Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Bose Soundlink Micro. Kleine mobiele bluetooth speaker, groots geluid

Review van de Bose Soundlink Micro, de beste kleine mobiele bluetooth speaker uit de test.


Bij een vergelijkende test van mobiele bluetooth speakers door de Telegraaf is de piepkleine Bose Soundlink Micro als beste speaker uit de test gekomen. De kleine mobiele Bose speaker won het van de Teufel Rockster en de Denon Envaya. Ook bij What H-Fi haalde deze bluetooth speaker van Bose de hoogste beoordeling.

De Bose Soundlink Micro is te koop in de kleuren blauw, zwart en rood. Kijk voor de actuele prijs en alle informatie bij de aanbieding Bose Soundlink Micro of bij de andere aanbevolen winkels genoemd op Beste Draadloze Speaker Kopen

Je vindt daar nog meer goede bluetooth speakers tegen een aantrekkelijke prijs.

Hieronder kijken we kort naar de eigenschappen van de Bose Soundlink Micro. 


Beste kleine bluetooth speaker voor mobiel gebruik

De als beste bluetooth speaker voor mobiel gebruik geteste Bose Soundlink Micro is een echte outdoor speaker. Wij is stofdicht en volledig waterdicht. Ook kan de Bose Soundlink Micro tegen een stootje dankzij zijn siliconen behuizing. 

Met een draagband kun je de speaker stevig aan bijvoorbeeld een tas vastmaken en zo onder het lopen of fietsen met vrienden naar jullie favoriete muziek luisteren.


De kleine speaker heeft verbazend veel kracht en een rijk geluid gezien zijn bescheiden formaat al constateert het test team van de Telegraaf wat minpuntjes. Bij harde drums kan de zware bas wat storen en als je de muziek echt heel hard zet treedt er wat vervorming op.

De Bose Soundlink Micro is te koppelen aan een soortgenoot. Gebruik je twee van deze speakertjes, dan kun je een vol stereogeluid produceren.

De Telegraaf staat niet alleen bij zijn keuze voor de Bose Soundlink Micro als beste mobiele bluetooth speaker, ook het toonaangevende What Hi-Fi bekroonde deze speaker met de maximale vijf sterren.

Zie ook: Meer testen bluetooth speakers
Foto's: Bose


Onderwerp:
Bij een eerdere test van kleine bluetooth speakers, geschikt voor mobiel gebruik, is de Bose Soundlink Micro als beste mobiele bluetooth speaker uit de test gekomen. Deze mobiele bluetooth speaker test werd georganiseerd door de Telegraaf. Hierboven vind je meer informatie over de Bose Soundlink Micro en aanbiedingen van deze beste mobiele bluetooth speaker.

Een reactie posten

0 Reacties