Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste lijmpistool test

Redactie     12:15     No comments

Steinel Gluematic 5000 lijmpistool

De Steinel Gluematic 5000 is bij diverse onafhankelijke testen als beste lijmpistool getest. Dit met snoer of draadloos te gebruiken lijmpistool is dan ook een uniek stuk elektrisch gereedschap.


Bij de meest recente lijmpistool test van het Duitse tijdschrift OKO-Test kwam de Steinel Gluematic 5000 als beste lijmpistool uit de test. Niet verwonderlijk want bij eerdere tests van o.a. Heimwerker.de en Heimwerker Praxis kwam dit lijmapparaat ook al als beste lijmpistool uit de test. Daarom hier aandacht voor de Steinel Gluematic 5000.

De Steinel Gluematic 5000 is absoluut het topmodel onder de lijmpistolen. Met goede prestaties en een hoog gebruiksgemak. En ook met een aantrekkelijk prijskaartje. Kijk bij de link hierboven voor een aanbieding van dit beste lijmpistool uit de test en andere Steinel lijmpistolen, of kijk voor meer goede lijmpistolen bij de aanbiedingen van alle hobby lijmpistolen. Daar vind je bijna 200 lijmpistolen tegen een lage prijs.

Beste lijmpistool: Steinel Gluematic 5000

Bij dit best geteste Steinel lijmpistool wordt gebruik gemaakt van een ingekapselde smeltkamer die als warmteaccumulator dienst doet. Zodoende heb je bij dit lijmpistool, na opwarmen, geen  kabel meer nodig. Dat maakt dit gereedschap natuurlijk een stuk handzamer. Heb je een meer langdurige klus, dan kun je wel gewoon een stroomkabel aansluiten. Dan kunnen er grote hoeveelheden smeltlijm continue worden gebruikt.

Steinel Gluematic 5000 lijmpistool


De 2-PCT opwarmtechniek zorgt er voor dat het lijmpistool in 3 a 5 minuten klaar is voor draadloos gebruik. Er wordt een staander meegeleverd die meteen dienst doet als oplaadstation. Het draadloze gebruik, zonder accu, is het grote pluspunt van dit Steinel lijmpistool.

Een ander sterk punt van dit beste lijmpistool uit zoveel tests is de temperatuur die constant op 200 graden blijft. Hierdoor wordt het lijmend vermogen verdrievoudigd. Op dit punt wint dit beste lijmpistool het echt van de concurrentie.

Zie ook: Meer beste lijmpistolen uit de test


Onderwerp:
In de lijmpistool test van het Duitse tijdschrift OKO-Test is de Steinel Gluematic 500 als beste lijmpistool getest. Hier boven alle informatie en aanbiedingen van dit beste lijmpistool uit de test en van andere goede lijmpistolen voor klussen en hobby.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.