Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste draagbare radio (met DAB+)

Redactie     16:06     No comments


Geniet van radio in een kristalheldere geluidskwaliteit met een DAB+ digitale radio. Dat kan ook onderweg met een draagbare DAB+ radio. Maar welke draagbare radio is in staat deze digitale uitzendingen weer te geven in de hoge kwaliteit die nodig is? Hier de beste draagbare radio met DAB+ ontvangst.

De experts van Bol.com hebben de Sony XDR-V1BTD als beste draagbare radio getest. Deze draagbare DAB+ radio is bovendien nog ruimer inzetbaar, want hij kan ook dienst doen als Bluetooth-speaker en wekkerradio. Beide met dezelfde hoge geluidskwaliteit, een kwaliteit die je niet uit zo'n klein kastje zou verwachten. Kijk bij de aanbiedingen Sony portable radio's voor de lage actuele prijs en alle specificaties.

Meer goede portable DAB+ radio's

Op beste DAB+ radio vind je nog veel meer goede DAB radio's. Niet alleen draagbare radio's maar ook woonkamer radio's, stereosets, bouwradio's e.d. met DAB+ ontvangst.  Daar vind je ook de nummers 2 en 3 uit de test, de Sony XDR-S61D en de Lenco PDR-020 en de beste DAB+ radio's in alle categorie├źn.

Daar zijn tevens alle actuele winkelprijzen te vinden.

Tip: Ook de beste en goedkoopste aanbieders van alle goede DAB+ radio's vind je op Beste DAB+ Radio Kopen.

Beste draagbare radio: Sony XDR-V1BTD

Terug naar de beste portable radio, de Sony XDR-V1BTD. Deze draagbare DAB+ radio is wat duurder dan andere portable radio's, maar je hebt dan niet alleen de beste draagbare radio maar ook een heel goede portable Bluetooth speaker (met NFC) en een digitale wekkerradio.

Het geluid dat deze beste draagbare radio produceert is verbazend goed. Zowel van de digitale radiostations als de van je telefoon gestreamde muziek. Het verschil tussen digitale radio en een FM zender is als het verschil tussen dag en nacht. Geen enkele ruis en geen enkel kraakje, maar wel een mooi helder en zuiver geluid, en verbazend krachtig. Natuurlijk kun je ook analoge FM-radio ontvangen, maar je raakt snel gewend en verwend met de digitale kwaliteit.

Deze radio is zeer portable. Ondanks de twee ingebouwde speakers is hij klein en handzaam. En wat ook bijzonder fijn is bij mobiel gebruik is de goede accu. 25 uur lang kan deze radio op de accu spelen voordat deze weer opgeladen moet worden.

Deze beste draagbare radio is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Kijk bij de eerder genoemde link voor de actuele prijs.

Zie ook: Alle testen van radio'sOnderwerpen:
Beste DAB radio test, beste portable DAB+ radio, beste draagbare DAB plus radio.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.