Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope broodrooster

 

Zoek je een goed maar goedkoop broodrooster? Het basismodel van de Philips Daily is het beste goedkope broodrooster uit de test.

Philips broodrooster beste goedkope broodrooster

Ben je op zoek naar een goed broodrooster, maar heb je geen behoefte aan een duur broodrooster waarmee je ook tosti's, bolletjes en meer dan twee boterhammen tegelijk kunt roosteren? Kijk dan eens naar de Philips broodroosters uit de Daily Collection. Deze Philips toasters zijn de beste broodrooster als je een eenvoudig goedkoop broodrooster van goede kwaliteit zoekt.

Het basis broodrooster uit deze serie (voor het roosteren van twee boterhammen) koop je ruim onder de 30 euro. En dan heb je een prima Philips broodrooster in de kast of op het aanrecht staan.

Beste goedkope broodrooster

Met hun lage prijs zij de Philips broodroosters een voordelig maar goed broodrooster. Een goedkoop broodrooster van hoge kwaliteit. Een broodrooster voor smakelijk geroosterde boterhammen. 

Er zijn verschillende versies van het Philips Daily broodrooster. Je kunt kiezen voor een goedkoop broodrooster voor het roosteren van twee boterhammen (foto onder), maar ook voor een iets minder goedkoop model met een tosti-klem en / of geïntegreerde opzethouder zodat je er ook broodjes mee kunt roosteren.


Philips Daily: Beste goedkope broodrooster

Philips Daily: Beste goedkope broodrooster


Maar voor welk Philips Daily broodrooster je ook kiest. Met deze Philips broodroosters rooster je je bammetjes helemaal naar eigen smaak, want elk broodrooster uit deze series biedt een keuze uit wel acht verschillende standen om te roosteren. Ook het goedkoopste broodrooster!

Ga je voor een licht kleurtje of voor een heel knapperig broodje? Of iets daar tussenin? Je kunt het precies bepalen.

Naast de roosterstanden kent dit beste eenvoudige broodrooster ook een ontdooifunctie. Een kruimellade vangt alle kruimels op en de koele wand voorkomt het branden van de handen. En wil je een broodje niet roosteren maar alleen wat verwarmen dan kun je het opwarmrekje gebruiken. Op die manier kun je bijvoorbeeld ook broodjes en croissants verhitte

Het klinkt allemaal niet zo speciaal, maar dat zijn deze Philips broodroosters, ook niet. Met een Philips Daily broodrooster kies je voor een goed degelijk broodrooster voor het roosteren van één of twee sneetjes brood, niet meer en niet minder.

Andere goede broodroosters

Zoek je wel zo'n uitgebreid boordrooster? Kijk dan bij de andere testen van broodroosters voor een meer uitgebreid model. Of kijk bij alle goede broodroosters om zelf een keuze te maken. Je vindt daar ook van alle broodroosters de prijs, de specificaties, de mogelijkheden en een test of review.

Kijk voor de actuele laagste winkelprijs van dit beste broodrooster zonder poespas bij het bovenaan genoemde overzicht met alle broodroosters. Je vindt daar nog veel meer goede broodroosters (ook meer luxe modellen) die je goedkoop kunt aanschaffen.

Foto's: Philips

Onderwerp:
Ben je op zoek naar het beste broodrooster tegen een lage prijs? Kijk dan naar de toaster uit de Philips Daily Collection of Viva Collection. Daarmee koop je een goedkoop broodrooster van prima kwaliteit. Meer goedkope broodrooster en andere beste broodroosters uit de test vind je bij bovenstaande links.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.