Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Intex luchtbedden als beste luchtbed getest

Het Intex luchtbed geldt als het beste luchtbed. Kijk hier voor de beste Intex luchtbedden (met aanbiedingen). Van een goedkoop luchtbed tot een zelfopblaasbaar Intex luchtmatras voor twee personen.

Beste luchtbedden test: Intex luchtbed

Diverse organisaties hebben luchtbedden getest, en de uitslag is geen verrassing. Keer op keer komen Intex luchtbedden als beste luchtbed uit de test. Intex is dan ook de luchtbed-marktleider, met uitstekende luchtbedden tegen een mooie prijs.

En het aanbod aan Intex luchtbedden is dan ook enorm groot. Kijk maar in het onderstaande overzicht met aanbiedingen luchtbedden. Hier vind je alle luchtbedden gesorteerd op populariteit. De hele top van de ranglijst bestaat uit Intex luchtmatrassen.

Hieronder kijken we verder nog naar enkele toppers van Intex die als beste luchtbed uit testen zijn gekomen. Kijk voor de actuele prijzen in het onderstaande overzicht van dekbedden, of bij de beste dekbedden uit de tests.

Meer informatie en prijzenBeste goedkope luchtbed: Intex Downy Airbed

Het Intex Downy luchtbed is een eenvoudig luchtbed eenpersoons van stevig PVC. De Intex Downy is ook een goedkoop luchtbed. Je koopt dit beste goedkope luchtbed al voor minder dan 15 euro.

Door zijn dikte biedt dit beste goedkope luchtmatras niet alleen veel ligcomfort, maar is het ook zeer geschikt voor gebruik in een tent. Van optrekkende kou heb je geen last. Door de zachte toplaag is er ook geen onderlaken nodig.

Intex luchtbed. Beste goedkope luchtbed

Een nadeel van dit goedkope luchtbed is de afwezigheid van een ingebouwde pomp en dit luchtbed is ook niet zelfopblaasbaar. Door het grote ventiel is dit luchtmatras snel en makkelijk op te pompen, maar er moet wel een pomp mee. Of je moet zelf blazen.

Het Intex Downy luchtmatras is er niet alleen als éénpersoons luchtbed maar ook als tweepersoons luchtbed. Ook dit beste goedkope tweepersoons ligbed koop je al ruim onder de 20 euro.

Beste goedkope tweepersoons luchtbed: Intex Downy Queen

Voor een goedkoop tweepersoons luchtbed zullen we dan eerder kiezen voor de Intex Downy Queen.
Deze luxe tweepersoons versie van het Intex Downy luchtbed  beschikt namelijk wel over een ingebouwde elektrische  pomp, en dat is bij een tweepersoons luchtbed wel handig.

Ook is deze luxere versie van het Intex Downy luchtbed nog hoger (wel 51 cm) en ook wat groter (137 cm bij 191 cm). Dit maakt dit Intex luchtmatras bijzonder comfortabel. Door de aanwezigheid van de pomp is deze versie wel eens stuk zwaarder (8,3 kilo).

Luchtbed tweepersoons Intex

Intex Deluxe Pillow Rest

Mag het luchtbed iets meer geld kosten? Kies dan voor het meer luxe en comfortabele Intex Deluxe Pillow Rest luchtmatras. Dit opblaasbaar matras is er als eenpersoons luchtbed (circa 40 euro) en als tweepersoons luchtbed (circa 50 euro).

De Intex Deluxe Pillow Rest beschikt ook over een ingebouwde pomp en is 42 centimeter hoog. Zoals bij al de luxere Intex luchtbedden zijn de zijkanten verstevigd voor meer stabiliteit en voor meer slaapcomfort. Er wordt een draagtas meegeleverd zodat je dit luchtbed makkelijk op reis mee kunt nemen.

Luchtmatras: Intex luchtbed


Intex luchtbedden

Intex is een specialist in opblaasbare producten. Meest bekend is Intex om hun opblaas zwembaden, maar Intex maakt bijvoorbeeld ook opblaasbare boten, opblaas jacuzzi's en dus ook luchtbedden. De keuze uit Intex luchtbedden is bijzonder groot.

Je hebt heel eenvoudige (en goedkope) Intex luchtbedje voor in het zwembad of voor op het strand, maar je hebt ook heel luxe en comfortabele Intex luchtbedden. Deze beste Intex luchtbedden worden luchtmatras genoemd.

Een Intex luchtmatras / luchtbed is niet alleen makkelijk op te blazen en makkelijk leeg te laten lopen, een Intex luchtmatras ligt ook bijzonder comfortabel. Dit maakt een Intex luchtbed zeer geschikt voor kamperen en als logeerbed.

Intex luchtbeden worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals vinyl en polyester. Dit maakt Intex luchtbedden duurzaam en scheurvast. Ook is een Intex luchtbed comfortabel. Vooral de Intex luchtmatrassen die vaak zijn voorzien van een zacht ligoppervlak en soms van een geintegreerd kussen. De meest luxe Intex luchtmatrassen hebben een elektrische pomp ingebouwd zodat je niet hoeft te blazen of pompen.

Ook is een Intex luchtbed makkelijk schoon te maken en verder vrij van onderhoud. Schoonmaken van een Intex luchtbed kan met een vochtige doek. Voor het vervoer wordt meestal een draagtas meegeleverd.

Kijk bij de bovenstaande overzichten voor al deze (en andere) luchtbedden tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer tests luchtbedden, bedden en beddengoed
Foto's: Intex


Samenvatting:
Intex luchtbedden worden meestal als beste luchtbed getest in een luchtbed test. Kijk hier voor enkele van de beste Intex luchtbedden. Zowel het beste goedkope luchtbed van Intex (eenpersoons luchtbed of tweepersoons luchtbed) als het beste luchtmatras, een opblaasbaar matras voor 1 of 2 personen, ene heel comfortabel ligbed.

Een reactie posten

0 Reacties