Beste hobbylijmpistool / kluslijmpistool uit de test

Het beste allround lijmpistool. Dit goede lijmpistool is zowel geschikt als hobbylijmpistool als kluslijmpistool.

Steinel Gluematic 5000 hobbylijmpistool

De Steinel Gluematic 5000 is bij diverse onafhankelijke testen als beste lijmpistool getest. Dit met snoer of draadloos te gebruiken lijmpistool is dan ook een uniek stuk elektrisch gereedschap.

Dit Steinel lijmpistool is uitermate goed geschikt als hobbylijmpistool, maar ook als je gaat klussen kun je veel plezier beleven aan dit accu lijmpistool van Steinel. Dit Steinel Gluematic lijmpistool is dus meer dan alleen een hobbylijmpistool.

Beste lijmpistool in meerdere testen

Bij de meest recente lijmpistool test van het Duitse tijdschrift OKO-Test kwam de Steinel Gluematic 5000 als beste lijmpistool uit de test. Niet verwonderlijk want bij eerdere tests van o.a. Heimwerker.de en Heimwerker Praxis kwam dit lijmapparaat ook al als beste lijmpistool uit de test. Daarom hier aandacht voor de Steinel Gluematic 5000.

De Steinel Gluematic 5000 is absoluut het topmodel onder de lijmpistolen. Dit beste lijmpistool levert goede prestaties en kent een hoog gebruiksgemak. En dit beste hobbylijmpistool / beste kluslijmpistool heeft ook een aantrekkelijk prijskaartje. 

Kijk bij de link hierboven voor een aanbieding van dit beste hobbylijmpistool uit de test en andere Steinel lijmpistolen voor hobby of klussen, of kijk voor meer goede lijmpistolen bij de aanbiedingen alle lijmpistolen

Daar vind je honderden hobbylijmpistolen en andere lijmpistolen tegen een lage prijs, met alle specificaties en al hun mogelijkheden.

Beste lijmpistool: Steinel Gluematic 5000

Bij dit best geteste Steinel lijmpistool wordt gebruik gemaakt van een ingekapselde smeltkamer die als warmteaccumulator dienst doet. Zodoende heb je bij dit beste hobbylijmpistool, na opwarmen, geen  kabel meer nodig. Dat maakt dit gereedschap natuurlijk een stuk handzamer. 

Maar dit beste hobbylijmpistool is ook een prima kluslijmpistool. Heb je een meer langdurige klus, dan kun je wel gewoon een stroomkabel aansluiten. Dan kunnen er grote hoeveelheden smeltlijm continue worden gebruikt.


Steinel Gluematic 5000 lijmpistool hobby en klussen

Beste lijmpistool hobby en klus: Steinel Gluematic


De 2-PCT opwarmtechniek zorgt er voor dat het accu lijmpistool in 3 a 5 minuten klaar is voor draadloos gebruik. Er wordt een staander meegeleverd die meteen dienst doet als oplaadstation. 

Een ander sterk punt van dit beste lijmpistool uit zoveel tests is de temperatuur die constant op 200 graden blijft. Hierdoor wordt het lijmend vermogen verdrievoudigd. Op dit punt wint dit beste hobbylijmpistool / kluslijmpistool het echt van de concurrentie.

Andere goede lijmpistolen voor hobby en klusser

Bij de beste lijmpistolen uit de test vind je meer goede hobbylijmpistolen en kluslijmpistolen. Andere fabrikanten van deze lijmapparaten zijn onder andere Bosch, Ferm, Makita, Dremel, Parkside, Makita, De Walt, Milwaukee en Powerplus. Het aanbod loopt uiteen van eenvoudig goedkoop kluslijmpistool tot een heel professioneel lijmpistool.

Bij de bovenaan genoemde lijmpistool aanbiedingen vind je ze allemaal, met een keuzehulp waarmee je snel en makkelijk het voor jou meest geschikte lijmpistool kunt selecteren.

Over Steinel lijmpistolen

Steinel is een Duits bedrijf dat vooral bekend is als fabrikant van automatische verlichting (met sensoren), maar ook op het gebied van lijmpistolen behoort Steinel tot de beste merken. Steinel lijmpistolen zijn heel goede lijmpistolen en je hebt ook nog eens de keuze uit heel veel verschillende Steinel lijmapparaten. Van een kluslijmpistool tot industriële lijmpistolen. 

Veel van de technieken van de professionele Steinel lijmpistolen zijn ook terug te vinden in een Steinel hobbylijmpistool. Ook de hobbylijmpistolen en kluslijmpistolen van Steinel zijn van zeer hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en duurzaam.


Onderwerp:
In de lijmpistool test van het Duitse tijdschrift OKO-Test is de Steinel Gluematic 500 als beste lijmpistool getest. Dit beste lijmpistool uit de test werkt zowel draadloos als met snoer . Hier boven alle informatie en aanbiedingen van dit beste hobbylijmpistool / beste kluslijmpistool uit de test en van andere goede lijmpistolen voor klussen en hobby.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Zowel mijn vrouw als ik gebruiken het lijmpistool heel vaak. Ik voor klussen, mijn vrouw voor knutselen en fröbelen Mijn lijmpistool heeft minder dan 20 euro gekost en dat geld is dus goed besteed.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.