Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Snoeischaren test: Gardena beste snoeischaar en Wolf-Garten beste koop

 

De beste snoeischaar (Gardena) en de beste koop (Wolf-Garten) uit de snoeischaren test.


Bij een grote test van kleine snoeischaren is de Gardena SmartCut als beste snoeischaar uit de snoeischaar test gekomen. De titel van beste koop (beste prijs / kwaliteit verhouding) ging naar de Wolf Garten RR 4000 Premium Plus snoeischaar. Hier informatie over deze beste snoeischaren uit de test van kleine snoeischaren (tot 22 mm).

Wat is de beste snoeischaar? Een Wolf Garten snoeischaar of een Gardena snoeischaar? Deze test bracht een beetje duidelijkheid. De beste snoeischaar is van Gardena, maar de beste koop (iets minder goed, maar ook goedkoper) is een Wolf Garten snoeischaar. Hier informatie en aanbiedingen van beide beste snoeischaren. 

Beste snoeischaar: Gardena Smartcut

In de Duitse snoeischaren test van Heimwerker kwam de Gardena SmartCut als beste snoeischaar uit de test. Deze snoeischaar voor takken tot een dikte van 2,2 centimeter blinkt uit door comfort en gebruiksgemak. Door de hefboom kunnen ook dikkere takken makkelijk en op een ergonomische manier worden afgeknipt. Je kunt de snoeischaar daarbij met de PowerPlus ratelfunctie op de dikte van de tak instellen.De messen van deze beste snoeischaar zijn precisie-geslepen en het bovenmes is voorzien van een anti-hechtlaag. De aluminium greep met zachte componenten ligt comfortabel in de hand. Het knippen en het gebruik van de veiligheidssluiting gaat heel goed met één hand, of je nu linkshandig of rechtshandig bent.

De adviesprijs van deze beste snoeischaar uit de test bedraagt 38,49 euro. Maar hier is deze snoeischaar met korting te koop.

Beste koop: Wolf Garten RR 4000 Premium Plus snoeischaar

Deze beste koop is aanmerkelijk goedkoper, maar ook een heel goede snoeischaar die eveneens geschikt is voor takken tot 2,2 centimeter dik. Ook deze WolfGarten snoeischaar is geschikt voor linkshandig en rechtshandig gebruik. Ook mensen met grote handen kunnen heel goed overweg met deze schaar.


WolfGarten snoeischaar


Een ergonomische 2-componenten greep van zacht materiaal zorgt voor goede grip bij het gebruik. De messen zijn anti-kleef (hostaflon) en eventueel te vervangen. De snijhoek van 30 graden voorkomt bij deze Wolf Garten snoeischaar overstrekking van de pols. Een anti-slip softinzet aan de bovenzijde voorkomt dat je hand kan wegglijden en verdeelt de kracht op een optimale manier.

Koop hier voordelig deze beste koop.

Op zoek naar een grotere snoeischaar of elektrische snoeischaar? Kijk bij alle snoeischaren testen.

Foto bovenaan: Gardena

Onderwerp:
Bij de snoeischaar test van Heimwerker is de Gardena Smartcut als beste snoeischaar getest. De beste koop in deze test van snoeischaren tot 22 mm was de Wolf Garten RR 4000 Premium Plus. Hierboven alle informatie en aanbiedingen van deze beste kleine snoeischaren uit de test waaronder de best geteste Gardena snoeischaar en Wolf Garten snoeischaar.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.