Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste waterpistool

Niet de Nerf Supersoaker maar de Zuru X-Shot is het beste waterpistool uit de waterpistolen test van het AD. Hier informatie en aanbiedingen van dit beste waterpistool en andere goede waterpistolen.


Wat is het beste waterpistool? Bij het Algemeen Dagblad besloten ze dat eens uit te testen. Zeven kinderen met even zoveel waterpistolen mochten de strijd met elkaar aangaan. Nadat ze allemaal; drijfnat waren bleek de X-Shot Hydro Hurricane het beste waterpistool.


Zuru beste waterpistool in test

Er zijn honderden waterpistolen op de markt waarvan de Nerf supersoakers de meest bekende zijn. Toch legde bij deze test de twee geteste Nerf supersoakers (de Soakzooka en de Twin Tide) het af tegen de X-Shot Hydro Hurricane van Zuru. Dit waterpistool schiet ver (12 meter), lang (50 seconden) en nauwkeurig.






Meer goede waterpistolen

Het moderne waterpistool heeft qua design weinig meer met een pistool te maken. Het zijn imposante gevaartes waarmee je tijdens een watergevecht je tegenstander zeiknat kunt spuiten. 

Het bereik ligt vaak boven de 10 meter, en veel goede waterpistolen hebben een watertank met een inhoud van meer dan een liter. 

Dat maakt zo'n gevuld waterpistool wel wat zwaarder, maar je zit niet snel zonder munitie als je spaarzaam schiet.

Bij de meeste waterpistolen moet je het water uit het reservoir pompen voor je kunt schieten. Dit is extra handeling maar zorgt wel voor een extra krachtige straal. 

Belangrijk, want als jouw tegenstander eerder binnen bereik wan je waterpistool is heb je natuurlijk een groot voordeel.

Zie ook: Meer beste speelgoed uit de test


Onderwerp:
Bij de waterpistolen test van het AD is het Zuru waterpistool als beste waterpistool getest. Dit beste waterpistool liet daarmee onder andere de veel duurdere Nerf supersoakers achter zich. Kijk hier voor aanbiedingen van dit beste waterpistool uit de test en aanbiedingen van andere goede waterpistolen.

Een reactie posten

0 Reacties