Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste lijmpistool test

 

Het beste lijmpistool uit de test. Dit goede lijmpistool is zowel geschikt als hobbylijmpistool als lijmpistool bij klussen.

Steinel Gluematic 5000 lijmpistool

De Steinel Gluematic 5000 is bij diverse onafhankelijke testen als beste lijmpistool getest. Dit met snoer of draadloos te gebruiken lijmpistool is dan ook een uniek stuk elektrisch gereedschap.


Beste lijmpistool in meerdere testen

Bij de meest recente lijmpistool test van het Duitse tijdschrift OKO-Test kwam de Steinel Gluematic 5000 als beste lijmpistool uit de test. Niet verwonderlijk want bij eerdere tests van o.a. Heimwerker.de en Heimwerker Praxis kwam dit lijmapparaat ook al als beste lijmpistool uit de test. Daarom hier aandacht voor de Steinel Gluematic 5000.

De Steinel Gluematic 5000 is absoluut het topmodel onder de lijmpistolen. Dit beste lijmpistool levert goede prestaties en kent een hoog gebruiksgemak. En dit beste hobbylijmpistool / beste kluslijmpistool heeft ook een aantrekkelijk prijskaartje. 

Kijk bij de link hierboven voor een aanbieding van dit beste lijmpistool uit de test en andere Steinel lijmpistolen, of kijk voor meer goede lijmpistolen bij de aanbiedingen alle lijmpistolen

Daar vind je honderden lijmpistolen tegen een lage prijs, met alle specificaties en al hun mogelijkheden.

Beste lijmpistool: Steinel Gluematic 5000

Bij dit best geteste Steinel lijmpistool wordt gebruik gemaakt van een ingekapselde smeltkamer die als warmteaccumulator dienst doet. Zodoende heb je bij dit beste lijmpistool, na opwarmen, geen  kabel meer nodig. Dat maakt dit gereedschap natuurlijk een stuk handzamer. 

Heb je een meer langdurige klus, dan kun je wel gewoon een stroomkabel aansluiten. Dan kunnen er grote hoeveelheden smeltlijm continue worden gebruikt.


Steinel Gluematic 5000 lijmpistool

Beste lijmpistool hobby en klus: Steinel Gluematic


De 2-PCT opwarmtechniek zorgt er voor dat het lijmpistool in 3 a 5 minuten klaar is voor draadloos gebruik. Er wordt een staander meegeleverd die meteen dienst doet als oplaadstation. Het draadloze gebruik, zonder accu, is het grote pluspunt van dit Steinel lijmpistool. En dat dit draadloze lijmpistool geen accu nodig heeft is ook gunstig voor de prijs.

Een ander sterk punt van dit beste lijmpistool uit zoveel tests is de temperatuur die constant op 200 graden blijft. Hierdoor wordt het lijmend vermogen verdrievoudigd. Op dit punt wint dit beste lijmpistool het echt van de concurrentie.

Zie ook: Meer beste lijmpistolen uit de test


Onderwerp:
In de lijmpistool test van het Duitse tijdschrift OKO-Test is de Steinel Gluematic 500 als beste lijmpistool getest. Dit beste lijmpistool uit de test werkt draadloos zonder accu. Hier boven alle informatie en aanbiedingen van dit beste lijmpistool uit de test en van andere goede lijmpistolen voor klussen en hobby.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.