Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Dit is de beste draagbare radio (met DAB+)

Hier vind je de beste draagbare radio uit de test. Een digitale DAB+ radio. Met aanbiedingen van deze beste portable radio en andere goede DAB+ radio's.

Beste draagbare radio DAB+ Sony

Geniet van radio in een kristalheldere geluidskwaliteit met een DAB+ digitale radio. Dat kan ook onderweg met een draagbare DAB radio. Maar welke draagbare radio is in staat deze digitale uitzendingen weer te geven in de hoge kwaliteit die nodig is? Hier de beste draagbare radio met DAB+ ontvangst.Een goede draagbare radio hoort over DAB+ ontvangst te beschikken

We kijken hier naar de beste draagbare radio met DAB+ uit de test en andere goede draagbare DAB radio's. Een portable radio moet tegenwoordig echt wel over een DAB+ ontvanger beschikken om zichzelf de beste draagbare radio te mogen noemen. 

Een draagbare DAB+ radio kan zowel uitzending in de (betere) digitale DAB+ frequentie ontvangen als radio via de FM band. DAB+ heeft dus alleen maar voordelen, en een DAB+ radio is over het algemeen nauwelijks duurder.Beste draagbare radio: Sony XDR-V1BTD

De Sony XDR-V1BTD is als beste draagbare radio getest. Deze draagbare radio is bovendien ruimer inzetbaar dan als DAB radio. Deze beste draagbare radio van Sony kan ook dienst doen als Bluetooth-speaker en wekkerradio. Functies die we overigens bij de meeste goede draagbare DAB radio's tegenkomen.

Deze beste draagbare radio met DAB+ is een kleine radio met een goed geluid. Het is maar een klein kasje, maar toch produceert deze DAB radio een mooi vol krachtig geluid dat je niet van zo'n klein apparaatje zou verwachten. 

Dit maakt deze Sony draagbare radio met DAB tevens tot een heel goede portable bluetooth speaker. Die hoef je niet meer aan te schaffen als je voor deze Sony portable radio kiest.

Kijk hier voor aanbiedingenBeste draagbare radio DAB+ test Sony


De Sony XDR-V1BTD is wat duurder dan de meeste andere draagbare radio's, maar je koopt met deze portable DAB radio niet alleen de beste draagbare radio maar ook een heel goede portable bluetooth speaker (met NFC) en een digitale wekkerradio.

Het geluid dat deze beste draagbare radio produceert is verbazend goed. Zowel van de digitale radiostations als het geluid van muziek en podcast die je via bluetooth van je telefoon streamt. 

Het verschil tussen het geluid van digitale radio en van hetzelfde radiostation via FM is als het verschil tussen dag en nacht. Bij DAB+ hoor je geen enkele ruis en geen enkel kraakje, maar je hoort wel een mooi helder en zuiver geluid dat verbazend krachtig is. 

Natuurlijk kun je op deze beste draagbare radio ook analoge FM-radio ontvangen, maar je raakt snel gewend en verwend met de digitale kwaliteit.

Deze kleine Sony radio is zeer portable. Ondanks de twee ingebouwde speakers is de draagbare radio klein en handzaam. En wat ook bijzonder fijn is bij mobiel gebruik is de goede accu. 25 uur lang kan deze radio op de accu spelen voordat deze weer opgeladen moet worden.

Deze beste draagbare radio is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Kijk bij de eerder genoemde link voor de actuele prijs.Meer goede portable DAB radio's

Wil je toch liever een wat grotere draagbare radio? Of voldoet de bovenstaande portable radio van Sony op een andere manier niet aan je wensen? Bijvoorbeeld omdat deze draagbare DAB+ radio je wat te duur is? In het onderstaande overzicht vind je aanbiedingen van meer dan 300 van dit soort portable radio's (als is de ene radio wat makkelijker te dragen dan de andere.

Van al deze portable DAB radio's vind je er de prijzen, specificaties en reviews. En je kunt makkelijk je persoonlijk beste portable radio uit dit grote aanbod selecteren.


Je vindt er nog meer portable radio's van Sony, maar ook goede draagbare radio's met DAB+ van andere goede merken zoals Kenwood Audio, Philips, JBL, Lenco, Grundig en veel andere bekende fabrikanten.

DAB is een interessante optie als je een portable radio kiest. Niet alleen is het digitale geluid beter, ook heeft DAB+ een goede dekking en zit een zender door het hele land (en daar buiten) op dezelfde digitale golflengte.Aanbiedingen DAB radio's beste winkels

Of zoek je een ander soort DAB radio?  Op Beste DAB+ Radio Kopen vind je de  aanbiedingen van de beste winkels om radio's met DAB ontvangst te kopen. Portable radio's maar ook woonkamer radio's met DAB+ en andere DAB radio's.


Zie ook: Alle testen van radio's

 
Samenvatting:
Hier kijken we naar de beste draagbare radio uit de test. Dit is een draagbare DAB radio van Sony. Een DAB radio kan naast analoge radio (FM) ook digitale radio (DAB+) ontvangen. De beste draagbare radio met DAB+ kan daarnaast ook heel goed als portable bluetooth speaker dienst doen.

Foto's: Sony

Een reactie posten

0 Reacties