Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste superzoomcamera

Redactie     12:25    


Vind je de zoom-mogelijkheden erg belangrijk bij de keuze van je camera? Kijk dan vooral eens naar de Sony RX10 IV, de winnaar van de EISA Award 2018 - 2019 in de categorie beste superzoomcamera.

Een combinatie van een geweldige zoomlens en beeldsensor

Deze beste superzoom camera van het jaar combineert de veelzijdige 24-600mm-equivalente f / 2.4-4 ZEISS Vario-Sonnar T-lens met een grote 20,1-megapixel Exmor RS CMOS gestapelde beeldsensor. Dit top-duo zorgt ervoor dat er met deze camera heel scherpe foto's gemaakt kunnen worden over het gehele zoombereik, van groothoek tot supertelefoto. En dat zonder dat het nodig is lenzen te vervangen.

Kijk bij het overzicht van best geteste camera's voor alle informatie en de actuele prijs van de Sony Cybershot RX10 IV superzoomcamera en andere best geteste camera's.


De Sony Cybershot RX10 IV wordt geleverd met een 60-300mm zoomlens.  Hiermee maak je op verschillende zoomafstanden perfect gefocuste beelden.

Prima allround superzoomcamera

De zoomprestaties van deze camera zijn geweldig. Maar ook op andere punten is dit een uitstekende camera, voor zowel het maken van foto's als voor video. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden van deze veelzijdige superzoom camera.

Tip: Op Beste Fotocamera Kopen vind je heel veel informatie over foto camera's waaronder ook de goedkoopste winkels om deze camera's goedkoop te kopen.

Snel scherpstellen

De Sony DSC-RX10 IV is een compacte camera waarmee je razendsnel scherpstelt. Slechts 0,03 seconden heeft deze Cybershot camera daar voor nodig. Het is een kwestie van mikken, focussen en klikken. Het Fast Hybrid autofocussysteem gebruikt dezelfde supersnelle Tracking-technologie met hoge dichtheid als de Sony α-serie camera's. Hierdoor heeft de compactcamera geen enkele moeite met het fotograferen van snelbewegende onderwerpen. Hierbij kun je ook gebruik maken van de mogelijkheid om tot 24 frames per seconde continu opnames te maken. Dan kun je later rustig de perfecte foto uitkiezen.

Ook uitstekend voor het maken van video

Ook de video's die je met deze beste superzoomcamera maakt zijn zeer hoog van kwaliteit. Met de Sony DSC-RX10 IV kun je filmen in de haarscherpe 4K Ultra HD resolutie. Dat gebeurt zonder pixelbinding (elke pixel wordt apart weergegeven), waardoor je nog scherpere beelden krijgt. Deze beelden blijven scherp, ook bij abrupte bewegingen, hiervoor zorgt de High Density Tracking AF techniek van deze camera.

Een ander sterk punt van deze beste camera uit de testen van de bij de EISA aangesloten specialistische tijdschriften is de behuizing die stofdicht en spatwaterdicht is. Zo kun je veilig ook onder natte en stoffige omstandigheden fotograferen en filmen.

Kijk bij alle camera testen voor nog veel meer testen van camera's, of kijk bij de bovenaan genoemde overzicht van best geteste camera's voor de prijs en specificaties van de Sony DSC-RX10 IV en andere recent best geteste camera's.


Onderwerpen:
Beste superzoomcamera test, beste camera superzoom test, Sony Cybershot DSC-RX10 IV beste superzoom camera test Sony DSC-RX10 IV review.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.