Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stoomkoker en beste koop

Redactie     17:56     No comments


Het stomen van voedsel is gezond en lekker. Gezond omdat er geen vet aan te pas komt en omdat de vitaminen en mineralen bewaard blijven. Lekker omdat ook de aroma's en smaak niet aangetast worden door vet en water. Hier de beste stoomkoker en de beste koop.


Het grote verschil tussen een stoomkoker en een stoompan is dat een stoomkoker zijn eigen energiebron hebt. En meestal beschikt een stoomkoker over verschillende etages (stoomschalen) zodat je meerdere gerechten los van elkaar kunt stomen. Ideaal voor het gelijktijdig stomen van groente, vlees en aardappelen zonder dat ze elkaars smaak beïnvloeden.

Prijzen en informatie

Kijk voor de prijzen en alle informatie bij het overzicht van stoomkokers. Je vindt daar ook beide onderstaande stoomkokers (de beste stoomkoker en de beste koop), met alle informatie en de prijzen.

Beste stoomkoker: Philips Avance HD9170/91

De beste stoomkoker van dit moment is de Philips Avance HD9170/91 die beschikt over drie stoomschalen. Zo stoom je vlees, vis, groente, aardappelen en eieren op een manier waarbij smaak, geur, kleur en voedingswaarde behouden blijven, en dat alles zonder een spatje vet. Kijk bij de aanbiedingen van Philips stoomkokers voor deze beste stoomkoker tegen een lage prijs.Per stoomschaal kun je een maaltijdprogramma, temperatuur en stoomtijd instellen. De Aroma Infuser is ideaal voor heerlijk gekruide gerechten, en met de Turbo Start kun je extra snel je eten stomen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en de voedingswaarde.

Met de timer kun je automatisch het stomen van je eten laten starten en stoppen. Zet alles klaar en je eten is gaar als je thuis komt. En ben je door overwerk of drukte op de weg wat later thuis? geen probleem, de warmhoudfunctie houdt je avondeten op temperatuur. En na het eten gaan alle losse onderdelen gewoon in de vaatwasser.

Kortom deze beste stoomkoker uit de test is een echte topper. Kijk in het bovengenoemde overzicht met alle stoomkokers voor de actuele laagste prijs van deze beste stoomkoker.

Beste koop: Russell Hobbs Cook@Home 19270-56 stoomkoker

Hoewel de bovenstaande Philips iedere cent waard is en bovendien helemaal niet zo duur hebben we ook een goed alternatief tegen een lagere prijs. Deze beste koop koop je ruim onder de 40 euro (zie bovenstaand overzicht).Ook deze Russell Hobbs stoomkoker beschikt over 3 schalen van elk 3 liter. Ook wordt er een extra stoommandje van 1 liter meegeleverd voor het stomen van rijst. Zoals we van Russell Hobbs gewend zijn is deze stoomkoker een lust voor het oog en een product van zeer goede kwaliteit.

Ook deze stoomkoker beschikt over een timer, een lekbakje en 3 stapelbare schalen die als stoomschaal dienst doen.

Zowel met de Philips als met de Russell Hobbs kun je hele maaltijden stomen. Hou je van gezond eten en verse ingrediënten? Dan is zo'n stoomkoker een geweldige uitvinding.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor alle mogelijkheden en prijzen.

Zie ook: Alle testen stoomkokers


Onderwerp:
Een Philips Advance stoomkoker is als beste stoomkoker uit de test van stoomkokers gekomen. De beste koop is een Russell Hobbs stoomkoker. Informatie en aanbiedingen van deze beste stoomkokers uit de stoomkoker test vind je hier boven.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.