Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste massageapparaat voetmassage

Redactie     13:09     No comments


Vermoeide voeten? Pijnlijke voeten? Een voetmassage brengt verlichting. Maar helaas is er niet altijd iemand beschikbaar om je die voetmassage te geven. Een voetmassage  apparaat staat echter altijd voor je klaar. Hier het beste voetmassage apparaat uit de test.


De Beurer FM60 is uitgeroepen tot het beste voetmassage apparaat tegen de meest gunstige prijs (de beste koop). Dit beste massage apparaat is bij de aanbiedingen voetmassage massageapparaten voordelig online te koop.


Beste voetmassage apparaat: Beurer FM60

De Beurer FM60 geeft je een Shiatsu voetmassage. Dit is een Japanse voetmassage die al meer dan een eeuw wordt toegepast. De Shiatsu massage is gebaseerd op de Chinese geneeskunde die gebruik maakt van de energiestromen in het lichaam.

Traditioneel wordt deze voetmassage met de hand gedaan, maar de Beurer FM60 weet deze techniek perfect na te bootsen via achttien roterende massageknoppen die drukken en kneden. Bij elkaar zorgen ze voor een kalmerende massage van de voetreflex-zones. De Beurer FM60 heeft hellingshoeken die individueel instelbaar zijn via in hoogte verstelbare pootjes.Beide voeten worden gelijktijdig gemasseerd door dit beste massageapparaat voor voetmassage. De massage wordt versterkt door de infrarood warmtefunctie. De instellingen voor snelheid en warmte bedien je heel handig met je tenen.

Dit is een ideaal, en heel betaalbaar, massageapparaat om je voeten tot rust te laten komen.


Kijk bij bovengenoemde aanbieders voor de laagste prijs van dit beste apparaat voor voetmassage. Je vindt daar nog meer goede voetmassage massageapparaten.


Zie ook: Alle testen massage-apparaten


Samenvatting:
De Beurer FM60 is het beste massageapparaat voor voetmassage uit de test. Dit beste voetmassage apparaat geeft een Shiatsu voetmassage. Deze voetmassage werkt rustgevend en verzacht het gevoel van vermoeide voeten. Hierboven meer informatie en aanbiedingen van dit beste voetmassageapparaat en andere goede apparaten voor een voetmassage.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.