Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stoomkoker test

Koken met een stoomkoker heeft vele voordelen. Doordat er geen vet bij komt kijken en de garing uitsluitend plaats vindt door hete stoom, waarbij het voedsel niet in het water staat, is dit gezonder en ook lekkerder. Hieronder meer informatie over stoomkokers en de beste stoomkoker uit diverse tests.

Testen van stoomkokers

We hebben twee testen van stoomkokers gevonden. Kijk hieronder voor de beste stoomkokers uit deze tests.Overzicht stoomkokers en hun prijs

Kijk in het overzicht stoomkokers voor alle goede stoomkokers, hun mogelijkheden, hun specificaties en hun prijs. Je kunt daar ook gericht naar de voor jou beste stoomkoker met de laagste prijs zoeken.

Informatie stoomkoker

Hieronder vind je handige informatie die je helpt bij het zoeken en vinden van de voor jou beste stoomkoker.

Aantal stoomschalen

Heel belangrijk is het aantal stoomschalen dat de stoomkoker biedt. Met meerdere stoomschalen kun je meerdere gerechten los van elkaar stomen. Veel stoomkokers beschikken over drie stoomschalen. Handig, want dan hebben groente, vlees en aardappels hun eigen schaal. Maar let op, er zijn ook stoomkokers met maar twee of één stoomschalen.

Het is bij meerdere stoomschalen natuurlijk erg handig als je de stoomtijd per schaal kunt instellen.

Inhoud van de stoomschaal

Let ook op de grootte van de stoomschalen. Per stoomkoker hebben de stoomschalen normaal gesproken dezelfde maat, maar bij de ene stoomkoker is de inhoud van de stoomschaal groter dan bij de ander. 3 liter per schaal is een gemiddelde maat, maar er zijn ook stoomkokers met veel grotere en veel kleinere schalen.

Timer en warmhoudfunctie

Wil je gelijk aan tafel als je thuis komt? Met een stoomkoker met timer en warmhoudfunctie kan dat. Stel de stoomtijd in (eventueel per schaal) en stel in hoe laat het stoomproces moet beginnen en het eten is klaar als je thuiskomt. Stond je in de file of had de trein vertraging? Dan kan een warmhoudfunctie het eten op temperatuur houden. Let dus op deze twee functies als je dit wil.

Goede stoomkokers

Goede stoomkokers voor een stoomkoker zijn Philips, Russell Hobbs, Tefal, Braun en Bosch. Alle stoomkokers van deze, en andere, goede merken vind je in het bovenaan genoemde overzicht met alle stoomkokers.

Zie ook: Meer testen keuken apparatuur

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.