Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste stoomkoker en beste koop

De beste stoomkoker (Braun) en de beste koop (Aigostar) uit de stoomker test. Plus aanbiedingen van meer goede stoomkokers.

braun beste stoomkoker test

Het stomen van voedsel is gezond en lekker. Gezond omdat er geen vet aan te pas komt en omdat de vitaminen en mineralen bewaard blijven. Lekker omdat ook de aroma's en smaak niet aangetast worden door vet en water. Hier de beste stoomkoker en de beste koop.
Het grote verschil tussen een stoomkoker en een stoompan is dat een stoomkoker zijn eigen energiebron hebt. 

En meestal beschikt een stoomkoker over verschillende etages (stoomschalen) zodat je meerdere gerechten los van elkaar kunt stomen. Ideaal voor het gelijktijdig stomen van groente, vlees en aardappelen zonder dat ze elkaars smaak beĆÆnvloeden.

Prijzen en informatie

Kijk voor de prijzen en alle informatie bij de aanbiedingen alle stoomkokers. Je vindt daar ook beide onderstaande stoomkokers (de beste stoomkoker en de beste koop), met alle informatie en de prijzen.

Beste stoomkoker: Braun FS3000

De beste stoomkoker van dit moment is de Braun FS3000 stoomkoker die beschikt over twee stoomschalen. Zo stoom je vlees, vis, groente, aardappelen en eieren op een manier waarbij smaak, geur, kleur en voedingswaarde behouden blijven, en dat alles zonder een spatje vet. 

Deze Braun stoomkoker heeft de hoogste waardering gekregen. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Braun stoomkokers voor deze beste stoomkoker tegen een lage prijs.Braun stoomkoker
Braun stoomkoker, best stoomkoker test


Een sterk punt van deze beste stoomkoker is de stoomversneller waardoor er al binnen 45 seconden seconden stoom geproduceerd wordt. Zo kun je extra snel je eten stomen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en de voedingswaarde.

Het is vooral de hoge kwaliteit waarvan deze stoomkoker het moet hebben. En van de eenvoudige bediening. Want deze eenvoud gaat ten koste van de mogelijkheden. Zo beschikt deze stoomkoker niet over een timer of automatisch programma.

Kenmerken Braun stoomkoker
+ Stevige stoomkoker van hoge kwaliteit
+ Goede isolatie waardoor het eten goed warm blijft ook al kent deze stoomkoker geen warmhoud stand.
+ Compact formaat.
+ Heel eenvoudige bediening.
+ Er worden 4 stoomkommen meegeleverd.
+ 1 stoomkom is specifiek voor gebruik als rijstkoker.
- 2 stoomkommen gelijktijdig te gebruiken.
- Geen timer, geen automatische programma's.
- Je moet van het "witgoed" design houden.
- Geen goedkope stoomkoker.

Dit is een beste stoomkoker als je geen automatische programma's gebruikt en niet meer dan 2 gerechten gelijktijdig wilt stomen. 

Voor de meer geavanceerde functies hebben we hier onder een andere goede stoomkoker die nauwelijks lagere score haalt maar wel over meer functies beschikt. En waarbij je 3 stoomkommen gelijktijdig kunt gebruiken en die bovendien nog een stuk goedkoper is.

Beste koop: Aigostar Fitfoodie stoomkoker

De beste koop bij de stoomkokers is de Aigostar stoomkoker. Deze beste koop koop je onder de 40 euro waarbij je de keuze hebt tussen een witte stoomkoker en een iets duurdere RVS stoomkoker.


Beste koop stoomkoker Aigostar

Beste koop stoomkoker Aigostar


Ook deze Aigostar stoomkoker is beter geschikt voor een groter gezin en meerdere gerechten, want deze beste koop stoomkoker beschikt over 3 schalen van elk 3 liter. Evenals de Brain stoomkoker is deze beste koop BPA vrij en daarmee geschikt voor het stomen van babyvoeding.

De Aigostar Fitfoodie stoomkoker beschikt wel over een automatisch programma en een mechanische timer met maximaal 1 uur startuitstel. 

+ 3 stoomschalen van 3 liter, gelijktijdig te gebruiken.
+ Stoomt binnen 15 seconden.
+ Goede goedkope stoomkoker.
+ Mechanische timer en automatisch programma.
- Kwaliteit materialen is minder goed dan bij de Braun stoomkoker.
- De Aigostar Fitfoodie is ook een stuk groter.


Zowel met de Braun stoomkoker als met de Aigostar stoomkoker kun je hele maaltijden stomen. Hou je van gezond eten en verse ingrediĆ«nten? Dan is zo'n stoomkoker een geweldige uitvinding. 

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor alle mogelijkheden en prijzen. Je vindt daar nog meer goede stoomkokers.

Zie ook: Alle testen stoomkokers


Onderwerp:
De Braun stoomkoker is als beste stoomkoker uit de test van stoomkokers gekomen. Dit is een stoomkoker van zeer hoge kwaliteit en een eenvoudige bediening. Deze beste stoomkoker is zelf ook wat eenvoudig en beschikt over 2 schalen voor gelijktijdig stomen. Zoek je een grotere stoomkoker met 3 schalen en meer functies dan is de Aigostar Fitfoodie je beste stoomkoker. Deze vrij goedkope stoomkoker is ook de beste koop. 
Informatie en aanbiedingen van deze beste stoomkokers uit de stoomkoker test vind je hier boven.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik snap niet waarom zo weinig mensen een stoomkoker gebruiken. Onbekend maakt onbemind? Ik gebruik de stoomkoker meermalen per week. Het is niet alleen makkelijk en gezond, eten (en dan vooral groente) uit de stoomkoker is ook veel beter van smaak dan uit de pan.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.