Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste waterpistool

 


Wat is het beste waterpistool? Bij het Algemeen Dagblad besloten ze dat eens uit te testen. Zeven kinderen met even zoveel waterpistolen mochten de strijd met elkaar aangaan. Nadat ze allemaal; drijfnat waren bleek de X-Shot Hydro Hurricane het beste waterpistool.


Er zijn honderden waterpistolen op de markt waarvan de Nerf supersoakers de meest bekende zijn. Toch legde bij deze test de twee geteste Nerf supersoakers (de Soakzooka en de Twin Tide) het af tegen de X-Shot Hydro Hurricane van Zuru. Dit waterpistool schiet ver (12 meter), lang (50 seconden) en nauwkeurig.Meer goede waterpistolen

Het moderne waterpistool heeft qua design weinig meer met een pistool te maken. Het zijn imposante gevaartes waarmee je tijdens een watergevecht je tegenstander zeiknat kunt spuiten. Het bereik ligt vaak boven de 10 meter, en veel goede waterpistolen hebben een watertank met een inhoud van meer dan een liter. Dat maakt zo'n gevuld waterpistool wel wat zwaarder, maar je zit niet snel zonder munitie als je spaarzaam schiet.

Bij de meeste waterpistolen moet je het water uit het reservoir pompen voor je kunt schieten. Dit is extra handeling maar zorgt wel voor een extra krachtige straal. Belangrijk, want als jouw tegenstander eerder binnen bereik wan je waterpistool is heb je natuurlijk een groot voordeel.

Kijk hier voor alle waterpistolen

Zie ook: Meer beste speelgoed uit de test

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *