Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Solis ventilator beste luxe torenventilator

De Solis Eazy Breezy 757 is als beste torenventilator getest voor wie een goede luxe ventilator wil. De Solis Eazy Breezy torenventilator kent veel mogelijkheden.
Solis ventilator / torenventilator

We kijken hier naar deze Solis ventilator die getest is als beste luxe torenventilator. Het is een torenmodel ventilator met een mooi design. De Solis Easy Breezy beschikt over een afstandsbediening, een stoffilter, en een nachtmodus. Het is een ventilator die zich makkelijk laat verplaatsen. 

Kortom, deze Solis ventilator is een luxe ventilator. Maar deze Solis torenventilator is toch ook een ventilator die goed te betalen is. Een eche aanrader.

Deze Solis Easy Breezy is een echte topper. En helemaal niet veel duurder dan andere torenventilatoren als je kijkt bij de aanbiedingen van Solis ventilatoren.

Laten we dus hier eens kijken naar de eigenschappen van deze beste torenventilator.

Solis toren ventilator

Beste torenventilator: Solis Easy Breezy

Een afstandsbediening, een slaapmodus, een stoffilter, een timer, een display met de temperatuur en een mooi strak design. De Solis Easy Breezy ventilato combineert functionaliteit en luxe tegen een betaalbare prijs.

Het is ook een prima ventilator voor de slaapkamer. Vanuit je bed bedien je hem met de afstandsbediening. Een standje hoger, een standje lager, of als het genoeg gekoeld is om te slapen. Je hebt het allemaal letterlijk in de hand. Maar je kunt het ook allemaal automatisch aan de slaapmodus overlaten. Aan het geluidsniveau zal het niet liggen, die is laag (minder dan 45 dB).

Tip: Bij de aanbiedingen van ventilatoren vind je het aanbod aan ventilatoren van alle goede online winkels.


Solis ventilator tower


De Solis Easy Breezy 757 is een heel populaire ventilator met uitstekende gebruikers recensies, en dat is niet voor niets. Het is een luxe torenventilator die veel kwaliteit biedt, maar ook heel betaalbaar is.

Solis ventilatoren

Solis is een fabrikant van huishoudelijke apparatuur en keukenapparaten uit Zwitserland die al sinds 1908 bestaat. Solis is het meest bekend om hun koffiemachines maar ze maken ook andere elektrische producten zoals waterkokers, broodroosters, friteuses, luchtreinigers, stofzuigers en dus ook ventilatoren.

Solis is een fabrikant die bekend staat om zijn hoogwaardige apparaten van zeer goede kwaliteit. Dat geldt ook voor de bovenstaande Solis ventilator (de beste torenventilator uit de test) en andere Solis ventilatoren.

Naast de bovenstaande Solis Eazy Breezy toren ventilator zijn er ook andere Solis ventilatoren zoals de Solis Breeze 360 en de Solis Fan-Tastic (traditionele staande ventilatoren met bladen), de Solis Eco Silent (een exra stille ventilator) en de Solis Tower Fan (een heel compacte ventilator),

En zo zijn er nog meer Solis ventilatoren en Solis air coolers. Bij de bovenstaande Solis ventilator aanbiedingen vind je ze allemaal.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Solis ventilatoren voor de laagste prijs. Of kijk hier onder voor meer ventilator testen waaronder ook de test van beste goedkope torenventilator (beste koop).

Zie ook: Alle ventilator testen


Onderwerp:
De beste ventilator toren uit de torenventilator test is de Solis Easy Breezy. Deze beste torenventilator uit de test is een toren ventilator van hoge kwaliteit met veel mogelijkheden en luxe functies. Hier informatie over deze Solis ventilator en aanbiedingen van deze luxe torenventilator en meer goede Solis ventilatoren.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Fred - Alkmaar20 juni 2024 om 10:14

    Dit is een wat duurdere torenventilator maar dat merk je wel goed aan de kwaliteit. Die is namelijk ook beter dan die van goedkopere ventilatoren. Ik vind de Solis Easy Breezy heerlijk stil.

    In de laagste stand, die ik op de slaapkamer gebruik, hoor je zo goed als niets. Bij hogere standen hoor je alleen een beetje geruis. Het display geeft vrij veel licht, maar dat kun je uitzetten. De torenventilator is in 3 standen te gebruiken, beschikt over een thermometer op het display en over een timer. Het bedienen gaat heel luxe via tiptoetsen of via een afstandbediening. Doordat de torenventilator zo hoog is geeft hij over je hele lichaamslengte goede koelte.

    Ik gebruik de Solis torenventilator op de slaapkamer, maar als het erg warm is nam ik hem mee naar beneden naar de woonkamer. Maar nu ga ik een tweede exemplaar bestellen voor de woonkamer zodat ik er niet meer de trap mee op en af hoef. Laat het warme weer maar komen!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.