Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste superzoom camera

De beste superzoom camera uit de test is van Sony. Hier een review en aanbiedingen van deze beste zoom camera.


Vind je de zoom mogelijkheden erg belangrijk bij de keuze van je camera? Kijk dan vooral eens naar de Sony RX10 IV, enkele jaren terug winnaar van de EISA Award in de categorie beste superzoom camera en nog steeds de top onder de fotocamera's met superzoom.

Een combinatie van een geweldige zoomlens en beeldsensor

Deze beste superzoom camera combineert de veelzijdige 24-600mm-equivalente f / 2.4-4 ZEISS Vario-Sonnar T-lens met een grote 20,1-megapixel Exmor RS CMOS gestapelde beeldsensor. Dit top-duo zorgt ervoor dat er met deze camera heel scherpe foto's gemaakt kunnen worden over het gehele zoombereik, van groothoek tot supertelefoto. En dat zonder dat het nodig is lenzen te vervangen.

Kijk bij het overzicht van best geteste camera's voor alle informatie en de actuele prijs van de Sony Cybershot RX10 IV superzoom camera en andere best geteste camera's.


De Sony Cybershot RX10 IV wordt geleverd met een 60-300mm zoomlens.  Hiermee maak je met deze superzoomcamera op verschillende zoomafstanden perfect gefocuste beelden.

Prima allround superzoom camera

De zoomprestaties van deze camera zijn geweldig. Maar ook op andere punten is dit een uitstekende camera, voor zowel het maken van foto's als voor video. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden van deze veelzijdige superzoom camera.

Tip: Op Beste Fotocamera Kopen vind je heel veel informatie over foto camera's waaronder ook de goedkoopste winkels om deze camera's goedkoop te kopen.

Snel scherpstellen

De Sony DSC-RX10 IV is een compacte camera waarmee je razendsnel scherpstelt. Slechts 0,03 seconden heeft deze Cybershot camera daar voor nodig. Het is een kwestie van mikken, focussen en klikken. Het Fast Hybrid autofocussysteem gebruikt dezelfde supersnelle Tracking-technologie met hoge dichtheid als de Sony α-serie camera's. 

Hierdoor heeft de compactcamera geen enkele moeite met het fotograferen van snelbewegende onderwerpen. Hierbij kun je ook gebruik maken van de mogelijkheid om tot 24 frames per seconde continu opnames te maken. Dan kun je later rustig de perfecte foto uitkiezen.

Deze beste zoom camera is onder andere zeer geschikt voor vogel fotografie. Met de super zoomlens haal je ook vogels van ver weg dichtbij, kun je snel scherpstelen en de vogel haarscherp fotograferen.

Beste superzoom camera: Sony DSC-RX10 zoom camera

Beste superzoom camera test: Sony DSC-RX10 zoom camera

Ook uitstekend voor het maken van video

Ook de video's die je met deze beste superzoomcamera maakt zijn zeer hoog van kwaliteit. Met de Sony DSC-RX10 IV kun je filmen in de haarscherpe 4K Ultra HD resolutie. Dat gebeurt zonder pixelbinding (elke pixel wordt apart weergegeven), waardoor je nog scherpere beelden krijgt. Deze beelden blijven scherp, ook bij abrupte bewegingen, hiervoor zorgt de High Density Tracking AF techniek van deze camera.

Een ander sterk punt van deze beste camera uit de testen van de bij de EISA aangesloten specialistische tijdschriften is de behuizing die stofdicht en spatwaterdicht is. Zo kun je veilig ook onder natte en stoffige omstandigheden fotograferen en filmen.

Kijk bij alle fotocamera testen voor nog veel meer testen van camera's, of kijk bij de bovenaan genoemde overzicht van best geteste camera's voor de prijs en specificaties van de Sony DSC-RX10 IV en andere recent best geteste camera's.

Zie ook:
Onderwerpen:
De beste superzoom camera uit de test is de 
Sony Cybershot DSC-RX10 IV. Deze camera met superzoom is winnaar van de EISA Award voor beste superzoomcamera 2019. Hier alle informatie en een aanbieding van deze beste superzoom camera.

Foto's: SonyEen reactie posten

0 Reacties