Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste babyfoon met beweegbare camera

Redactie     10:11    


De meeste goede babyfoons beschikken tegenwoordig niet alleen over een microfoon zodat je kunt horen wat er op de babykamer of kinderkamer gebeurt, maar ook over een camera. Met een babyfoon met camera kun je de kleine ook bekijken. De beste van deze babyfoons beschikken ook over de mogelijkheid de camera te draaien. Hier de beste babyfoon met beweegbare camera uit de test.


Beste babyfoon test: Alecto DVM-200

Deze eer viel de Alecto DVM-200 ten deel. Kijk bij de aanbiedingen van Alecto babyfoons voor alle informatie en de actuele laagste prijs.

Dit is een zeer goede camera-babyfoon waarbij je met de camera kunt draaien en kunt inzoomen. Zo kun je niet alleen een baby, maar ook een wat ouder kindje goed in de gaten houden. Ook als deze zijn bed uitkomt en bijvoorbeeld op de slaapkamer gaat spelen. Dit maakt de Alecto DVM-200 ook heel geschikt voor gebruik overdag, zo kun je je kindje in de gaten houden als hij alleen speelt.


Doordat je de camera kunt draaien, en kunt zoomen, kun je deze babyfoon aan de muur bevestigen. Als het licht in de kamer uit is, of er slecht licht is, heb je toch goed zicht dankzij de infraroodcamera. En zo heeft de Alecto DVM-200 meer handige functies. Is de kleine onrustig dan kun je via terugspreekfunctie met hem of haar praten en deze beste babyfoon beschikt ook over de mogelijkheid een slaapliedje af te laten spelen.

Ook handig: Deze babyfoon meet de temperatuur in de babykamer en geeft een seintje wanneer de temperatuur in de kamer te hoog of te laag isDe Alecto DVM-200 bestaat uit twee delen. Een unit voor de kinderkamer, met camera en microfoon, en een mobiele ouder-unit met 4,3 inch kleurenscherm en microfoon waarop het kindje in de gaten gehouden kan worden. Op de ouder-unit kunnen draadloos tot vier kinderkamer-units worden aangesloten, zodat je meerdere kinderen kunt "monitoren".

Zowel de gebruikers van Coolblue als Kieskeurig wezen deze babyfoon als beste camera-babyfoon aan, en bij de babyfoon test van de Consumentenbond was dit de beste koop.Babyfoons met app en WiFi

De Alecto DVM-200 is een beste koop. Het is de beste babyfoon met draaibare camera tegen de beste prijs. Je kunt qua mogelijkheden echter nog verder gaan en kiezen voor een babyfoon met draaibare camera waarbij je de beelden niet alleen via het bijbehorende beeldschermpje kunt bekijken, maar ook via een smartphone. In dat geval kun je ook een kijkje nemen in de kinderkamer als je niet thuis bent. Testen van deze babyfoons met app en WiFi zijn te vinden bij de andere testen van babyfoons.

Beste babyfoon kopen

Een overzicht van de beste aanbieders van babyfoons, de babyfoon top 10 en een babyfoon keuzehulp is te vinden op Beste Babyfoon Kopen. Kijk daar voor alle soorten babyfoons, van heel eenvoudig tot heel uitgebreid, tegen de beste prijs. Zowel met als zonder camera.


Onderwerp:
Alecto babyfoon beste babyfoon met camera, consumentenbond test beste koop, babyfoons met camera.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.