

Kijk in het bovenstaande koelbox aanbiedingen voor de prijs van deze eenvoudige maar heel goede en voordelige koelbox die als beste koelbox voor een dagje naar het strand of zwembad is getest.

Beste koelbox voor op de camping

De Mobicool B40 heeft zoveel koelvermogen dat je deze beste koelbox zelfs als vriezer kunt gebruiken. Ideaal voor ijsjes op de camping. 

Je kunt met deze koelbox / mobiele vriezer zelfs tot min 15 graden Celsius vriezen. Omdat het een compressor koelbox is heeft de buitentemperatuur geen invloed.


Beste koelbox camping MobiCool

Wat ook een sterk punt is, je kunt deze elektrische koelbox zowel in de auto gebruiken (12 volt stekker) als bij een gewoon stopcontact, bijvoorbeeld in de caravan. De inhoud van deze beste koelbox bedraagt 38 liter en deze box is zo ruim dat er zelfs flessen van 2 liter in passen. Wel is deze koelbox (logischerwijs) was zwaarder.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van MobiCool koelboxen voor deze beste koelbox op de camping tegen de laagste prijs.

Beste koelbox voor op de boot

Met zijn 12V en 24V aansluitingen, stekker, en compacte vormgeving is de Mobicool FR40 de beste koelbox voor op de boot. 

Ook deze koelbox beschikt over een compressor waardoor hij als mobiele koelkast en vrieskist (tot -10 graden) te gebruiken is. Ook van deze beste koelbox is de inhoud 38 liter. 

Natuurlijk is dit ook een uitstekende koelbox voor in de auto, tent of caravan.

Beste koelbox boot MobiCool

Ook deze beste koelbox voor op de boot kom je in het bovenstaand overzicht met aanbiedingen van Mobicool koelboxen goedkoop tegen.

Beste grote koelbox (niet elektrisch)

Natuurlijk maakt niet alleen Mobicool goede koelboxen. Neem bijvoorbeeld de Coleman 70 QT Xtreme. Evenals de Mobicool T30 is deze Coleman koelbox een niet-elektrische koelbox, maar dan één met eer dan twee keer zoveel ruimte (66 liter). 


Het is dus een grote koelbox. Dat maakt de Coleman groter en zwaarder, en daardoor minder geschikt voor mobiel gebruik, maar wel tot een prima grote koelbox voor je beachparty. Er passen wel zo'n honderd blikjes in die door de Coleman koelbox heerlijk koud worden gehouden.


Beste grote koelbox Coleman


Bovendien  beschikt het deksel van deze koelbox over vier bekerhouders en kun je hem als zetel gebruiken want de Coleman koelbox beschikt over een zeer sterke behuizing.

Kijk bij de Coleman koelbox aanbiedingen om deze beste grote koelbox goedkoop online te kopen. Je vindt daar nog veel meer goede Coleman koelboxen.

Beste goedkope koelbox

Tot slot nog even een "beste koop". Een goede koelbox tegen een lage prijs. De Campingaz Icetime koelbox heeft een geweldige prijs kwaliteit verhouding.


Beste goedkope koelbox: Campingaz Icetime

Met 13 liter is deze beste goedkope koelbox niet zo groot, maar wel groot genoeg om 1,5 liter flessen met frisdrank rechtop te plaatsen. En je drankjes en eten blijven heerlijk koel, tot wel 17 uur lang! Je kunt de koelbox ook als tafel (met 2 bekerhouders) of stoel (stevig) gebruiken. 

Deze koelbox is lekker licht en heel goed geïsoleerd.

Meer goede koelboxen

Hierboven vind je de beste koelboxen uit de test van MobiCool, Campingaz en Coleman. Andere goede koelboxen worden onder andere gemaakt door Dometic, Bo-Camp, Tristar, Curver en MOA. Bij de aanbiedingen van beste koelboxen bovenaan vind je ze allemaal. 

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht met beste koelboxen voor al deze koelboxen en hun prijs. Of kijk op Beste Koelbox Kopen voor meer goede koelboxen en hun goedkoopste aanbieders.


Zie ook: Beste koelboxen uit andere tests


Foto bovenaan: MobiCool koelbox

Samenvatting:
Zoek je een goede koelbox? Bovenaan vind je de beste koelboxen uit de test, zoals de beste elektrische koelbox, de beste koelbox voor onderweg, de beste goedkope koelbox en de beste koelbox voor op de camping en boot. Ook hebben we een overzicht met alle beste koelboxen, allemaal goede koelboxen die 5 sterren hebben gekregen. Uit dit overzicht kun je je persoonlijk beste koelbox selecteren en goedkoop kopen.

Daarnaast brengen we een aantal van de beste koelboxen onder de aandacht, voor auto, camping, boot en strand. Dit zijn goede en vaak goedkope koelboxen van Campingaz, Coleman en Mobicool.

Een reactie posten

0 Reacties