Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Bose Soundlink Micro. Kleine Bluetooth speaker, groots geluid

Redactie     11:45     No comments


Bij een kleinschalige vergelijkende test van mobiele bluetooth speakers is de piepkleine Bose Soundlink Micro ls beste speaker uit de test gekomen. De Bose speaker won het van de Teufel Rockster en de Denon Envaya. Ook bij What H-Fi haalde deze speaker de hoogste beoordeling.

De Bose Soundlink Micro is te koop in de kleuren blauw, zwart en rood bij diverse aanbevolen winkels genoemd op Beste Draadloze Speaker Kopen. Je vindt daar nog meer goede bluetooth speakers tegen een aantrekkelijke prijs.


De als beste bluetooth speaker voor mobiel gebruik geteste Bose Soundlink Micro is een echte outdoor speaker. Wij is stofdicht en volledig waterdicht. Ook kan hij tegen een stootje dankzij zijn siliconen behuizing. Met een draagband kun je de speaker stevig aan bijvoorbeeld een tas vastmaken en zo onder het lopen of fietsen met vrienden naar jullie favoriete muziek luisteren.


De kleine speaker heeft verbazend veel kracht en een rijk geluid gezien zijn bescheiden formaat al constateert de Telegraaf wat minpuntjes. Bij harde drums kan de zware bas wat storen en als je de muziek echt heel hard zet treedt er wat vervorming op.

Gebruik je twee van deze speakertjes, dan kun je een vol stereogeluid produceren.


De Telegraaf staat niet alleen bij zijn keuze voor de Bose Soundlink Micro als beste mobiele bluetooth speaker, ook het toonaangevende What Hi-Fi bekroonde deze speaker met de maximale vijf sterren.

Zie ook: Meer testen bluetooth speakers
Foto's: Bose


Onderwerpen:
Bose Soundlink micro, beste bluetooth speaker test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.