Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste zweefparasols

Redactie     20:27     No comments


De zweefparasol is momenteel een echte topper bij de tuinmeubelwinkels. Een zweefparasol is een sierlijke parasol waarbij de steel niet hinderlijk in de weg zit, maar zich naast de parasol (en de daaronder staande tuinset) bevindt. Hier kijken we naar de beste zweefparasols.


Bij een zweefparasol zit je helemaal vrij onder het parasoldoek. De voet en poot waaraan de parasol vast zit staan naast de loungeset of diningset, in een hoekje, je hebt er dus geen enkele last van. Ideaal!

Het kiezen van de beste zweefparasols is een vak apart. Daarom laten we het aan de experts van Kees Smit Tuinmeubelen over om de beste zweefparasols te selecteren.
Kijk hier voor hun top vijf van zweefparasols.

Beste zweefparasol

De Shadowline Fransico zweefparasol is hun topper. Deze zweefparasol kan 360 graden om zijn as draaien, maar ook naar achteren gekanteld worden. Zo kun je op iedere plek schaduw creƫren. Met behulp van een schuifknop verstel je deze beste zweefparasol in hoogte.Er wordt een kruisvoet meegeleverd. Deze houdt in samenwerking met 4 tegels de zweefparasol perfect op zijn plaats, ook bij een stevige storm. De tegels kun je bijbestellen, of gebruik vier eigen tegels. Gebruik bij voorkeur tegels van minimaal 25 kilo per stuk en met een afmeting van minimaal 50 bij 50 centimeter.

Beste zweefparasol met vulvoet

Liever een zweefparasol met vulvoet. Kies dan voor de Shadowline Alabama of Shadowline Memphis. Deze versies worden op hun plek gehouden door een vulvoet die je met minimaal 100 kilo aan grind moet vullen.

Beste zweefparasol met voetpedaal

De Glatz Sombrano zweefparasol is ook 360 graden draaibaar en op diverse plekken naar links of rechts te kantelen om de schaduw te krijgen op de plek waar je wil. Het draaien gaat bijndeze Glatz zweefparasol met een voetpedaal en het open en dicht draaien gaat met een hendel.

Meer beste zweefparasols

Twee andere zweefparasols van Glatz maken de top vijf vol. Kijk op de bovenstaande top vijf bij Kees Smit voor deze goede zweefparasols.Of kijk op Beste Parasol Kopen voor meer aanbieders van parasols en de actuele Parasol Top 10.

Zie ook: Alle testen van parasols

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.