Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste babyfoon met camera

De beste babyfoon met camera (een Alecto camera babyfoon) en andere best geteste babyfoons.

Beste babyfoon camera: Alecto

De meeste goede babyfoons beschikken tegenwoordig niet alleen over een microfoon zodat je kunt horen wat er op de babykamer of kinderkamer gebeurt, maar ook over een camera. Met een babyfoon met camera kun je de kleine ook bekijken. De beste camera babyfoons beschikken ook over de mogelijkheid om de camera te bewegen. Hier de beste babyfoon met beweegbare camera uit de test.


Beste camera babyfoon test: Alecto DVM-200

De eer van de beste camera babyfoon uit de test viel de Alecto DVM-200 ten deel. Kijk bij de aanbiedingen van Alecto babyfoons voor alle informatie en de actuele laagste prijs van deze beste babyfoon met camera.

Deze Alecto babyfoon is een zeer goede camera babyfoon waarbij je met de camera kunt draaien, op en neer kunt bewegen, en kunt inzoomen. Zo kun je niet alleen een baby, maar ook een wat ouder kindje met de camera babyfoon goed in de gaten houden. 

Ook als het kind het bed uitkomt en bijvoorbeeld op de slaapkamer gaat spelen kun je deze via de camera volgen. Dit maakt de Alecto DVM-200 ook heel geschikt voor gebruik overdag. Met de camera babyfoon kun je je kindje in de gaten houden als hij of zij alleen op de kinderkamer speelt.́Beste babyfoon met camera: Alecto


Doordat je de camera van de babyfoon kunt draaien, en via de camera kunt zoomen, kun je deze babyfoon aan de muur bevestigen. 

Als het licht in de kamer uit is, of er slecht licht is, heb je toch goed zicht dankzij de infraroodcamera. En zo heeft de Alecto DVM-200 meer handige functies. 

Is de kleine bijvoorbeeld onrustig dan kun je via terugspreekfunctie met hem of haar praten om het kindje gerust te stellen, en deze beste babyfoon beschikt ook over de mogelijkheid een slaapliedje af te laten spelen. Ook zo krijg je een baby van afstand rustig.

Ook handig: Deze babyfoon meet de temperatuur in de babykamer en geeft een seintje wanneer de temperatuur in de kamer te hoog of te laag is


Beste camera babyfoon: Alecto

Beste camera babyfoon: Alecto


De Alecto DVM-200 bestaat uit twee delen. Deze beste babyfoon met camera bestaat uit een unit voor de kinderkamer, met camera en microfoon, en uit een mobiele ouder-unit met 4,3 inch kleurenscherm en microfoon waarop het kindje in de gaten gehouden kan worden. 

Op de ouder-unit kunnen draadloos tot vier kinderkamer-units worden aangesloten, zodat je meerdere kinderen kunt "monitoren".

Zowel de gebruikers van Coolblue als Kieskeurig wezen deze babyfoon als beste camera-babyfoon aan.


Beste babyfoon met camera Alecto

Beste babyfoon met camera Alecto


Babyfoons met app en WiFi

De Alecto DVM-200 is een beste koop. Het is de beste babyfoon met draaibare camera tegen de beste prijs. Maar er zijn nog meer uitgebreide varianten van deze beste babyfoon met camera. met nog meer mogelijkheden. Zoals een Alecto babyfoon met app en WiFi.

Je kunt qua mogelijkheden nog verder gaan en kiezen voor een babyfoon met draaibare camera waarbij je de beelden niet alleen via het bijbehorende beeldschermpje kunt bekijken, maar ook via een smartphone. In dat geval kun je ook een kijkje nemen in de kinderkamer als je niet thuis bent. 

Testen van deze babyfoons met app en WiFi zijn te vinden bij de andere testen van babyfoons.

Beste babyfoon kopen

Een overzicht van de beste aanbieders van babyfoons, de babyfoon top 10 en een babyfoon keuzehulp is te vinden op Beste Babyfoon Kopen. Kijk daar voor alle soorten babyfoons, van heel eenvoudig tot heel uitgebreid, tegen de beste prijs. Zowel met als zonder camera.


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste camera babyfoon, een babyfoon met camera die je kunt draaien, op en neer kunt bewegen en waarmee je kunt inzoomen. De beste babyfoon met camera uit de test is een Alecto babyfoon. Onder andere Coolblue en Kieskeurig kozen deze Alecto babyfoon met camera als beste camera babyfoon of beste koop in hun babyfoon test.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Bij de Consumentenbond babyfoon test is deze video babyfoon weer als beste koop getest. De Alecto DVM-200 babyfoons staan al jaren aan de top. Ik gebruik hem ook al weer een tijdje, en na volle tevredenheid. Zowel de beeldkwaliteit als de geluidskwaliteit zijn bijzonder goed. De camera kun je van afstand besturen. Omdat de ouder unit draadloos met accu is kun je hem makkelijk meenemen.

    Ik gebruik één babyfoon voor twee kinderen maar ik overweeg een tweede aan te schaffen. Je kan namelijk meerdere van deze camera babyfoons aan de ouder unit koppelen. De oudste hoeft dan niet naar de slaapkamer van de jongste te lopen als er iets is.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.