Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vriezer voor in de schuur of garage

Redactie     13:59     No comments


Niet iedere vriezer is even geschikt voor plaatsing in de schuur of garage. Een vriezer heeft in de schuur namelijk met veel meer temperatuurschommelingen te maken dan in huis. En het klinkt onlogisch, maar niet alleen te warme temperaturen maar ook te koude temperaturen kunnen problematisch zijn voor een vriezer. Een vrieskast van Liebherr is getest als beste vriezer voor in de garage of schuur.


Of eigenlijk betreft het een beste koop, want er is niet alleen gekeken naar een goede kwaliteit van de vriezer, maar naar het totaalplaatje, dus ook naar de prijs. Uiteindelijk kwam de Liebherr GNP 2313-21 als beste vriezer voor schuur en garage uit de test.

Prijs en alle informatie

Kijk bij de vriezers geschikt voor schuur en garage voor de actuele winkelprijzen en alle specificaties voor alle goede vriezers die geen problemen hebben met temperaturen onder het vriespunt of met juist heel warme temperaturen.

Beste vriezer schuur en garage: Liebherr GNP 2313

De Liebherr GNP 2313 is getest als beste vriezer om een schuur te plaatsen. Deze beste vriezer heeft namelijk geen last van lage temperaturen en de maximale temperatuur mag wel 43 graden Celsius bedragen.


Geschikt voor extreme temperaturen

De meeste andere vriezers hebben al een probleem in een ruimte met een temperatuur onder de 16 graden, en zelfs voor de koudste klimaatklasse (SN) geldt een minimum temperatuur van 10 graden Celsius. Bij de Liebherr GNP 2313-21 ligt deze minimum temperatuur van 0 graden dus bijzonder laag!

Ook de maximale temperatuur van 43 graden voldoet aan de hoogste klimaatklasse. Dat is 11 graden hoger dan klimaatklasse SN.

Dit zijn voor een vriezer extreme temperaturen. Hou er rekening mee dat de temperaturen in een onverwarmde schuur of garage lang niet zo extreem zijn als buiten. In een schuur zal het normaal gesproken niet vriezen.

Een grote vrieskast

Bij de test is er ook gekeken naar de capaciteit. Een vriezer die in de schuur of garage geplaatst wordt is meestal bedoeld voor de opslag van grote hoeveelheden ingevroren etenswaren. Een grote capaciteit is dan belangrijk. En groot is deze beste vriezer! Met een inhoud van 185 liter verdeeld over 6 vrieslades kun je heel erg veel invriezen en ingevroren houden.

Wil je een minder grote vriezer? Kijk dan in het eerder genoemde overzicht met andere voor in de schuur of garage geschikte vriezers met een review en alle informatie waaronder de winkelprijzen. Hou wel rekening met de temperatuurgrenzen.

Bij de test is ook rekening gehouden met het formaat van de vriezer. Je vrieskisten, vrieskasten en tafelmodellen. Deze beste vriezer uit de test is een vrieskast. Bij een vrieskast wordt de ruimte binnen de vriezer praktischer benut dan bij een vrieskist. En een vrieskast neemt minder vloerruimte in dan een vrieskist. Dat is in een schuur of garage erg belangrijk want daar heb je je ruimte ook hard nodig voor het opslaan van andere spullen.

Een heel goede vriezer

Deze vriezer is getest als beste vrieskast voor schuur en garage, maar dat betekent niet dat het binnenshuis ook geen geweldige vriezer is. Integendeel, dit is een topmodel! Hij biedt veel vriesruimte, hij beschikt over No Frost zodat je nooit hoeft te ontdooien en er zit een alarm op voor het geval je de deur niet goed afsluit. Ook voor in huis is dit één van de beste vriezers.

Niet voor niets is de witgoed-fabrikant Liebherr helemaal gespecialiseerd in koelen en vriezen.

Kijk bovenaan bij de vriezers geschikt voor schuur en garage voor een overzicht van vrieskisten, vrieskasten en andere vriezers die geen problemen hebben met vorst.

Zie ook: Alle testen van vriezers.

Onderwerpen:
Vriezer in schuur, beste vrieskast schuur, vriezer garage, vrieskist.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.