Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste slaapzak, outdoor voor zomer, lente en herfst

Redactie     17:37     No comments


Verleden jaar testte het outdoor-magazine Op Pad van de ANWB slaapzakken die geschikt zijn voor gebruik in de zomer, het voorjaar en het najaar. Hier de twee winnaars van deze slaapzak test.


Het betrof drie-seizoens mummy slaapzakken. Een mummy slaapzak is heel compact en licht, en daardoor makkelijk mee te nemen. Zonder meer de beste slaapzak voor outdoor. Maar natuurlijk kun je zo'n goede slaapzak ook gewoon in huis gebruiken.

>>> Tip: Kijk in het overzicht alle slaapzakken voor meer dan 1.200 slaapzakken in alle soorten met goede selectiemogelijkheden om uit dit grote aanbod je beste slaapzak te vinden.

Beste slaapzak met kunstvezel

Laten we beginnen met de goedkoopste van de twee testwinnaars, de The North Face Cat's Meow. Deze met kunstvezel gevulde beste slaapzak (zie ook foto boven)  heeft een prima verhouding van warmte en gewicht.


The North Face heeft voor deze slaapzak een cycloonconstructie ontwikkeld met korte kunstsstof vezels verbonden met een doorlopende draad. Deze slaapzak houdt je heerlijk warm en droog als het koud (tot het vriespunt) en vochtig is, maar toch weegt deze slaapzak nauwelijks meer dan een kilo.

Beste slaapzak met dons

Wil je liever een slaapzak met dons? Dan is de Therm-a-Rest Questar HD de beste slaapzak. Hiermee kun je rustig op survival, want deze slaapzak is heerlijk warm, maar kan ook zeer goed tegen vocht. Zo is deze slaapzak gevuld met waterafstotend dons en reflecteert de voering de warmte. Deze slaapzak houdt je warm tot ver onder nul en is dus ook geschikt voor de winter zolang je niet in de extreme kou slaapt.


Kijk voor de actuele prijs van deze en andere slaapzakken bij het bovenaan genoemde Beste Slaapzak Kopen. Daar vind je ook goedkopere slaapzakken.

Zie ook: Meer beste slaapzakken uit de test


Samenvatting
Bij de ANWB test slaapzakken zijn slaapzakken van The North Face en Thermarest als beste slaapzak getest. Het betreft de beste slaapzak met dons uit de test en de beste slaapzak met kunstvezel uit de slaapzakken test. Hierboven informatie en aanbiedingen van deze beste slaapzakken uit de test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.