Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Dit is de beste draagbare radio (met DAB+)

 

Hier vind je de beste draagbare radio uit de test. Een digitale DAB+ radio. Met aanbiedingen van deze beste portable radio en andere goede DAB+ radio's.

Beste draagbare radio DAB+ Sony

Geniet van radio in een kristalheldere geluidskwaliteit met een DAB+ digitale radio. Dat kan ook onderweg met een draagbare DAB radio. Maar welke draagbare radio is in staat deze digitale uitzendingen weer te geven in de hoge kwaliteit die nodig is? Hier de beste draagbare radio met DAB+ ontvangst.

We kijken hier naar de beste draagbare radio met DAB+ uit de test en andere goede draagbare DAB radio's. Een portable radio moet tegenwoordig echt wel over een DAB+ ontvanger beschikken om zichzelf de beste draagbare radio te mogen noemen. 

Een draagbare DAB+ radio kan zowel uitzending in de (betere) digitale DAB+ frequentie ontvangen als radio via de FM band. DAB+ heeft dus alleen maar voordelen, en een DAB+ radio is over het algemeen nauwelijks duurder.

Kijk hier voor aanbiedingenDe Sony XDR-V1BTD is als beste draagbare radio getest. Deze draagbare radio is bovendien nog ruimer inzetbaar, want hij kan ook dienst doen als Bluetooth-speaker en wekkerradio. Functies die we bij de meeste goede draagbare DAB radio's tegenkomen.

Deze beste draagbare radio met DAB+ is maar een klein kasje, maar toch produceert deze DAB radio een mooi vol krachtig geluid dat je niet van zo'n klein apparaatje zou verwachten. Dit maakt deze Sony draagbare radio met DAB tevens tot een heel goede portable bluetooth speaker.

Kijk bij de bovengenoemde link naar alle informatie en de laagste actuele prijs van deze beste draagbare radio met DAB+ uit de test.

Meer goede portable DAB+ radio's

Wil je toch liever een wat grotere draagbare radio? Of zoek je een ander soort DAB radio?  Op Beste DAB+ Radio Kopen vind je nog veel meer goede DAB radio's, en aanbiedingen van de beste winkels om deze radio's met DAB te kopen.

Je vindt op Beste DAB+ Radio Kopen niet alleen draagbare radio's met DAB+ maar ook woonkamer radio's, stereosets, bouwradio's e.d. met DAB+ ontvangst.  Daar vind je ook de nummers 2 en 3 uit de test, de Sony XDR-S61D en de Lenco PDR-020 en de beste DAB+ radio's in alle categorie├źn.

Daar zijn tevens alle actuele winkelprijzen te vinden.

DAB is een interessante optie als je een portable radio kiest. Niet alleen is het digitale geluid beter, ook heeft DAB+ een goede dekking en zit een zender door het hele land (en daar buiten) op dezelfde digitale golflengte.


Beste draagbare radio DAB+ test Sony


Beste draagbare radio: Sony XDR-V1BTD

Terug naar de beste draagbare radio uit de test, de Sony XDR-V1BTD. Deze draagbare DAB+ radio is wat duurder dan andere draagbare radio's, maar je hebt dan niet alleen de beste draagbare radio maar ook een heel goede portable bluetooth speaker (met NFC) en een digitale wekkerradio.

Het geluid dat deze beste draagbare radio produceert is verbazend goed. Zowel van de digitale radiostations als de via bluetooth van je telefoon gestreamde muziek. 

Het verschil tussen digitale radio en een FM zender is als het verschil tussen dag en nacht. Bij DAB_ hoor je geen enkele ruis en geen enkel kraakje, maar wel een mooi helder en zuiver geluid dat verbazend krachtig is. 

Natuurlijk kun je op deze beste draagbare radio ook analoge FM-radio ontvangen, maar je raakt snel gewend en verwend met de digitale kwaliteit.

Deze kleine Sony radio is zeer portable. Ondanks de twee ingebouwde speakers is de draagbare radio klein en handzaam. En wat ook bijzonder fijn is bij mobiel gebruik is de goede accu. 25 uur lang kan deze radio op de accu spelen voordat deze weer opgeladen moet worden.

Deze beste draagbare radio is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Kijk bij de eerder genoemde link voor de actuele prijs.

Zie ook: Alle testen van radio's

 
Samenvatting:
Hier kijken we naar de beste draagbare radio uit de test. Dit is een draagbare DAB radio van Sony. Een DAB radio kan naast analoge radio (FM) ook digitale radio (DAB+) ontvangen. De beste draagbare radio met DAB+ kan daarnaast ook heel goed als portable bluetooth speaker dienst doen.

Foto's: Sony

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *