Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Snoeischaren test: Gardena en Wolf-Garten beste snoeischaar (tot 22 mm)

Redactie     14:22     No comments


Bij een grote test van kleine snoeischaren is de Gardena SmartCut als beste snoeischaar uit de test gekomen. De titel van beste koop (beste prijs / kwaliteit verhouding) ging naar de Wolf Garten RR 4000 Premium Plus. Hier informatie over deze beste snoeischaren uit de snoeischaren test.


Beste snoeischaar: Gardena Smartcut

In de Duitse snoeischaren test van Heimwerker kwam de Gardena SmartCut als beste snoeischaar uit de test. Deze snoeischaar voor takken tot een dikte van 2,2 centimeter blinkt uit door comfort en gebruiksgemak. Door de hefboom kunnen ook dikkere takken makkelijk en op een ergonomische manier worden afgeknipt. Je kunt de snoeischaar daarbij met de PowerPlus ratelfunctie op de dikte van de tak instellen.De messen van deze beste snoeischaar zijn precisie-geslepen en het bovenmes is voorzien van een anti-hechtlaag. De aluminium greep met zachte componenten ligt comfortabel in de hand. Het knippen en het gebruik van de veiligheidssluiting gaat heel goed met één hand, of je nu linkshandig of rechtshandig bent.

De adviesprijs van deze beste snoeischaar uit de test bedraagt 38,49 euro. Maar hier is deze snoeischaar met korting te koop.

Beste koop: Wolf Garten RR 4000 Premium Plus

Deze beste koop is aanmerkelijk goedkoper, maar ook een heel goede snoeischaar die eveneens geschikt is voor takken tot 2,2 centimeter dik. Ook deze snoeischaar is geschikt voor linkshandig en rechtshandig gebruik. Ook mensen met grote handen kunnen heel goed overweg met deze schaar.


Een ergonomische 2-componenten greep van zacht materiaal zorgt voor goede grip bij het gebruik. De messen zijn anti-kleef (hostaflon) en eventueel te vervangen. De snijhoek van 30 graden voorkomt overstrekking van de pols. Een anti-slip softinzet aan de bovenzijde voorkomt dat je hand kan wegglijden en verdeelt de kracht op een optimale manier.

Koop hier voordelig deze beste koop.

Op zoek naar een grotere snoeischaar of elektrische snoeischaar? Kijk bij alle snoeischaren testen.

Foto bovenaan: Gardena

Onderwerp:
Bij de snoeischaar test van Heimwerker is de Gardena Smartcut als beste snoeischaar getest. De beste koop in deze test van snoeischaren tot 22 mm was de Wolf Garten RR 4000 Premium Plus. Hierboven alle informatie en aanbiedingen van deze beste kleine snoeischaren uit de test.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.