Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Harman Kardon Citation 500 EISA Award voor beste slimme speaker

Redactie     11:37     No comments


De nieuwste generatie speakers zijn meer dan alleen een luidspreker. Deze slimme speakers (smart speakers) beschikken over microfoons en een netwerkverbinding. Zo kunnen ze informatie en muziek op internet opzoeken en weergeven, en je bijvoorbeeld in gesproken tekst antwoord geven. De Harman Kardon Citation 500 (met Google Assistant) is getest als beste slimme speaker van 2018 - 2019.


Wat is een slimme speaker?

Plaats de Harman Kardon Citation 500 ergens in je huiskamer en vraag letterlijk om de muziek die je wilt horen. Of stel een vraag waarop de assistent je via de speaker antwoord geeft. Ook kun je eventueel gekoppelde andere slimme apparatuur als de verlichting en de thermostaat via de slimme speaker met je stem bedienen.

Een goede slimme speaker beschikt dus over goede microfoons met een goed bereik die in staat zijn om bijgeluiden te negeren. Hoewel ze intelligent genoemd worden zit de echte intelligentie in de Google Assistant of Apple's Siri die door zo'n speaker wordt gebruikt. De muziek waar je om vraagt zoekt de slimme speaker op bijvoorbeeld Spotify, Google Play Music, iTunes en / of Youtube.


Beste slimme speaker: Harman Kardon Citation 500

Volgens de EISA, een samenwerking van tientallen HIFi-, computer- en elektronicatijdschriften over de hele wereld is de Harman Kardon Citation 500 de beste slimme speaker van dit moment. En deze magazines kunnen het weten, want ze testen het volledige aanbod.

Kijk bij de informatie van de Harman Kardon Citation 500 voor de prijs en specificaties.

De Harman Kardon Citation 500 smart speaker is ook buiten de assistent-functie om een geweldige huiskamerspeaker. Het is een echte high-end speaker met een krachtig 200W stereogeluid (24-bit/96 kHz)  ondanks de toch vrij beperkte afmeting van iets meer dan 37 bij 21 centimeter. Het geluid klinkt prima!

Muziek afspelen kan op vele manieren. Vraag via de assistent om de gewenste muziek en via de WiFi-verbinding speelt de slimme speaker deze muziek af via bijvoorbeeld Spotify of Deezer. Maar je kunt deze luidspreker ook als Bluetooth-speaker gebruiken of in je multiroom audio-netwerk of homecinema opstelling opnemen.


De bediening kan helemaal met je stem. Vraag of het wat harder of zachter kan, vraag om het volgende nummer of zeg dat je naar QMusic wilt luisterenTIP: Wil je een voordelig online een smart speaker kopen? Kijk dan bij de aanbiedingen van smart speakers bij de beste aanbieders van deze slimme luidsprekers.

En natuurlijk zijn alle Google Assistent functies op deze beste smart speajer aanwezig. Vraag de Harman Kardon Citation 500 om het weerbericht voor de komende dag, om het Franse woord voor fantastisch, de openingstijden van de lokale Albert Heijn of de file-informatie en je krijgt via de stem van de speaker netjes antwoord.

Kijk bij de eerder genoemde link naar de informatie van de Harman Kardon Citation 500 voor de actuele prijs en alle specificaties en mogelijkheden van deze beste smart speaker.

Foto's: Harman Kardon

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.