Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste voetmassage apparaat

 

Het beste voetmassage apparaat uit de test van voetmassage apparaten is de Beurer FM60. Hier een review en aanbiedingen.

Beste voetmassage apparaat test Beurer

Vermoeide voeten? Pijnlijke voeten? Een voetmassage brengt verlichting. Maar helaas is er niet altijd iemand beschikbaar om je die voetmassage te geven. Een voetmassage  apparaat staat echter altijd voor je klaar. Hier het beste voetmassage apparaat uit de test.


De Beurer FM60 is uitgeroepen tot het beste voetmassage apparaat tegen de meest gunstige prijs (de beste koop). Dit beste massage apparaat is bij de aanbiedingen voetmassage massageapparaten voordelig online te koop.

Beste voetmassage apparaat test Beurer FM60

Beste voetmassage apparaat: Beurer FM60

De Beurer FM60 geeft je een Shiatsu voetmassage. Dit is een Japanse voetmassage die al meer dan een eeuw wordt toegepast. De Shiatsu massage is gebaseerd op de Chinese geneeskunde die gebruik maakt van de energiestromen in het lichaam.

Traditioneel wordt deze voet massage met de hand gedaan, maar de Beurer FM60 weet deze techniek perfect na te bootsen via achttien roterende massageknoppen die drukken en kneden. Bij elkaar zorgen ze voor een kalmerende massage van de voetreflex-zones. De Beurer FM60 heeft hellingshoeken die individueel instelbaar zijn via in hoogte verstelbare pootjes.

Beste voet massage apparaat test Beurer FM60


Beide voeten worden gelijktijdig gemasseerd door dit beste massageapparaat voor voetmassage. De massage wordt versterkt door de infrarood warmtefunctie. De instellingen voor snelheid en warmte bedien je heel handig met je tenen.

Dit is een ideaal, en heel betaalbaar, massageapparaat om je voeten tot rust te laten komen.

Beste Shiarsu voetmassage apparaat test Beurer

Shiatsu massage voeten

Er zijn verschillende vormen van voetmassage. De Beurer MF60 masseert de voeten via de shiatsu massage techniek. Bij een shiatsu voetmassage wordt er druk uitgeoefend tijdens het maken van een rollende en draaiende beweging. Hierbij wordt bij dit beste voetmassage apparaat gebruik gemaakt van maar liefst 18 massageknoppen die drukken en ronddraaien.

Kijk bij bovengenoemde aanbieders voor de laagste prijs van dit beste apparaat voor voetmassage. Je vindt daar nog meer goede voetmassage massageapparaten.


Zie ook: Alle testen massage-apparaten


Foto's: Beurer

Samenvatting:
De Beurer FM60 is het beste massageapparaat voor voet massage uit de test. Dit beste voetmassage apparaat geeft een Shiatsu voetmassage. Deze voetmassage werkt rustgevend en verzacht het gevoel van vermoeide voeten. Hierboven meer informatie en aanbiedingen van dit beste voetmassageapparaat en andere goede apparaten voor een voetmassage.


,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *