Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Harman Kardon Citation 500 EISA Award voor beste smart speaker

De beste smart speaker uit de test is de Harman Kardon Citatation 500. Hier een review en aanbiedngen van deze beste smart speaker.


De nieuwste generatie speakers zijn meer dan alleen een luidspreker. Deze slimme speakers (smart speakers) beschikken over microfoons en een netwerkverbinding. Zo kan een smart speaker informatie en muziek op internet opzoeken en afspelen, en je bijvoorbeeld in gesproken tekst antwoord op vragen geven. De Harman Kardon Citation 500 (met Google Assistant) is enige tijd terug getest als beste smart speaker.


Wat is een smart speaker?

Plaats de Harman Kardon Citation 500 smart speaker  ergens in je huiskamer en vraag letterlijk om de muziek die je wilt horen. Of stel een vraag waarop de assistent je via de speaker antwoord geeft. Ook kun je eventueel gekoppelde andere slimme apparatuur als de verlichting en de thermostaat via de smart speaker met je stem bedienen.

Een goede smart speaker beschikt dus over goede microfoons met een goed bereik die in staat zijn om bijgeluiden te negeren. Hoewel ze intelligent genoemd worden zit de echte intelligentie van een smart speaker hem in de Google Assistant, Amazon Alexa of Apple's Siri software die door zo'n speaker wordt gebruikt. De muziek waar je om vraagt zoekt de smart speaker op streaming diensten als Spotify, Google Play Music, iTunes en / of Youtube.

Harman Kardon Citation 500 smart speaker

Harman Kardon Citation 500 smart speaker

Beste smart speaker: Harman Kardon Citation 500

Volgens de EISA, een samenwerking van tientallen HIFi-, computer- en elektronicatijdschriften over de hele wereld is de Harman Kardon Citation 500 de beste smart speaker van 2018 /2019. En deze magazines kunnen het weten, want ze testen het volledige aanbod.

Hoewel deze test dus al wat ouder is, behoort de Harman Kardon Citation 500 nog steeds bij de top van de smart speakers. Met alle mogelijkheden van 

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen Harman Kardon Citation 500 voor de prijs en specificaties.

De Harman Kardon Citation 500 smart speaker is ook buiten de assistent-functie om een geweldige huiskamerspeaker. Het is een echte high-end speaker met een krachtig 200W stereogeluid (24-bit/96 kHz)  ondanks de toch vrij beperkte afmeting van iets meer dan 37 bij 21 centimeter. Het geluid klinkt prima!

Muziek afspelen kan op vele manieren. Vraag via de assistent om de gewenste muziek en via de WiFi-verbinding speelt de smartspeaker deze muziek af via bijvoorbeeld Spotify of Deezer. Maar je kunt deze luidspreker ook als Bluetooth-speaker gebruiken of in je multiroom audio-netwerk of homecinema opstelling opnemen.

Harman Kardon Citation 500 smart speaker

Harman Kardon Citation 500 smart speaker


De bediening kan helemaal met je stem. Vraag of het wat harder of zachter kan, vraag om het volgende nummer of zeg dat je naar QMusic wilt luisterenTIP: Wil je een voordelig online een smart speaker kopen? Kijk dan bij de aanbiedingen van smart speakers bij de beste aanbieders van deze slimme luidsprekers.


En natuurlijk zijn alle Google Assistent functies op deze beste smart speaker aanwezig. Vraag de Harman Kardon Citation 500 om het weerbericht voor de komende dag, om het Franse woord voor fantastisch, de openingstijden van de lokale Albert Heijn of de file-informatie en je krijgt via de stem van de speaker netjes antwoord.

Kijk bij de eerder genoemde link naar de informatie van de Harman Kardon Citation 500 smart speaker voor de actuele prijs en alle specificaties en mogelijkheden van deze beste smart speaker.

Foto's: Harman Kardon


Onderwerp:
Enige tijd terug is de Harman Kardon Citation 500 bekroond met de EISA Award voor beste smart speaker van het jaar. Hier informatie over deze beste smart speaker uit de test en aanbiedingen van deze beste slimme speaker en andere goede smart speakers.

Een reactie posten

0 Reacties