Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste zweefparasol

Zweefparasols zijn niet voor niets heel populair. Bij een zwevende parasol heb je niet of nauwelijks last van de steel. Hier de zweefparasol top vijf en andere goede zweefparasols.De zweefparasol is momenteel de topper onder de parasols bij de tuinmeubelwinkels. Een zweefparasol is een sierlijke parasol waarbij de steel niet hinderlijk in de weg zit, De steel bevindt zich namelijk naast de parasol (en de tuinset). Maar wat is de beste zweefparasol? Hier kijken we naar de beste zweefparasols.

Bij een zweefparasol zit je helemaal vrij onder het parasoldoek. En met vrij bedoelen we dan dat je geen last hebt van de steel. De voet en poot waaraan de parasol vast zit staan bij een zweefparasol naast de loungeset of diningset. Dus naast de tuinset in plaats van er midden in. 

Je hebt dus geen enkele last van de zweefparasol. Alleen profijt (schaduw) Ideaal!

De top 5 van beste zweefparasols

Het kiezen van de beste zweefparasols is een vak apart. Daarom laten we het graag over aan experts. In dit geval aan de experts van Kees Smit Tuinmeubelen. Deze kenners hebben de vijf beste zweefparasols geselecteerd.


Naast de top 5 met beste zweefparasols vind je er ook een top 5 met stokparasols, een parasol top 10 dus bij elkaar, maar wij kijken hier naar de beste zweefparasols.

Hieronder kort informatie over een aantal van deze beste zweefparasols uit de test. Kijk in de bovenstaande top vijf voor de actuele lage prijs en meer specificaties.

Zit jou beste zweefparasol er niet tussen? Kijk dan bij de aanbiedingen van alle zweefparasols. Daar vind je een keuzehulp waarmee je uit een aanbod van ruim 1.000 zweefparasols makkelijk je beste zweefparasol kunt kiezen.


Beste zweefparasol: Shadowline Francisco

De Shadowline Francisco zweefparasol is en blijft hun beste zweefparasol. Vorig seizoen was dit ook al de beste zweefparasol. 

De Shadowline Francisco kan 360 graden om zijn as draaien, maar ook naar achteren gekanteld worden. Zo kun je op iedere plek schaduw creĆ«ren. Met behulp van een schuifknop verstel je deze beste zweefparasol makkelijk in hoogte.

Beste zweefparasol: Shadowline Francisco

Beste zweefparasol: Shadowline Francisco


Er wordt bij deze beste parasol een kruisvoet meegeleverd. Deze kruisvoet houdt in samenwerking met 4 tegels de zweefparasol perfect op zijn plaats, ook bij een stevige storm. De tegels kun je bijbestellen, of gebruik vier eigen tegels. Gebruik bij voorkeur tegels van minimaal 25 kilo per stuk en met een afmeting van minimaal 50 bij 50 centimeter. Dan staat de zweefparasol perfect vast.

Kijk voor de prijzen, maten en andere specificaties van deze beste zweefparasol uit de test in de bovenstaande top 5 met beste zweefparasols.

Beste zweefparasol met vulvoet

Liever een zweefparasol met vulvoet. Kies dan voor de Shadowline Alabama of Shadowline Memphis. Deze beste zweefparasols worden op hun plek gehouden door een vulvoet die je met bijvoorbeeld grind moet vullen voor voldoende gewicht om de zweefparasol goed staande te houden.

Shadowline Alabama zweefparasol met vulvoet

Shadowline Alabama zweefparasol met vulvoet


Deze parasolvoet moet je nog wel los bijbestellen (als je er nog geen hebt). Daarbij heb je de keuze uit parasolvoeten. Het verschil tusen de Shadowline Alabama zweefparasol en de Shadownline Mephis zweefparasol zit hem in het andere doek. De techniek is hetzelfde.

In de bovenstaande top 5 beste zweefparasols vind je alle prijzen en specificaties van de diverse versies van deze beste zweefparasol met vulvoet.

Beste zweefparasol met voetpedaal: Glatz Sombrano Easy

De Glatz Sombrano Easy zweefparasol is ook 360 graden draaibaar en op diverse plekken naar links of rechts te kantelen om de schaduw te krijgen op de plek waar je wil. Het draaien gaat bij deze Glatz zweefparasol met een voetpedaal en het open en dicht draaien gaat met een hendel. Deze beste zweefparasol moet voetpedaal is lager dan bovenstaande zweefparasols.

Glatz zweefparasol met voetpedaal
Glatz zweefparasol met voetpedaal


De Zwitserse Glatz parasols staan bekend om hun kwaliteit en degelijkheid, en zoals de naam van de Glatz Sombrano Easy al aangeeft is dit een heel makkelijk te bedienen zweefparasol. Het is ook een mooie zweefparasol, die in vele kleuren verkrijgbaar is. 

Meer beste zweefparasols

Een andere Sombrano zweefparasols van Glatz maakt de top vijf vol. Deze versie (de Glatz Sombrano S+). Deze versie van de zweefparasol helt iets naar achteren waardoor je meer ruimte krijgt, Dat maakt deze versie van de beste zweefparasol met voetpedaal beter geschikt voor het gebruik in combinatie met een tuintafel.

Aanbiedingen van andere goede zweefparasols

Kijk op de bovenstaande top vijf bij Kees Smit voor deze goede zweefparasols. Of kijk voor meer goede zweefparasols en andere goede parasols tegen een lage prijs op Beste Parasol Kopen

Daar vind je onder andere de beste winkels om online een parasol goedkoop te kopen en een keuzehulp voor het vinden van je beste parasol. Een overzicht van aanbiedingen van alleen de zweefparasols is hier onder te vinden.

Zie ook: 


Foto's: Kees Smit Tuinmeubelen


Samenvatting:
De zweefparasol is het meest populaire model parasol. Een goede zweefparasol geeft veel schaduw op de plek waar je die schaduw wil. Je kunt de zweefparasol dan ook gerust de beste parasol noemen. Maar wat is de beste parasol van al deze goede zweefparasols? Hier kijken we naar de beste zweefparasols volgens de experts van Kees Smit Tuinmeubelen. Je vindt hier de o.a. de beste zweefparasol (algemeen), de beste zweefparasol met vulvoet en de beste zweefparasol met voetpedaal uit de test.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Boven de tuintafel geef ik de voorkeur aan een staande parasol, maar bij de loungeset is het een heel ander verhaal. Daar is het belangrijk dat je met de voet en de parasolsteel niets te maken hebt. Een zweefparasol is dan absoluut de beste parasol.

    Het enige waarvan ik spijt heb is dat ik bij mijn zweefparasol geen parasolhoes heb gebruikt. De parasol zit vast op de steel en is dus altijd buiten. Daardoor is hij erg verkleurd. Als ik een nieuwe zweefparasol zou kopen zou ik er vanaf het begin meteen een parasolhoes bij gebruiken. Tip van mij!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.