Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste eenvoudige broodrooster

Redactie     14:45     No comments


Ben je op zoek naar een goed broodrooster, maar heb je geen behoefte aan een duur broodrooster waarmee je ook tosti's, bolletjes en meer dan twee boterhammen tegelijk kunt roosteren? Kijk dan eens naar de Philips HD2581/90 uit de Daily Collection. Deze Philips is het beste broodrooster als je een eenvoudig broodrooster zoekt.


Met een prijs van circa 25 euro is dit een voordelig broodrooster, maar dan wel één van hoge kwaliteit, voor smakelijk geroosterde boterhammen. Want bolletjes en broodjes rooster je niet met dit beste broodrooster, en ook over een tosti-kleim beschikt deze Philips niet. Zoek je wel zo'n uitgebreid boordrooster? Kijk dan bij de andere testen van broodroosters voor een meer uitgebreid model.

Of kijk bij alle goede broodroosters om zelf een keuze te maken. Je vindt daar ook van alle broodroosters de prijs, de specificaties, de mogelijkheden en een test of review.

Beste broodrooster, eenvoudig: Philips Daily Collection HD2581/90

Terug naar het beste eenvoudige broodrooster uit de test. Hiermee rooster je je bammetjes helemaal naar eigen smaak, want dit broodrooster biedt een keuze uit wel acht verschillende rooststanden. Ga je voor een licht kleurtje of voor een heel knapperig broodje? Of iets daar tussenin? Je kunt het precies bepalen.Naast de roosterstanden kent dit beste eenvoudige broodrooster ook een ontdooifunctie. Een kruimellade vangt alle kruimels op en de koele wand voorkomt het branden van de handen. En wil je een broodje niet roosteren maar alleen wat verwarmen dan kun je het opwarmrekje gebruiken. Op die manier kun je bijvoorbeeld ook broodjes en croissants verhitte

Het klinkt allemaal niet zo speciaal en dat is de Philips Daily Collection HD2581/90 dan ook niet. Dit is gewoon een goed degelijk broodrooster voor het roosteren van één of twee sneedjes brood, niet meer en niet minder.

Kijk voor de actuele laagste winkelprijs van dit beste broodrooster zonder poespas bij het bovenaan genoemde overzicht met alle broodroosters. Je vindt daar nog veel meer goede broodroosters (ook meer luxe modellen) die je goedkoop kunt aanschaffen.

Onderwerpen
Beste broodrooster, Philips Daily Collection, toaster.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.