Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste luchtbedden zijn van Intex

Redactie     11:14     No comments


Diverse organisaties hebben luchtbedden getest, en de uitslag is geen verrassing. Keer op keer komen Intex luchtbedden als beste luchtbed uit de test. Intex is dan ook de luchtbed-marktleider, met uitstekende luchtbedden tegen een mooie prijs.

En het aanbod aan Intex luchtbedden is dan ook enorm groot. Kijk maar in het onderstaande overzicht met luchtbedden gesorteerd op populariteit. De hele top van de ranglijst bestaat uit Intex luchtmatrassen.

Hieronder kijken we verder nog naar enkele toppers van Intex die als beste luchtbed uit testen zijn gekomen. Kijk voor de actuele prijzen in het onderstaande overzicht van dekbedden, of bij de beste dekbedden uit de tests.

Meer informatie en prijzenIntex Downy Airbed

Een eenvoudig luchtbed van stevig PVC. Het beste goedkope luchtbed. Door zijn dikte biedt dit beste luchtmatras niet alleen veel ligcomfort, maar is het ook zeer geschikt voor gebruik in een tent. Van optrekkende kou heb je geen last. Door de zachte toplaag is er ook geen onderlaken nodig.


Een nadeel van dit voordelige luchtbed is de afwezigheid van een ingebouwde pomp en dit luchtbed is ook niet zelfopblaasbaar. Door het grote ventiel is dit luchtmatras snel en makkelijk op te pompen, maar er moet wel een pomp mee.

Het Intex Downy luchtmatras is er als éénpersoons luchtbed en als tweepersoons luchtbed.

Intex Downy Queen

Deze luxe tweepersoons versie van het Intex Downy luchtbed  beschikt wel over een ingebouwde elektrische  pomp. Ook is deze luxere versie nog hoger (wel 51 cm) en ook wat groter (137 cm bij 191 cm). Dit maakt dit luchtmatras bijzonder comfortabel. Door de aanwezigheid van de pomp is deze versie wel eens stuk zwaarder (8,3 kilo).


Intex Deluxe Pillow Rest

Dit luchtbed kun je zien als de éénpersoons versie van de Queen. De Intex Deluxe Pillow Rest beschikt ook over een ingebouwde pomp en is 42 centimeter hoog. Zoals bij al de luxere Intex luchtbedden zijn de zijkanten verstevigd voor meer stabiliteit en voor meer slaapcomfort. Er wordt een draagtas meegeleverd zodat je dit luchtbed makkelijk op reik mee kunt nemen.
Kijk bij de bovenstaande overzichten voor al deze (en andere) luchtbedden tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer tests luchtbedden, bedden en beddengoed
Foto's: Intex


Onderwerp:
Beste luchtbed Intex, beste luchtbedden, luchtmatras,

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.